Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek polegający na zapraszaniu kobiety na kolację i spełnianiu jej zachcianek

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór wszystkim. Moja kobieta zaproponowała "ciekawą" koncepcje naszego związku. Ja mam ja zapraszać na kolacje, imprezy, a ona będzie czekać aż przyjdzie ten właściwy moment i zwiąże się ze mną. Twierdzi, że dotkniecie prze ze mnie jej dłoni, lub pocałowanie w policzek oznacza dla niej duży szok emocjonalny i woli tego nie robić w zamian czasem ładnie się uśmiechając. Mówi,ze nie wie ile czasu zajmie jej walka z tymi jej "emocjami". Dodam, że nie odbiera niektórych telefonów, po czym odpisuje sms-a-niby do córki, koleżanki, itp. Jaka jest Wasza opinia?

Gość gość
Pasożyt który znalazł frajera do sponsorowania rozrywek :)

Gość gość
również tak uważam.

Gość gość
Pasożyt z honorem chociaż d**y by nadstawił od czasu do czasu, a tobie trafił się jakiś wybrakowany :) już lepiej skorzystać z usług prostytutki, taniej wyjdzie.

Gość gość
po czym odpisuje sms-a-niby do córki x Dzieciatą sobie znalazłeś? Aż tak zdesperowany jesteś?

Gość gość
Cwana Kurwa, też taka mi się trafiła. Gonić na szczaw.

Gość gość
ten temat to prowo. Dlaczego piszesz "moja kobieta" skoro nie jesteście jeszcze z sobą ?

Gość gość
Bo ona twierdzi ,że jesteśmy. Wizja związku wg niej-jak wyżej.

Gość gość
Do "gościa" z godziny 2.29. Tez Ci się taka trafiła-czyli jest tego trochę... I może jeszcze tak rozmawia z Toba aby nakierować rozmowę tak, jak ona chce ( jest to raczej nieuzasadnione- ale tak "wyciąga się na siłę " rożne teksty-biega o to,zebyś Ty to powiedział), a potem taka "informacja" trafia do odpowiednich osób. I uwerz mi, ze nie robi tego bezinteresownie. Zawsze kalkuluje, co na tym zyska

Gość gość
Do "gościa" z godziny 2.29. Tez Ci się taka trafiła-czyli jest tego trochę... I może jeszcze tak rozmawia z Toba aby nakierować rozmowę tak, jak ona chce ( jest to raczej nieuzasadnione- ale tak "wyciąga się na siłę " rożne teksty-biega o to,zebyś Ty to powiedział), a potem taka "informacja" trafia do odpowiednich osób. I uwerz mi, ze nie robi tego bezinteresownie. Zawsze kalkuluje, co na tym zyska

Gość gość
Jest tyle fajnych wolnych dziewczyn a wy zawsze sobie wybierzecie jakies psycholki...

Gość gość
O tak:). Psycholki najlepiej się lansują, wiedza, jak mogą się sprzedać na rynku matrymonialnym. A tak poza tym-jak masz te 30 z okładem latek, czy 40 z okładem, rzadko które nie maja dzieci. I jeszcze jedno-kobiety w granicach 35-45 lat-(tak plus minus)-mają bardzo duże wymogi w temacie facetów, po kilku latach dalej nikogo nie maja i przeważnie obniżaja wymagania.

Gość gość
Droga Kaktusss. Obejrzałem Twój profil zaintrygowany twoim mottem. Twoim mottem. jest taka piosenka, która doskonale do ciebie pasuje-MY RIOT-"Sam przeciwko wszystkim". Jest na you tube.