Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zajęci faceci zazdroszczą wolnym atrakcyjnym kobietom ,stad tyle tu jadu

Polecane posty

Gość gość
wisi mi kto komu zazdrosci ale glupio wyglada zajety facet walacy konia przy tancu z gwiazdami

Gość gość
tu każdy pasztet ma siebie za atrakcyjna kobietę, dlaczego? bo nikt nie widzi kto siedzi po 2-giej stronie ekranu jestem wolny i nikomu tu nie zazdroszczę wręcz współczuję

Gość gość
:) nie każda jest pasztetem :)

Gość gość
zastanawiające, że tak zwana wolna i atrakcyjna kobieta spędza sobotni wieczór na forum... współczuję tym bardziej, że chce udowodnić coś innym by poczuć się odrobinę lepiej... szkoda tylko, że musi ich częstować swego rodzaju pogardą, która świadczy tylko o jej arogancji i zadufaniu

Gość gość
pogodzilam sie ze bede sama.

Gość gość
Nie ma wolnych i atrakcyjnych kobiet.

Gość gość
są tu kobiety, które mają siebie za męczennice świat jest taki okrutny one są takie piękne i mądre nikt na nie nie zasługuje cóż za dramat będą same bo nikogo na nie nie stać :P

Gość gość
:) atrakcyjna kobieta ,przemieszcza sie z jednego domu do drugiego :) wróciła na moment ..do wtorku! :) co mam sie tłumaczyć z kim ? Dlaczego arogancja :)?Skoro piszesz o arogancji , to kim Ty możesz być,pewni tym zazdrośnikiem ,który nieustannie kąsi jadem :) dobranoc

Gość gość
wole byc sama niz z byle kim.

Gość gość
widocznie gosciu 22.37 uslyszales juz w zyciu ze nie ta liga, co? :P ale nie przejmuj sie po prostu musisz zarabiac wiecej :D

Gość gość
sama? to jesteś unikat :D człowiek bez miłości dlugo nie pożyje

Gość gość
Ja jestem pasztet a tez mi niektorzy zazdroszcza.

Gość gość
popracuj nad sobą :)

Gość gość
no to pewnie poczułaś się lepiej tego własnie potrzebujesz udowodnić sobie i innym że jesteś lepsza gratuluje tutaj zawsze można stać się księżniczka na kupce gnoju

Gość gość
taa.. nie ta liga czyli burdel wytatuowane na tyłku

Gość gość
niektorzy samotni dlugo zyja

Gość gość
A czego mam zazdrościć wolnym kobietom? Raczej im współczuję że nie mogą mieć tego co mam ja, czyli ukochaną osobę przy boku i cudowny seks w dowolnej chwili :)

Gość gość
zostaje kochanką bo chce być ciągle wielbiona pożądana ciągle jej mało i chce mieć wszystkich mężczyzn dla siebie by udowodnić, że jest lepsza od innych kobiet zdobywa ich mężów małostkowa, płytka baba, którą jedyną zaletą jest ciało atut ten może wykorzystać tylko w jeden sposób kokietuje, puszcza się i udaje damę w burdel też można udawać królewnę

Gość gość
Jak ją porzuci kochanek to z tęsknoty wyje do księżyca....tęsknie...tęsknie ...dlaczego się nie odzywa....

Gość gość
gość dziś sama? to jesteś unikat smiech.gif człowiek bez miłości dlugo nie pożyje lapka.gif xx tia, nawet to doskonale widac na przykladzie ani przybylskiej

Gość gość
"" atrakcyjna kobieta spędza sobotni wieczór na forum.." a coż w tym złego :D pewnie patologia nie spędza sobotniego dnia :) w ten sposób ,ponieważ wolą dyskoteki i inne zabawy do białego rana , ale nie wszystkie to impreziary :) a nie pomyślałeś /as może właśnie czekam na partnera,albo jestem uzależniona od jego towarzystwa :P:) Wolę kino, teatr ,sport ..i nigdy sama ,a z partnerem dobranoc

Gość gość
raczej znajduje nowa ofiare

Gość gość
ość dziś zostaje kochanką bo chce być ciągle wielbiona pożądana ciągle jej mało i chce mieć wszystkich mężczyzn dla siebie by udowodnić, że jest lepsza od innych kobiet zdobywa ich mężów małostkowa, płytka baba, którą jedyną zaletą jest ciało atut ten może wykorzystać tylko w jeden sposób kokietuje, puszcza się i udaje damę w burdel też można udawać królewnę paa :) nie jestem damą :) jestem fajną babą :) żadną damą !!!

Gość gość
jeszcze nie znalazlam odpowiedniego faceta

Gość gość
facet sie wkurzył ,że mu uwage zwróciłam :P hym

Gość nie lubie konwenansow
Mówią że jestem fajna i atrakcyjna, a siedzę w domu. Nie, nie z braku laku! Po prostu mam taką ochotę i potrzebę :) Po całym tygodniu chce mieć trochę czasu dla siebie, odpocząć od ludzi. Czy to grzech nie imprezować w tym czasie? A kij w oko tym co tak myślą. Robię swoje i czekam cierpliwie na swoją drugą połówkę. Może kiedyś się zjawi, a jak nie - dramatu też nie będzie. Ot co.

Gość gość
22.50 i z powodu tej "ukochanej osoby przy boku i cudownego seksu w kazdej chwili" przesiadujesz na kafe. Buhahahaha