Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak usunelyscie ciaze

Polecane posty

Gość gość
macie 2 dzieci na przyklad, widzicie je codziennie, tulicie, kochacie i to, ktore w was akurat jest chcecie usunac? nie rozumiem;// będąc matką powinno sie miec przynajmniej wyobraznię... widocznie tych, ktore macie wcale nie kochacie tylko tak na pokaz... matka powinna chronic swoje dzieci, od tego jest

Gość gość
widzisz.....nie rozumiesz, bo nie byłaś w takiej sytuacji. Mam dwoje dzieci, kocham je, tulę, ale oprócz tego mam również wobec nich obowiązki - muszę je nakarmić , zapewnić im dach nad głową, wykształcenie i zabezpieczenie na przyszłość. I właśnie dlatego zdecydowałam się na aborcję -bo nie jestem bezmyślnie rozmnażającą się samicą, ani żadnym inkubatorem, tylko myślącą, odpowiedzialną kobietą dbającą o swoją rodzinę i o siebie

Gość gość
Każdy ma prawo wyboru ja tam jestem postronna... Tez mi się przydarzyła wpadka... facet mnie zostawił nie poradziła bym sobie ( tak przynajmniej wtedy myślałam ) zanim uzbierałam na luźno pieniądze byłam już w 11 tyg ciąży, wyjechałam na Słowację. Rzeczywiście poszło szybko sprawnie tylko że ból później był ogromny nie tylko w kroku ale i w sercu.. Coś było i nie ma.. na usg na tej Słowacji jeszcze widziałam jak płód się ruszał... teraz mam okrutne problemy ze zdrowiem.. żałuję że to zrobiłam.. na szczęście teraz mam szansę to naprawić bo znów jestem w ciąży tylko że planowanej, ale niestety słowacka aborcja pozostawiła po sobie ślad i jeżeli ciąża się dalej rozwinie to cud. Wcześniej by łam zdrowa tylko po aborcji zaczęły mi się robić jakieś guzy, torbiele, zrosty.. to kara za to co zrobiłam. Nigdy więcej w życiu bym się na to nie zdecydowała. Ale ludzie są różni i maja różne powody.. nie ma co oceniać.. lepiej chyba usunąć niż po porodzie wyrzucić na śmietnik albo zamordować