Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam obawyy

co to jesttt prosze o pomoc ginekologa bardzo wazne nie mieszkam w polsce

Polecane posty

Gość gość
Brzydka ta twoja c**a. Takie oblesne wlochy jasne... i te pazury... nic dziwnego, ze jakieś chamy bez czci i wiary cie ****aja.

Gość bardzo sie obawiam jestem sama
Jestem.A wiec nie bylo seksu oralnego, bo nie czuje tego.Tak, obgryzlam paznokcie z nerwow:).

Gość gość
wpisz sobie w wyszukiwarkę kiłę i inne podejrzewana u Ciebie problemy i pooglądaj na grafice. Może Cię to naprowadzi:( I oczywiście lekarz, do przyjaciela pójdziesz później, jemu jest wszystko jedno. Trzymaj się.

od 4-5 dni mam takze bole po prawej stronie,tam jak sa mniej wiecej pachwiny. po tabletce przeciwbolwej pomaga

Gość gość
jprdl jeśli to nie prowo to tracę wiarę w ludzi. Czy ty nie rozumiesz że wydanie teraz 70 -100 funtów czy euro na zdiagnozowanie się to jest WRĘCZ ŚMIESZNIE NISKA KWOTA w porównaniu do tego ile wydasz jeśli od razu nie zaczniesz działać i choroba rozwinie się na dobre ?! :O

Gość gość
Miałaś dziś pójśc do lekarza... nie poszlas to Twoja sprawa, a ludzie na forum Cie nie zdiagnozuja. Wolisz zawracac glowe forumowiczom - good luck :) Zamykam wątek, bo to niepoważne!

I tak robiłam WAS W BAMBUKO :D a Wy d**e spinaliscie.

Gość jak prz
zdjecie sie nie otwierają daj je jeszcze raz na temat wirus hpv kłykciny konczyste , tam gdzie pytałaś - pomogę

Gość jak prz
poradziłem sobie - to NIE JEST KK !!!

witam.bylam dzis u ginekologa, zaplacilam za wszystko 120 euro. (wizyta, pobranie wymazu na chlamydie itd ).Do tego wlicza sie badanie krwi,ale to dopiero za 90 dni.Tak mi doktor powiedziala. Nie wiadomo jednak dlaczego boli mnie po prawej stronie, niby z jajnikiem wszystko jest ok. To juz prawie 6 dzien jak mnie tak boli.

WYNIKI z wymazu przyjda poczta., takze musze czekac. Dziekuje za pomoc, jesli mielibyscie jakies rady co do tego bolu po prawej stronie, to prosze mowcie.

podnosze w gore.

Gość bardzo sie obawiamjestemsama
Jak mowilam wczesniej, byalm u gin,dzis u zwyklego lekarza. Bylo badanie moczu(bylo ok,nie ma zapalenia nerki ani pecherza).bol byl zwiazany z...nadmiarem kalu.to nie zart.dlatego jelito uciskalo organy i dlatego byl bol.Jednak caly czasy czekam na wyniki wymazu na chlamydie.

Gość badzosieobawiamjestemsama
witam po dlugiej nieobecnosci. bol po prawej stronie wpachwinie ,ktory szedl do nogi to juz moge powiedziec, co to jest.otoz bylam u tego ginekologa- z jego punktu widzenia=wszystko bylo ok.bylam u lekarza-niby bylo ok.ale poszlam w tym tygodniu i dostalam skierowanie na ostry dyzur.okazalo sie,ze zrobiono mi skan-mam CYSTE W STAWIE BIODROWYM!!!Czy ktos wie, jak sie to leczy???????

Gość bardzosieobawiamjestesmsama
CYSTA jest w prawym stawie biodrowym,dlatego byl ten bol i ciagnelo mi w dol nogi.dostalam tramal, mam zazywac 3 razy dziennie az do czasu,kiedy zrobia mi rezonans magnetyczny,by wiedziec gdzie dokladnie jest ulokowany i co to jest za typ cysty.nie jest to zmiana rakowa,wiec nie mam co sie martwic.