Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy podoba wam sie jak panna młoda ma welon ? dla mnie to wiocha

Polecane posty

Gość gość

welon to symbol dziewictwa i czystości i sa teraz piękne stroje ślubne bez welonu tylko np diadem, kapelusz, toczek pięknie wyglądają dziewczyny w czymś takim a welon to w zacofanych wsiach

Gość gość
No tak, diadem zapewne wyglada nieziemsko haha

każdemu się podoba co innego, więc moim zdaniem za daleko się posuwasz pisząc że welony to na wsiach, każdemu też pasuje co innego. mnie się welony nie podobają, na swoim własnym ślubie chce mieć rozpuszczone włosy albo toczek ewentualnie jakiś kwiat ;) zastanowię się co mi bardziej będzie pasować ;).

Gość gość
Welon nie jest symbolem dziewictwa, to część ślubnej garderoby. W KK symbolem dziewictwa jest mirt, a nie kawałek materiału.

Gość gość
Przecież ta pani z drugiego linka ma podpięty welon...

Gość gość
ma podpiety welon, ok ale chodzi mi o sam diadem bez welonu lub taka sliczna fryzurka z wpietymi białymi kwiatami

Gość gość
ostatnio byłam na slubie koleżanki i nie miała welonu tylko skromną biała sukienkę , pas w talii i rozkloszowana dośc krótka, we włosach kwiatek i sliczny bukiet w dłoni wyglądała tak prześlicznie , cudownie, szok, skromnie ale z klasą , jakby ktos kto nie zna zobaczył to nawet nie zgadłby że to Polka tylko jakas wytworna francuzka bardzo sie odróżniała od tych co wcześniej brały ślub w klasycznej długiej i z welonem , co w ogóle nie przykuwa uwagi