lukreszja 4 Napisano Styczeń 20, 2020 Tak to jest z bezpłatną służbą zdrowia. Niby odkładamy składki, a jak przyjdzie, co do czego to i tak nie możemy z tego skorzystać, kiedy nam jest to rzeczywiście potrzebne. Według mnie warto zdecydować się na stabilizatory OPPO w Twojej sytuacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arbilja 1 Napisano Styczeń 21, 2020 a dlaczego akurat takie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukreszja 4 Napisano Styczeń 22, 2020 no bo sama z nich korzystałam i byłam bardzo zadowolona. Stabilizatory OPPO (dystrybutorem jest Antar) z jednej strony bardzo dobrze działały pod kątem mojej kontuzji. Lekarz, gdzie chodziłam na kontrolę był bardzo usatysfakcjonowany postępami leczenia. Z drugiej strony te stabilizatory nie były dla mnie w ogóle uciążliwe. Czasami nawet zapomniałam, że w ogóle mam je założone. Normalnie mogłam wykonywać rozmaite czynności w domu albo pracy. No i cenowo też jest okej. Można je nabyć wyłącznie w Farmedice 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arbilja 1 Napisano Styczeń 23, 2020 aha ok , dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 22, 2022 Ortezy stawu skokowego znajdziesz tutaj https://megamedic.pl/ortezy-kostki. W Mega Medic dostępne są różne modele i myślę, że znajdziesz coś dla siebie. Jeśli chodzi o to, który model, jak nosić i jak z niego korzystać, to najlepiej będzie podpytać bezpośrednio lekarza. Z pewnością udzieli informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach