Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robicie dzis na obiad?

Polecane posty

Gość gość
chilli con carne

Gość gość
ja mam gulaszową z wczoraj dziś nic więcej nie gotuje bo wybieram się do galerii poszaleć za zakupach

Gość gość jjnb
U mnie to raczej obiadokolacja ale dzisiaj będzie zupa ogórkowa i naleśniki ze szpinakiem mniam :D

Gość gość
nic nie robie, jedno ma oplacone obiady w szkole a drugie w pracy. Miesiecznie to wychodzi niecale 200zl a ja mam swiety spokoj:D

Gość gość
chili concarne, potrawki chińskie, tajskie, frytki z selera i łososie z folii codziennie hahaha już to widzę! schaboszczakiem gadzicie panny światowe hahaha na bank odgrzewacie pierogasy z biedry bo całe dnie na kafe ślęczycie BAJO!

Gość gość
losos w foli to dla mnie wlasnie najszybsze danie. Ide sosklepu kupuje 3 kawalki, w folie i mam upieczone w kilka minut. Tak samo szybkie danie jak mrozone pierogi. Czesto jak nie chce mi sie nic gotowac to robie lososia w foli

Pieczony dorsz atlantycki, puree z dyni i surówka z czerwonej kapusty.

Gość gość
chili concarne, potrawki chińskie, tajskie, frytki z selera i łososie z folii codziennie hahaha już to widzę! schaboszczakiem gadzicie panny światowe hahaha na bank odgrzewacie pierogasy z biedry bo całe dnie na kafe ślęczycie BAJO! lapka.gif x akurat wiekszość dań przytoczonych nie wymaga wiele wysiłku bo to albo szybkie dania albo jednogarnkowe, skad tyle jadu,pewnie sama jesz w kółko to samo i stad ta frustracja

Gość gość
sory ale łosoś z foli zajmuje 5 minut i jest mega prosty,kładziesz łososia na folie,solisz,dajesz koperek,troche masła, zawijasz i pieczesz 20 min a pierogi z paczki trzeba pilnowac kiedy wypłyną i są niedobre

Gość KIMIMOTKA
Ja robię kawior Almas na paście z szafranu, densuke, białych trufli i flambirowanymi przegrzebkami, do tego zupa z kapłona zaciągnięta winem Chateau Lafite 1787 z batatami, karczochem, topinamburem i pianką marchwiowo-czekoladową. Jako danie główne ligawa wołowa w szynce parmeńskiej pieczona w żeliwnym garnku ze świeżym rozmarynem, kozim mlekiem i ziemniakami La Bonnotte. Nie to co wy prostaki ;)

Gość gość
znowu się zleciała biedota,która konsumuje w kółko to samo i z zazdrości aż ją żżera że inni mogą sobie pozwolić na coś bardziej wyszukanego (oczywiście wg nich bo łosoś czy curry to normalne jedzenie) niż mielone,co więcej mają czas i chęć aby urozmaicić domowe posiłki

Gość gość
Masakra jacy ludzie tu siedzą!nigdy bym nie pomyślała że chilli con carne,krem z dyni czy stek to luksus,dla mnie to raczej norma

Gość gość
Spagetti z makaronem pełnoziarnistym

Gość gość
Gulasz z piersi z papryka, cebula i natka, kasza gryczana, marchewka z groszkiem na słodko. Właśnie jem mniam :D

Gość gość
hmmm... spaghetti to chyba makaron, zatem makaron z makaronem pełnoziarnitym. Pycha :)

Gość gość
dzis obiad u teściowej czyli typowa tłusta,mączna kuchnia polska :/

Gość gość
Ja gotuje zupę kurkowa i do tego pomidorki z piekarnika nadziewane kuskusem , cebulka , pieczarkami i papryka

Gość gość
Jak zrobic ta zupe kurkowa?! :)

Gość gość
U mnie losos pieczony w sosie smietanowym dla synka ( bardzo lubi :) ) , ziemniaki i salatka z ogorkow. Dla mnie i meza bedzie rybka zwykla :P taka gotowa do piekarnika :)