Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takietam1987

Czy to ciaza ???

Polecane posty

Gość takietam1987

Witam. Czy mozliwe jest zajscie w ciaze w 8 dniu cyklu. Cykle mam regularne 29 dniowe, krwawienie 3-4 dni. Od tyg. czuje zapachy, ktorych wczesniej nie czulam, nawet zapach domu jest inny. Boli mnie jajnik, a brodawki sie powiekszyly. Okres powinien byc za 5 dni. Dzis zrobilam test i wyszedl negatywny. Od stosunku minelo juz ok. 17 dni. Czy wynik testu jest wiarygodny??? We wczesniejszej ciazy nie mialam zadnych objawow. Tetaz chcemy kolejne dziecko,ale nie staramy sie szczegolnie.

Gość gość
NIE JESTEŚ W CIĄŻY. 1. Ciąża nie daje tak wczesnych objawów 2. Nie miałaś wtedy dni płodnych 3. Jeszcze długo do okresu, a Ty sie juz martwisz :O 4. Test negatywny Więc nie wymyślaj głupot.

Gość jeag
Dziewczyny co myślicie o takich objawach: 1. spóźnia mi się okres 13 dni. 2. nie stresuje się, wręcz jestem na urlopie ( muszę skończyć pracę dyplomową) 3. czasami( rzadko) odczuwam mdłości, zawroty głowy 4. czuję ból jak przed miesiączką, ale takie fale ( zwykle boli mnie dużo bardziej) 5. śluz jest w zasadzie czysty, barwa lekko kremowa 6. raz mi zimno, a raz ciepło 7. nie wiem czy jestem senna, bo zawsze jestem śpiochem, więc gdy mam wolne, to spokojnie mogę drzemać popołudniami 8. jak w temacie zrobiłam już 4 testy wszystkie negatywne 9. mocz jest rozwodniony, nawet ten poranny

Gość gość
idź na beta hcg z krwi.

Gość gość
jeag > skoro aż 4 testy negatywne, to moim zdaniem nie ma ciąży

Gość gość
Przypuszczam że były to dni niepłodne, więc szanse na zapłodnienie są znikome. ból jajnika może świadczyć o dniach płodnych. Właśnie dlatego warto jest wyznaczać sobie fazy cyklu na bieząco.

Gość gość
Korzystam z aplikacji ktora umozliwia mi wyznaczanie faz cyklu na podstawie wprowadzanych danych. Teoretycznie faza dni plodnych przypadalaby dwa dni pozniej, jednak juz nastepnego dnia pojawil sie sluz plodny.

Gość gość
Nie zawsze cykl jest regularny, mojej koleżance się np. tak zrobiło, ze zaciążyła kochając się okres. Musiała mieć zaraz po tym owulację. No ale ona ma różne problemy ze zdrowiem. Radze po prostu pójść na betę do Sofimedu ( http://www.sofimed.pl )albo gdziekolwiwk indziej gdzie masz zaufanie do lekarza. Jednak w tym wypadku bym wątpiła w ciążę.

Gość gość
Ja sobie wyznaczam owulację Afrodytą na ślinę. Też mi się kiedyś zdarzyło że miałam dni płodne zaraz po okresie

Gość gość
Jak można pytać przez neta czy się jest w ciąży :)?Nigdy nic nie wiadomo jedynym wiarygodnym w 100% wynikiem jest wizyta u lekarza tyle!

Gość gość
Wiadomo, że nie chodzi o to czy jest się w ciąży, czy nie jest, ale raczej na doradzeniu się. Niektóre dziewczyny są bardziej doświadczone, inne mniej. Wiadomo, że u każdej może to wyglądać inaczej... a mimo to fajnie przeczytać jakąś radę- chociażby" idź do lekarza" :D Czasami gdy się stresujesz, to najbardziej oczywiste rzeczy wydają się tak odległe, że nie wpadasz na nie. Kiedy czytasz radę od innej, to nagle klepiesz się w czoło i mówisz sama do siebie" boże czemu nie wpadłam na to- to takie oczywiste" :d Dlatego uważam, że fajnie, że takie dyskusje powstają