Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grubaski nie oszukujcie się że faceci lecą na wasze ciało

Polecane posty

Gość gość
We wszystkich programach na Tvnie otyłe kobiety opowiadają o swoich wyczynach łóżkowych i kogo to one nie poderwały. Ja sie nie dziwie,że potem taką mają opinie. Chyba niektóre są niedowartościowane i jak jakiś facet sie nimi już zainteresuje to szybko wskakują mu do łóżka ,żeby przypadkiem nie znalazł sobie ładniejszej :)

Gość gruba40
gość dziś A no tak przecież są tylko dwa rodzaje kobiet - chude i kościste i mega otyłe... zapomniałabym,że nie ma nic pomiędzyoczko.gif Mega otyłe to własnie grubaski?

Gość gość
to prawda grube daja szybciej bo mysla ze nic lepszego nie znajda a faceci je biora bo jak juz gosc wyzej powiedzial nie musza sie przy nic starac

Gość gość
byłam w życiu i gruba i szczuplejsza... i ani w jednym ani w drugim czasie nie miałam tendencji do łapania czegokolwiek byle było

Gość gruba40
gość dziś We wszystkich programach na Tvnie otyłe kobiety opowiadają o swoich wyczynach łóżkowych i kogo to one nie poderwały. Ja sie nie dziwie,że potem taką mają opinie. Chyba niektóre są niedowartościowane i jak jakiś facet sie nimi już zainteresuje to szybko wskakują mu do łóżka ,żeby przypadkiem nie znalazł sobie ładniejszej usmiech.gif Widać mam zaległosci w ogladaniu takich wypowiedzi,,,lub zwyczajnie nie trafiłam na nie:)Jesli kobieta chce miec faceta a ma troszke oleju w glowie nie wskakuje mu od razu do lozka:)

Gość gruba40
gość dziś byłam w życiu i gruba i szczuplejsza... i ani w jednym ani w drugim czasie nie miałam tendencji do łapania czegokolwiek byle było Czyz nie jest tak,ze to kwestia moralnosci a nie tuszy?:)

Gość gruba40
gość dziś to prawda grube daja szybciej bo mysla ze nic lepszego nie znajda a faceci je biora bo jak juz gosc wyzej powiedzial nie musza sie przy nic starac Prawdziwy męzczyzna jest zdbywca,,,a ci,ktorzy sie nie straja i łapia co im podejdzie nie sa godni tego miana:)

Gość gość
Witajcie. W związku z chorymi wypowiedziami na temat otyłych i szczupłych również. O tym czy kobieta się puszcza decyduje szacunek do siebie. Ja byłam otyła, schudłam 47kg i utrzymuje to. Nie puszczalam się ani wcześniej ani teraz gdy jestem zgrabna. Nigdy. Oceniacie przez pryzmat wagi, urody i dlatego ten świat jest taki po/pie/rdo/lony.

Gość gruba40
Własnie cały czas to próbuje naświetlić,,,,kwestia moralności.Niestety tu wciąż podkreslane jest,ze grubaski są puszczalskie a szczuple kobiety nie co wg mnie jest całkowicie bzdura.:)

Gość gość
Może faktycznie wśród starszych (nie urażając nikogo) nie ma takiego stereotypu, jednak wśród moich rówieśników jest on powszechny. Nie wiem czym to spowodowane tak właściwie, może promowaniem grubszych kobiet jako modelki erotyczne w mediach albo ogłoszeniami matrymonialnymi grubszych pań skierowanymi dla fetyszystów.

Gość gruba40
Temat oscyluje przy mlodych dziewczynach,,,bywalczyniach nocnych klubów,,,a to raczej specyficzne sytuacje,ktore nie moga przekladac sie na relacje i zwiazki.

Gość gość
Co to za"stereotyp",ktory sami sobie tworzycie :D

Gość gruba40
gość dziś Może faktycznie wśród starszych (nie urażając nikogo) nie ma takiego stereotypu, jednak wśród moich rówieśników jest on powszechny. Nie wiem czym to spowodowane tak właściwie, może promowaniem grubszych kobiet jako modelki erotyczne w mediach albo ogłoszeniami matrymonialnymi grubszych pań skierowanymi dla fetyszystów. Byc moze to przez media po prostu,,,działaja one na wyobraznie młodych chlopców...jestem wciąz zaczepiana w sieci,tam gdzie jestem widoczna---i są to własnie zaczepki sexualne mówiac w uproszczeniu.Naprawde to bardzo nieprzyjemne.:(

Gość gość
prawa jest taka ,że puszczają się chude i grube , tylko grube bardziej żarłocznie , nachalnie.Moje odczucie jest takie , jakby tak się narzucały , bo mają świadomość ,że seks im się rzadko trafi , więc rzucają się jak rumun na boczek.

Gość gość
Bo ludzie nie maja juz własnego mózgu tylko wspólny gdzie czasem obija się dwie szare komórki, brak samodzielnego myślenia prowadzi do chorych poglądów które się upowszechniają. Pisałam ze schudłam 47 kg. Zawsze szanowalam siebie jako człowieka bez względu na to czy ogółowi czyli tak naprawdę nikomu podobało się co widza. Nie uważam ze waga, wygląd świadczy o tym ze ktoś rozkklada nogi. Ale przyzwyczaiłam się ze świat jest tak porabany ze wszystko ocenia się w taki sposób i nie będę z tym walczyć, bo gdzie ja do rzeszy bezmozgow

Gość gruba40
gość wczoraj prawa jest taka ,że puszczają się chude i grube , tylko grube bardziej żarłocznie , nachalnie.Moje odczucie jest takie , jakby tak się narzucały , bo mają świadomość ,że seks im się rzadko trafi , więc rzucają się jak rumun na boczek. WYDAWAŁOBY SIĘ,ZE GRUBE SA BARDZIEJ ZAKOMPELSIONE WIEC RZUCAC SIE NA NIKOGO NIE POWINNY RACZEJ,,Z LEKU PRZED ODRZUCENIEM

Gość gruba40
Podsumowując-przykro mi,ze takie opinie na temat grubasek tu przeczytałam choc wiekszosc dotyczyła mlodych dziewczyn bawiacych się w klubach.Mam jednak nadzieje,że to tylko pewien obraz sytuacyjny niewielkiej liczby chlopców patrzacych na kobiete jak na mięso a nie czlowieka:(Dobrej nocy wszystkim zycze.