Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnyWhere

Facebook sposobem na życie...

Polecane posty

Gość gość
A macie konta na IG?

Gość gość
anywhere doskonale wiem o co ci chodzi i co jest celem tego topiku, popieram cię. są trzy typy ludzi: ci którzy się bezrefleksyjnie podporządkowują rzeczywistości, ci którzy maja swoje zdanie ale "nie porywają się z motyką na słońce/księżyc" bo przecież to i tak nic nie da i wreszcie ci którzy chcieli by coś zmienić na lepsze, coś poprawić, którzy nie chcą być bierni. tych ostatnich jest dosłownie garstka, bo to ciężka praca i wielu się poddaje, ale jak masz dość siły to nie poddawaj się, kal uda ci się naprostować myślenie chodź by jednej osoby na milion to i tak odniesiesz sukces, bo to naprawdę syzyfowa praca.

Gość gość
Nie mam nawet nie wiem co to :) ale mam instargam, bo lubie fotografować takie moje hobby. Mam myspace ale ostatnio nie używam, i tweetera:) tez rzadko tam zaglądam.

Gość gość
Znam kilka osob które oficjalnie nie maja konta na fejsbuku, ale maja jakieś lipne tylko po to zeby obserwować znajomych. To dopiero szczyt hipokryzji

gość dziś Znam kilka osob które oficjalnie nie maja konta na fejsbuku, ale maja jakieś lipne tylko po to zeby obserwować znajomych. To dopiero szczyt hipokryzji ___________________________________________________ Zgadzam się.

Gość gość
IG- instagram .Wiekszosc osob , ktore maja FB ,maja tez instagram .Na pewno nie wszyscy, ale sporo .Tam jest lans na potege i relacja z calego dnia .Zdjecia zarcia ,butow , zakupow , wkacji - dzien po dniu , od rana do nocy .I liczy sie tylko kasa , marki , ekskluzywne miejsca , to gdzie sie bywa.A wiekszosc tych lasek maja dziubki z kwasem hialuronowym ,korzystaja bardzo czesto z gabinetow medycyny estetycznej .O ile FB sluzy do celow informacyjnych , spotkania sie ze znajomymi to IG totalny obled w przechwalaniu sie .

Gość gość
Nie zauważyłam :D No możliwe, tak jak mowię kazdy widzi to co chce widzieć, mi sie w oczy nie rzuciło wiec moze w innym swiecie żyje .?

Nie mam konta na instagramie, więc sie nie orientuję. Ale to tak jak mówiłam, facebook to tylko przykład zdurnienia społeczeństwa.

Gość Tralcia
Facebook w wynaturzony sposób obnaża podstawowe potrzeby człowieka: przynależności do grupy akceptacji bycia docenionym, uznanym Niektórym to po prostu wychodzi najlepiej na Facebooku... ;)