Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

korni75

Ile kosztuje was dzienne dojeżdżanie do pracy w obie strony

Polecane posty

Gość gość
Nic albo 3 zl jesli autem

Gość gość
Pracuję w 5 miejscach, w 4 chodzę na piechotę, w 1 dojazd i powrót kosztuje mnie 6 zł.

Gość gość
zero zł - chodzę pieszo, mam 10 minut.

Gość gość
nic, jeżdżę rowerem.

Gość gość
Bez sensu bo wychodzi,ze masz o 700 zl nizsza wyplate. Znajdz prace blizej lepiwj zarabiac np 200 zl mniej i nie tracic na dojazd

Nie da sie blizej bo w naszym kregu nie ma takich biur projektowych.Do poprzedniej pracy mial 40 km teraz 50 km

Gość gość
jesli to stała i dobra praca to przeprowadź się bliżej. 50 km to daleko. Ja do pracy mam 10 km i to dla mnie daleko

Gość wiekie ekspert od wszystkiego
podtlenek lpg znacznie zmniejszyłby koszty:classic_cool:

Gość gość
Tak naprawdę tylko 2-3 dni tygodniowo dojeżdżam, a kosztuje mnie to w sumie 1000zł, więc nie wiem jak policzyć

Gość gość
Bak starcza mi na miesiąc, wchodzi mniej więcej 220 zł czyli dziennie ok 9 zł spalam :-)

Gość gość
Czyli maz sie niezbyt zna na motoryzacji. Nic sie nie zmieni

>>>Czyli maz sie niezbyt zna na motoryzacji. Nic sie nie zmieni<<< A tłuki, które myślą, że oszczędzają, wciskają potem takie zajechane auto, chwaląc się małym przebiegiem dogorywającego silnika :(. Takie same tłuki, leją dziadowski olej do nowoczesnych dizli i potem narzekają na zatkane wtryskiwacze i zatarte turbiny :(.

Gość gość
ja mam codziennie do przejechania 52 km (juz w obie strony) razy 20 dni to ponad tysiąc km

Gość gość
chodze na pieszo, mam 20 minut, mąż jeździ samochodem, bo wraca późnym wieczorem niekiedy i w sumie bak (52 l benzyny) starcza na miesiąc

Gość Lena8
Do niedawna kosztowało mnie ok 4 zł dziennie, ale od wiosny przerzuciłam się na to cudo http://www.centrumrowerowe.pl/rowery/miejskie-city/p,rower-retro-lux-3-damski-bezowo-brazowy-2014-romet,263198.html i nie płacę nic. Koszty na ten sezon wzrosły, ale odliczyłam sobie z wydatków na areobic i wyszło prawie na czysto ;)

Gość Ksawier34
U mnie jeżdżenie rowerem raczej odpada, ale odkąd mam założoną instalację gazową http://landi.pl/systemy-gazowe.html, dziennie wydaje na dojazdy w obie strony maksymalnie 10 złotych i nie muszę denerwować się, że spóźnię się z jednego autobusu na drugi.

100 km w obie strony 7 litrów na 100 palio clio 7 x 4,50 = 31,50 31,50 x 20 dni w m-cu = 630,00

Gość gość
130km w obie strony służbowym - prywatnym nie sensu, bo to ponad 800zł. Lepiej już szukać spokojniejszej roboty za mniejszą kasę na miejscu, bo wyjdzie na to samo a czasowo zawsze lepiej.

Gość gość
Oczywiście 800/mc

Gość gość
powiem Ci, że odkąd mam zamontowaną instalację gazową od www.autogaz.com.pl to dojeżdżanie do pracy wychodzi mnie bardzo korzystnie cenowo. Jak sobie podliczyłam te koszta, to doszłam do wniosku, że przerobienie auta na lpg to był strzał w dziesiątkę. tamci fachowcy mają duże doświadczenie w montażu tych instalacji, wszystko działa jak trzeba, jak najbardziej polecam skorzystać z ich usług i przerzucić się na gaz