Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

weterynarz powiedziała że mój pies to rasowy...wilk

Polecane posty

Gość gość

przygarnęłam psa ,taki niepozorny średniej wielkości ,kochany,niedawno przeprowadziłam sie do innego kraju i tam pani weterynarz zapytała mnie skad ja tego wilka mam . Popatrzyła ,pokazała mi szczegóły i okazuje się że od 4 lat moim pupilem jest wilk .

Gość gość
A pokazesz zdjecie ? :)

Gość gość
akurat siedze na słuzbowym laptopie,normalnie wygląda jak pies ,nawet nie wyje nocami , ta lekarka mówiła że powinna to zgłosić gdzieć tam ,ale ja ubłagałam bo by mi go zabrali,jestem normalnie w szoku skąd on się wziął ?ja go mam z ogłoszenia "oddam psa"miał wtedy około pół roku i w polsce weterynarze wpisywali przy rasie "mix" teraz tak patrze na niego i faktycznie ogon ma inny od psów i więcej tych wąsków czuciowych,jeszcze mu jutro do pyska zajrze na te zęby.

Gość gość
całkiem niezłe prowo, 9/10

Gość gość
to niemożliwe. wilk się nie zachowuje jak pies i tyle

Gość gość
Udomowiony wilk moze tak sie zachowywać.

Gość powmm
Dla pewności skonsultuj się jeszcze raz z jakimś weterynarzem ja rasę swoich piesków sprawdzałam u http://weterynarz-szczecin.info/zakres-uslug - i mam pewnośc co do ich rasy, nie wiem kto ci takich rzeczy nawciskał, ale wilka bys nie poznała? ;)

Gość gość
Byłam właśnie w http://weterynarz-szczecin.info/ i jak się okazało mój pies podobnie jak twój choć przypomina wilka to nim nie jest. Lekarz mnie trochę uspokoił i powiedział, że pies będzie nie groźny dla otoczenia.