Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_anka

Słyszeliście o Outlet Center Lublin???

Polecane posty

Gość Oleńka Mała
Mam nadzieję że mój Misiu się nie przestraszy po powrocie z delegacji jak zobaczy ile nakupiłam hihi ale kupiłam mu też pumki na pocieczenie więc może nie będzie tak źle :)

Gość ObeznanaMama
moje dzieciaczki są zachwycone wyprawką którą im zrobiłam w Outlecie :) sporo rzeczy było tańszych niż na targu gdzie zwykle robię zakupy ciuchowe więc koszty były niewielkie a jakość o wiele lepsza

Gość KamieńPapier
Nareszcie dzieciaki coś dostały poza plażą :D a słyszałem coś o jakiś lego więc może znów będzie można przyjść się rodzinnie obkupić :P

Gość nikita80_
sinsay i mohito znów w promocji, dobrze bo jesień już niedługo a w czasie przecenomanii urlop mi wypadał i nie mogłam się załapać :/

Gość SamsonDalili
ja tam się cieszę że wreszcie empik otwarli dzięki czemu miejsce zyskało na prestiżu, no i jest gdzie pójść jak żonę porwie szał zakupowy

Gość Informatk_programista
Promocje ostatnio na biografie mieli, kupiłem jedną dotyczącą steva jobsa, niesamowite ile gość miał w głowie. Pasjonat i wizjoner którego firmie ewidentnie brakuje...

Gość Habakuk
tak to prawda, widać że firma spod znaku jabłuszka nieco pobłądziła bez niego, chyba też podbiję po tą biografię bo ponoć są za kilkanaście złociszy, warto na pewno się zainteresować

Gość Terernia
Mohito znów promocji...... i Zara i Pimkie... w Big Starze spodnie za 70złoty... w sobote Targi Zdrowej Żywności..... i biżu handmade.... musze sie wybrac koniecznie

Gość Taamara
Zdrowa żywność to coś dla mnie, dobrze że tu wpadłam :) Dużo się dzieje :d

Gość elwir
kurde mam nadzieje ze nie wykupia tych spodni.... widze ze naprawdde cienkim portfelem niezle rzeczy mozna nabyc fajnie fajnie

Gość gość
coś podejrzanie dużo tu fanek tego świecącego na co dzień pustkami sklepu z Lublina.na mój gust nie pierwsi i nie ostatni co uprawiają tu kryptoreklamę.

Gość gość
W tą sobotę 10 października, będzie tam Eko Bazar, czyli spotkanie ze zdrową żywnością. Mam nadzieję że dowiem się dużo o zdrowym odżywianiu

Gość Jarek8888
A to prawda że również płyty winylowe mają się pojawić na tym Eko bazarze? a będzie można posłuchać?

Gość gość
żałosna reklama,żałosnego sklepiku,na żałosnym forum.i jedyna niewiadoma-kto wpadł na ten żałosny pomysł?

Gość DagaK
dla mnie nie ma nic żałosnego w tym, że ludzie lubią promocje :) to raczej naturalne :) ja też tam chodzę, lubię :D

Gość Hannibalus
słyszeliście o promocyjnym tygodniu w OC lublin? codziennie inna grupa społeczna ma zniżki :) wystarczy się odpowiednio wstrzelić i mamy profit

Gość marry jane
heh znowu we poniedziałki mają taniej emeryci a we wtorek renciści? jak u lekarza conajmniej

Gość Ulalalah
Nie tym razem w czwartki mają taniej kobiety a we wtorki faceci :) wreszcie będę mogła zrobić zakupy bez zrzędzenia... Mac Arthurze nadchodzę!

Gość Marek Pol
Mac Arthur - jedyny facet o którego mężczyzna nie powinien być zazdrosny... bo sam u niego kupuje :) dobre buty tam ostatnio kupiłem a jesień już w pełni więc można powiedzieć że w samą porę, a ceny mają dosyć korzystne

Gość MatkaŻonaKochanka
A do skóry najlepiej pasuje koszula o czym wie każda żona :) w lavardzie kupiłam mojemu misiowi 5 koszul po 20zł... i jeszcze starczyło na apaszkę dla mnie :) pewnie sam by sobie nigdy nie zrobił takich zakupów, jak każdy facet

Gość polonistyka
nie zapominajcie o studenckich środach :) zawsze jak wracam z zajęć to wstępuję na małą szamę no i jak mi się coś akurat spodoba to pędem nabędę a że budżet studencki jest niewielki to każda zniżka jest na wagę złota, dosłownie!

Gość Hamilton
My z synkiem posyłaliśmy mamę na zakupy do OC i szliśmy na wystawę lego żeby spokojnie pomarzyć :) "Wilczyca" syta i owce całe jak to się mówi...

Gość Mikołajka80
no właśnie szkoda że wystawa już się zakończyła bo było bardzo fajnie oderwać się od szarej rzeczywistości lublina do magicznej krainy lego :) oby coś fajnego przygotowali na święta!!!

Gość Envys
Znajoma opowiadała że we wrocławskich galeriach sezon świąteczny już się rozpoczął, a mamy początek listopada. Mam nadzieję że u nas jeszcze nie zapanowała świąteczna gorączka i można spokojnie pójść na zakupy bez "last christmas"

Gość B88merang
o nie, znowu last christmas.... chyba nie przeżyję kolejnych świąt, a jak jeszcze lisowska dołoży swoje 3 grosze to chyba już nie odżyję

Gość Martya
12-13 grudnia lublinowy outlecik obchodzi roczek :) a co za tym idzie prawie wszędzie jest 50 procentowa zniżka, w dodatku wypada to w weekend :D

Gość cosmogirl
ja byłam na balck friday, fajnie, że moda na nie dotarła z usa nawet do Lublina, takie promocje lubie

Gość gość
Z okazji roczku jest sporo konkursów z nagrodami,oprócz generalnie zakupów tańszych o połowę, np. konkurs na życzenia - zobaczcie jakie talenty się ujawniają :):):) z fb: "Rok temu w naszym mieście Otwarto OUTLET CENTER nareszcie! Ma już roczek-nie lada gratka Tam zrobisz zakupy dla męża i dziadka Tam każda kobieta znajdzie ukojenie Bo zakupy są dla niej marzeń spełnieniem! Z okazji urodzin takie życzenia Wam ślemy: O Outletowych obniżek jeszcze więcej chcemy U Udoskonalania ciągłego T Towarzyskiego sprzedającego L Ludzi z pełnymi portfelami E Efektownego ozdabiania dekoracjami T Tłumów rozentuzjazmowanych zakupoholiczek C Ciepłych dni, a na waszej plaży pięknych plażowiczek E Ekspedientek czarujących N Niespodzianek dla kupujących T Trochę sklepów z butami E Energicznego zarządzania sklepami R Rabatów... jeszcze więcej i więcej i więcej!"

Gość lucynka28374
pewnie że słyszałam o outlet center lublin :) śledzę na bieżąco ich fb :) mają tam super promocje :)

Gość AsiaAsia2
a które sklepy polecacie szczególnie odwiedzić w outlecie? PS są zimowe wyprzedaże?