Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak seksu i chłopak stał się cudowny :D

Polecane posty

Gość gość

Jakoś tak wyszło, że nie uprawiamy seksu od 3 miesięcy i stwierdziłam, ze go trochę przytrzymam bo zaczyna mi się to podobać. Już wcześniej mieliśmy poważne plany i marzenia, ale ja studiuję dziennie więc czekamy jak pójdę do pracy. Teraz to by mnie na rękach nosił. Nagle przypomniało mu się, za warto by zabrać mnie do kina czy restauracji. Jakoś szczególnie więcej gada mi o dzieciach, przy okazji zakupu kartki imieninowej oglądał też zaproszenia na ślub. Cuda wyczynia jak nie wiem a mnie doskonale to bawi. Jesteśmy dosyć długo parą, ale kiedy się to zaczęło oboje byliśmy dzieciakami i po tak długim związku sprawy jakoś się tak potoczyły, że wylądowaliśmy w łóżku. Teraz żałuję, bo jak mu ukróciłam to eldorado to zrobił się po prostu cudowny :D Ciekawe co wydarzy się to dalej. Może myśli, że znowu mnie zaciągnie do łóżka w ten sposób a może stwierdzi, że naprawdę mu na mnie zależy i postawi sprawę jasno. W końcu się naprawdę przekonam czy jestem jego jedyną czy w pewnym momencie byłam głuptasem i materacem. Warto jednak czekać do ślubu.

Gość gość
I tak zaspokaja się ręką. Jeżeli uważasz że seks to jakaś nagroda to pozdro xd. Jak go tak dłużej potrzymasz to może poszukać sobie innej :) bez Twojej wiedzy też :). A może już zdradza? Może jest taki miły bo zdradził i próbuje to zrekompensować?

Gość gość
jesli uwazasz ze uprzejmosc kobiety to jakis obowiazek, to tez mozesz zaspokoic sie kolezanka ktora JESZCZE nie ma powodu do bycia nieuprzejma :classic_cool:

Gość gość
ja myślę, że on cie zdradza, temu jest taki miły :D

współczuje Ci, że musisz robić mu coś takiego, żeby był taki jaki lubisz, a taki jaki jest naprawdę Ci nie odpowiada. że wydaje Ci się, że seks to karta przetargowa. szczerze Ci współczuje.