Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Dlaczego 'mój' brunet szuka nie wiadomo kogo zamiast adorować Fikuśną?

Polecane posty

fikuMikuu dziś to jest realny obiekt, poprzedni był kompletnie abstrakcyjny, ten jest normalnym chłopakiem kimś z kim mogłabym byc x Nie zamieniłaś z nim słowa,nie znasz człowieka.Idealizujesz obiekt westchnień,który odpowiada ci fizycznie.

fikuMikuu dziś zamieniłam słowo, coś w stylu: cześć, dziękuję ... x Kiedy znowu spotkacie się i wymienicie słowa"cześć,dziękuję"?

Gość gość
wiesz co, fiku, nie chcę cię obrazić, ale ty poszukujesz bruneta podobnie jak ten rusek 92 dziewczyny. Jak można zawrzeć z kimś znajomość nie mając z nim kontaktu, nie rozmawiać i nie spotykać się z nim?

Gość gość
więc porzuć wszelkie nadzieje, nie masz żadnej szansy na znajomość z tym brunetem.

Fiku,przestań marzyć.Bierz życie we własne ręce i dąż do celu:).

Gość gość
a skąd on miałby wiedzieć, że chciałabyś się z nim spotykać? Jeśli nie możesz znaleźć się w kręgu jego znajomych, musisz o nim zapomnieć.

Fiku,nie zachowuj się jak Broken.Piszesz:daję znaki,ale nie lubię jego.Określ się wyraźnie,na tyle by nie było wątpliwości.

Gość gość
może ma uraz do kobiet, ale gdyby wiedział, że ci się podoba, może chciałby sie z tobą umówić.

Gość gość
dowiedz sie, co on robi po pracy, gdzie bywa, i zacznij tam chodzić. Kiedy go spotkasz, uciesz się na jego widok i zacznij rozmowę.

Gość gość
a kiedy ostatni raz go widziałaś?

Dlaczego nie rozmawiacie,temat nie klei się?Ja oceniam relację i ogół po rozmowie.Przystojny facet,który nie potrafi rozmawiać jest atrakcyjny tylko fizycznie.

Gość gość
rok temu? fiku, rozwalasz mnie, żyjesz mżonkami. Gdyby tego faceta zapytać o ciebie, na pewno nie wiedziałby o kogo chodzi.

Gość gość
mrzonkami, bo się zaraz przyczepisz:D