Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałam się kiedyś spotkać z jednym prawiczkiem z kafe

Polecane posty

Gość gość
prawiki to mają zryte łby. Musi być dziewica, piękna i szlachetna, a jak niedziewica, to od razu puszczalska i roznosicielka chorób wenerycznych.

Gość gość
Nie spieprzyles bo to byl na pewno spisek. Mila jest teraz dla Ciebie czy Cie osmiesza na forum? No to sam pomysl jak by to bylo gdybys wtedy lyknal prowo jak pelikan.

gość -Mylisz sie, nie każdej, tylko tej, która jest piekna.

Gość Trent Easton
Ja też z jedną z kafe się spotykałem. Ciekawe czy ona to autorka tego topiku :D

gość -Nic nie miałem do stracenia(prócz prawictwa), więc mogłem jechać a to spiprzyłem, nie znam sie na kobietach :O

Gość gość
Dla Ciebie wszystkie sa piekne.

Gość gość
Może ktoś sobie jaja robił. Wziął fotki z netu i chciał z Ciebie zrobic idiotę. Pomyślałeś o tym BSA? Na przykład ktoś z kafe kto Ciebie nie lubi i ma wredny charakter.

Gość Argen
Korespondowałem via mail i gg ale nie zadzwoniłem do żadnej.

Poza tym autorka wciska kit. Jest tylu chętnych na seks, że nie trzeba szukać dziwadeł na jakimś forum. W jakim niby celu? Co ona w ZOO pracuje i szuka dziwnych gatunków? Są fajni faceci, następnie ci normalni, potem zjeby, potem 10 metrów obornika i w końcu... my.

Gość gość
Chciala Cie zrobic w ciula, czy Ty nawet tego nie widzisz?

Gość Trent Easton
A dostałeś numery, Argen?

Gość gość
BSA ktore kobiety Ci najwiecej dowalaja na kafe i ciagle Cie ponizaja i wysmiewaja?

gość-Mnie tu każdy nie lubi, ale przcież nic nie miałem do stracenia, gdyby do seksu nie doszło, to bym miał chociaż wycieczkę po pieknym mieście.

gość-Myślę że łatwiej policzyć te,które mi niedokuczają :D

Gość gość
Albo piękny wp*****l w pięknym mieście... Co to było za miasto?

Gość gość
jeśli to nie ty, Darker, to musiał być Oferma. Tu nie bylo innych prawików, z którymi można by prowadzić interesującą rozmowę.

Gość gość
A wypowiada się tu jeszcze niejaki Levviatan? Miły chłopak z tego co zapamiętałam i całkiem ogarnięty :)

Gość gość
BSA, może to jakaś murzynka była, która chciała ciebie wciągnąć w zasadzkę i się na tobie zemścić.

gość-Wp*****l dostać to rzecz ludzka, nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz, a co do miasta, to jest to tajemnica korespondencji.

Gość gość
BSA ale Ty nie chcesz wycieczki po pieknym miescie bo wycieczke po pieknym miescie to mozesz miec. Ty chcesz seksu. I widzisz ze ona Cie w ciula robi a Ty nic. Nie widzisz ze robi z Ciebie idiote. Chcesz miec wycieczke po pieknym miescie to sobie pojedz do pieknego miasta a nie lykaj jak pelikan tego szamba. Wszyscy wiedza ze za bardzo lotny nie jestes ale jaka trzeba byc gnida zeby tak kogos ponizac. Wspolczuje kazdemu facetowi co sie z nia bedzie zadawal. Co za podlosc.

Nie ma takich odważnych murzynów, co by zataakowali BSA

Gość gość
"BSA, może to jakaś murzynka była, która chciała ciebie wciągnąć w zasadzkę i się na tobie zemścić. " I Bo na kafe to jest od c***a murzynek po prostu.

gość-Jaka podłość, chciała seksu i tyle, z tym że ja za mało zdecydowany byłem i zrezynowała. Jak bym sie skusił, to dziś przynajmniej bym nie żałował.

Tak mi się przypomniało i zajrzałem na konto gg. Laska co mi mówiła, że już go nie używa i nie pogadamy drugi raz zmieniła w nim swoje zdjęcie. Teraz to są takie głupie, że nawet kłamać nie potrafią. Z drugiej strony blondynka więc..

Gość gość
BSA, wrzuć sobie zdjęcia które dostaleś od tej niedoszłej kochanki w wyszukiwarkę grafiki google i zaraz zobaczysz, czy sobie jaj ktoś nie robi. Potem porównaj IP maili od niej z IP innych osób, z którymi pisałeś.

Gość gość
Kolejny , który się kieruje stereotypami... :o

Gość gość
BSA wierzysz w to ze ona chciala seksu z Toba na pierwszej randce? Az taki glupi jestes? Ile kobiet chcialo seksu z Toba ? Ona z Ciebie ciula robi wtedy i teraz a ty lykasz jak pelikan. Nabijanie sie z kalek i opoznionych umyslowo powinno byc karalne. Na kafe jest niewiele kobiet ktore sa az takimi s****wami zeby takich wysmiewac.

gość-Chciał byś mieć c***o połowe tej inteligencji, co ja mam. Nawet nie wiesz o czym żeśmy pisali i jaki był jej powód, aby stracić dziewictwo ale p********z jak potłuczony, mimo że masz zerowy poziom wiedzy na temat naszej korspondncji, a teraz idź inteligncie lewacki i zagłosuj na palikota.