Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Dlaczego 'mój' brunet szuka nie wiadomo kogo zamiast adorować Fikuśną?

Polecane posty

i odpowiedz jest w ostatnim zdaniu , raczej wyrazach tez nie jecz tylko zacznij zyc swoim zyciem nie "bruneta" 🖐️

fikuMikuu dziś czułość to nei dalszy etap, jdla mnei objawy czułości muzą być juz na wstępie x Nie dla mnie,nie emanuję czułością na wstępie.Tworzę dystans,to naturalne zachowanie człowieka z mojego punktu widzenia.

ja też tworzę dystans ale to nei ejst normalne, normalnym jest że jak kogoś lubisz, to mu to okazujesz

fikuMikuu dziś normalny, bo lepiej się odnajduje w codzienności, w relacjach społecznych, sytuacjach codziennych x Ma obycie,które nie wynika z wrażliwości.Dlatego nie dostrzega ciebie.

fikuMikuu dziś ja też tworzę dystans ale to nei ejst normalne, normalnym jest że jak kogoś lubisz, to mu to okazujesz x Owszem,a jak jest z tobą,okazujesz mu pozytywne uczucia,akceptację?

Tak myślałam:).Podziwiasz faceta za obycie w pracy,towarzystwie,może przebojowość.Widzisz się u jego boku jako partnerka życiowa,czy tylko marzysz?

Skoro taki słodki,to może wart czegoś więcej od tematów na kafe.Jak sądzisz?

Gość gość
skoro wieje od ciebie lodem, to dlaczego facet miałby zabiegać o twoje względy? Uśmiechnij się do niego, poczęstuj cukierkami, przemyć jakiś stonowany komplement, a wszystko się odmieni, jeśli nie jesteś szkaradna, bo jak jesteś szkaradna, to nic nie pomoże.

fikuMikuu dziś ale ja nie umiem, poza tym on chyba nie traktuje mnie w ten sposób, nigdy nie dał mi tego odczuć x Przecież nie lubisz go,czego się spodziewasz.

oj, ale przecież ja go lubię, przecież jak ktoś jest bystry to powinien to dostrzec, te moje maślane oczy

Gość gość
a może on jest homo i kobiece wdzięki na niego nie działają?

fikuMikuu dziś ale dawałam mu sygnały ale on nic x Zbyt słabe sygnały,lub czytaj pierwszy mój post.

Gość gość
a ty w ogóle z nim rozmawiasz czy tylko zerkasz z ukrycia?

Gość gość
musisz mieć z nim częstszy kontakt, tak żebyście musieli ze sobą rozmawiać, inaczej nic nie zrobisz, telepatycznie się nie da.

Fiku znajdź sobie realny obiekt westchnień,przecież to fantasmagoria.Nie znasz człowieka,a masz wyrobione zdanie na jego temat.Poznaj go przynajmniej.

Gość gość
to poproś znajomego, żeby ci pomógł. Mógłby was razem zaprosić do siebie, ale pewnie ty się krygujesz powiedzieć o tym znajomemu, a i może nie odwiedzacie się nawzajem z tym znajomym.

to jest realny obiekt, poprzedni był kompletnie abstrakcyjny, ten jest normalnym chłopakiem kimś z kim mogłabym byc

Gość gość
ale ten brunet jest realnym obiektem westchnień, reszta westchnień fiku jest kierowana w stronę kafeteryjnej czeluści.