Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałam się kiedyś spotkać z jednym prawiczkiem z kafe

Polecane posty

Gość gość

Byłam wtedy wolna, więc niewykluczone że wyszedłby z tego związek. Gadaliśmy ze sobą parę tygodni i zaproponowałam mu spotkanie, łącznie z nocą, więc było oczywiste że chodzi mi też o seks. Nie byłam oczywiście dziewicą. Bardzo podobałam mu się ze zdjęć, zresztą sama uznaję że jestem atrakcyjna, poza tym gadało się fajnie, dużo żartów, zarwanych nocy, rozmowy telefoniczne. A jednak na propozycję spotkania zmiękł... Niby rozważał początkowo, zastanawiał się nad terminem, ale potem czułam że odpuszcza. Zaczął się wycofywać. Nie miał czego się bać, widziałam jego zdjęcia, wiedział że ja wszystko poprowadzę i że wprowadzę go w świat seksu. To był/jest dobrze znany prawik na kafeterii, na pewno wszyscy go kojarzycie, ale nie napiszę o kim mowa. Wiem, że do dziś jest prawiczkiem. Szkoda, miał wtedy taką okazję...

Gość gość
Nie zgadujcie, nie napiszę. Jeśli on to przeczyta, to na pewno będzie wiedział że chodzi o niego. Jednak do dziś mnie to bardzo zastanawia. Miał taką okazję i nie skorzystał. Wystraszył się?

Gość gość
nie ma milosci nie ma seksu i tyle

facet miał nosa - gdyby doszło do seksu, opisałabyś to zapewne na forum, łącznie z rozmiarem jego przyrodzenia i czasem w którym doszedł. :o to już lepiej przespać się z dyskretną prostytutką.

Gość gość
Tak jest, Żelek. Chciała wykiwać starego lisa, niestety lis wykiwał ją :D

Gość gość
pewnie chodzi o Darkera, potrafi być dowcipny. Oferma też jest dowcipny, ale on chyba nie prowadziłby takich rozmów z kobietą.

Gość gość
znany prawik:D prawie jak znany prawnik

Gość gość
to nie "znany prawik"

Gość gość
i dobrze zrobił co warta jest kobieta, która oferuje na pierwszym spotkaniu sex? tyle co ścierka do podłogi

Gość znany prawiczek
ja i tak kocham Alicję Donnikovą, lecz niestety jestem zmuszony ukrywać się pod pomarańczą, gdyż nie mam śmiałości jej tego wyznać.

Gość gość
Facet dobrze zrobil ze sie wycofal. Na pewno jestes ostatnia osoba z ktora powinien sie spotkac.

Gość gość
Dlaczego tak koniecznie chcesz wmowic wszystkim ze sie bal? Moze po prostu uznal ze moze sie od Ciebie czyms zarazic.

Ja miałem podonbną propozycje, z tym że ona była dziwicą i chciała seksu, ale jakoś do spotkania nie doszło, źle to rozegrałem i spieprzyłem sprawe, mam talent do kobiet :O

Gość gość
Byla dziewica oralna, analna czy waginalna? Bo jak sie przemacala z kolesiami i obciagala innym to bys syfa zlapal tylko.

Gość gość
Jakby była ładna to nie umawiałaby się z kafeteryjnym prawiczkiem - tak na logikę :D

Gość gość
oj nie przesadzaj. Ja jestem ładna a też chciałam kiedyś spotkać się z prawiczkiem z kafe, choć nigdy mu tego nie zaproponowałam, ale pisalismy ze sobą dość długo. W każdym razie, gdyby on mi zaproponował, na bank bym się zgodziła

Gość gość
Chyba jesteś ładna tylko w swoim mniemaniu, skoro nawet prawik z kafe cię olał :D

gość Była piekna, ale nie chciała faceta, jedynie seksu z gościem z poza swojego wojewódźtwa, jak mi napisała, to spodobałem się jej i był bym ok, ale to spiprzyłem, bo widziałem w tym spisek i zrezynowała :O

Gość gość
Spoza województwa, żeby jej fagas nie załapał, że to samica powszechnie używana. Typowe :o

Gość gość
Troche desperacja się spotykac z prawiczkami na kafe, chyba bym się nie odważyła. Jeszcze by potem opisał swoje wrażenia w jednym ze swoich topików, albo od razu chciałby mnie pojac za żone w końcu większość prawiczków ma fioła na punkcie religii i czystości przedmałżeńskiej. A Ci normalni prawiczkowie się nie ogłaszają na forach :P

Gość gość
Na kafe kazda pisze ze ladna. No z twarzy moze i ujdzie ale czy ma cycki, nogi, tylek? Obciagnac nawet deska moze ale na cos wiecej to sama geba nie wystarczy

Gość gość
pewnie znalazł jakąś na miejscu i olał paszteta z neta

Gość gość
BSA przeciez Ty kazdej piszesz ze jest piekna.

Gość gość
Mnie podniecają prawiczki, a że często bywam na kafe, to i zdarzało się że z prawiczkami przechodziłam na priv. Z jednym się spotkałam, był seks. Uwielbiam rozdziewiczać facetów.

Gość gość
Najgorzej obciągają te z wielkimi zębami, trzeba uważać, żeby nie ugryzła :o Nie dość, że zęby jak koń, to jeszcze w łóżku niepraktyczna :P

Nie, ona się bała że jej tajemnica wyjdzie na jaw i dlatego szukała chłopaka na seks z daleka, prawiczej jej pasował jak ulał, ale my prawiczki zawsze wszystko z kobietami spartaczymy, lepiej dać sobie z nimi spokój.