Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grubaski nie oszukujcie się że faceci lecą na wasze ciało

Polecane posty

Gość gość

Oni po prostu wiedzą że jesteście łatwe do przebolcowania. Tudzież po prostu się w was zakochüją a jak wiadomo miłość nie wybiera

Gość gość
najłatwiejsze do przebolcowania są szczuplutkie solarko tipsiarki na dyskotekach

Gość gość
w zwiazku liczy sie tylko milosc,wiec o co chodzi?

Gość gruba40
Witam,,,jestem grubaską i ciekawa jestem skąd zaczerpnąłeś ta wiedzę,,,,Moze to Twoje subiektywna ocena?

Gość gość
Nie chce generalizować,ale mam grubsze koleżanki i to prawda,że one są łatwiejsze, łatwiej je zaciągnąc do łóżka... nie mają oporów ,zeby dać tyłka na pierwszej randce albo facetowi starszemu od nich o 30 lat...

Gość gość
ja obracam tluste bo szybko daja z chudymi trzeba wiecej zachodu.Przy tlustej mozna o siebie nie dbac bo po co?One gorzej wygadaja.

Gość gość
To zdjęcie widziałem już milion razy na forum

Gość gość
Jaka miłosc?Facet nie jest w stanie zakochac sie w grubasce....Ale to prawda,że grubaski sa latwe,dlatego faceci wiedza ze nie musza sie zbytnio starać.

Gość gość
Tak sobie tłumaczą chude brzydule na które faceci nawet splunąć nie chcą. Żałosne jesteście

Gość 60 kilo zywej wagi
20:50 Ja tez jestem gruba,ale się zgadzam z autorem,każdy woli zgrabna od grubaski,ale nie kazdego stac na taką.

Gość gość
grubaski częściej mają więcej temperamentu i dlatego faceci bardziej na nie lecą a nie dlatego że one nie mają wyboru:classic_cool: ale sa też grubaski zakompleksione i te często szukają modeli żeby się dowartościować, mylicie pojęcia

Gość gość
Normalni faceci sie brzydzą grubasek :P Raczej z braku laku,albo z tego wzgledu takie wybierają bo taka nie zdradzi

Gość gruba40
gość dziś ja obracam tluste bo szybko daja z chudymi trzeba wiecej zachodu.Przy tlustej mozna o siebie nie dbac bo po co?One gorzej wygadaja. A może jestes tak zaniedbany i nieatrakcyjny,ze nawet nie podchodzisz do pieknych kobiet?

Gość gruba40
gość dziś Jaka miłosc?Facet nie jest w stanie zakochac sie w grubasce....Ale to prawda,że grubaski sa latwe,dlatego faceci wiedza ze nie musza sie zbytnio starać. Komentując powyższą wypowiedz-czyzbyś nie znal(znała) szczesliwych związków gdzie kobieta jest puszysta?

Gość gruba40
gość dziś Nie chce generalizować,ale mam grubsze koleżanki i to prawda,że one są łatwiejsze, łatwiej je zaciągnąc do łóżka... nie mają oporów ,zeby dać tyłka na pierwszej randce albo facetowi starszemu od nich o 30 lat... Chcesz powiedzieć,że nie masz szczupłych koleżanek bez takich oporów??

Gość gość
No właśnie nie mam szczupłych, które tak robią. Zaskoczona :)? akurat tak sie składa,że te grubsze , które znam są bardzo rozwiązłe, mówię o młodych kobietach a nie 50latkach.

Gość gruba40
No właśnie nie mam szczupłych, które tak robią. Zaskoczona usmiech.gif ? akurat tak sie składa,że te grubsze , które znam są bardzo rozwiązłe, mówię o młodych kobietach a nie 50latkach. Zaskoczona-chyba,ze one maja wieksze powodzenie po prostu;)

Gość gość
Jak dla mnie o powodzeniu można mówić gdy ktoś jest nami zainteresowany na dłużej niż na jedną noc albo na 5 minut w klubowej toalecie :)

Gość gość
Ja z tych chudszych,ale wiem,ze niektorzy faceci lubia wiecej ciala ;)

Gość gruba40
No właśnie nie mam szczupłych, które tak robią. Zaskoczona usmiech.gif ? akurat tak sie składa,że te grubsze , które znam są bardzo rozwiązłe, mówię o młodych kobietach a nie 50latkach. Czyzby rozwiązłosc ta spowodowana była wiekszym temperamentem mlodych grubasek?hmm..

Gość gość
Nie wiem czy temperament, może mają mniej zahamowań, może biorą to co jest i nie wybrzydzają ...

Gość gruba40
gość dziś Jak dla mnie o powodzeniu można mówić gdy ktoś jest nami zainteresowany na dłużej niż na jedną noc albo na 5 minut w klubowej toalecie usmiech.gif Więc piszemy tu o tzw nocnych zabawach w klubach,,,,czyli rzeczywiscie na ten temat nie moge sie wypowiadac:)

Gość gość
Nie wszyscy lubia chude i kosciste

Gość gruba40
gość dziś Ja z tych chudszych,ale wiem,ze niektorzy faceci lubia wiecej ciala oczko.gif Miło,ze ktoś zauwazył wreszcie,ze sa rózne gusta--dziekuję:)

Gość gość
A no tak przecież są tylko dwa rodzaje kobiet - chude i kościste i mega otyłe... zapomniałabym,że nie ma nic pomiędzy;)

Gość gość
czy ja wiem. Do szczupłej mi daleko, nie szłam do łóżka wcześniej niż po pół roku chodzenia i miałam 2 facetów-z jednym 7 lat, z drugim jesteśmy po ślubie już 3 lata. Szczególna rozwiązłość to to nie jest

Gość gruba40
gość dziś Nie wiem czy temperament, może mają mniej zahamowań, może biorą to co jest i nie wybrzydzają ... Mogę wypowiadać sięw swoim imieniu i grubych kobiet,ktore ja znam osobiscie----zdecydowanie nie bierzemy tego co się akurat nadazy;)Myslę,ze takie generalizowanie jest naprawde krzwdzace. Fakt,ze nie wiem jak zachowuje sie teraz mlodziez,,,wiec biore na to oczywiście poprawkę:)