Gość helena musi schudnac Napisano Październik 30, 2014 29.X 8-losos z sliwka,2wafle ryzowe 11-kaszka manna,2banany 15-surowka z pekinskiej,1bulka sojowa z szynka drob. 17-5lyzek rosolu 20.30-100g kaszy jeczm.z jogurtem natur. x 35min rowerkiem stacj(13km),25min bieznia(3.3km),20min cwiczen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Październik 30, 2014 Oto jak wygladam w nowym ubranku :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Październik 30, 2014 A teraz Wam powiem,ze moje cotygodniowe wazenie pokazalo... 81.2!!!!!juuupiii 22.X(sroda)-82.9 29.X(sroda)-81.2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Październik 30, 2014 dziewczyny zazdroszcze wam tej pozytywnej energii z rana mnie sie nic nie chce ledwo patrze na oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Październik 30, 2014 A mnie nikt nie pochwali, zem sie ladnie wystroila????????? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Październik 30, 2014 witajcie, po 2 dniach totalnych porażek wracam myślałam,że nie dam rady, że odpuszczę poczytałam Was, poczytałam o porażkach w diecie i jestem trudno, jesteśmy tylko ludźmi trzeba cały czas próbować, kiedyś przecież się uda idę na jakiś serek izulku bardzo podbudował mnie artykuł, który wrzuciłaś- z niego wiem, że po porażce powinno się zrobić czysto białkowy dzień dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Październik 30, 2014 Oj mi tez zawsze ciezko sie wstaje,ale na szczescie lubie swoja prace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Październik 30, 2014 Gdasoniu,ale ja nic nie widze:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Październik 30, 2014 Raczej nie uda mi sie osiagnac zaplanowana na jutro wage ale skopiuje wam moj wczorajszy jadlospis z mojego watku, moze sie komus przyda... Oto moja wspaniala dieta rozdzielna, ktora zastosowalam wczoraj i spadl mi 1 okraglutki kilogram 1. Sniadanko godz 8.00 chleb bialy bo lzejszy :) 70g+ margaryna 10g, pomidory z cebula 250g i papryka 100g oraz majonez lekki 8g 2. II sniadanie godz. 11.00 truskawki mrozone 150g+ ser bialy poltlusty pol=125g, w morde, jak w aptece :) 3.Obiad godz. 14.00 piers 150g surowej usmazonej na oleju 5g, ,,ziemniaczki'' czyli pure z selera z usmazona cebulka i lyzka smietanki na gotowo 200g, surowka z kiszonej kapusty z jablkiem, koperkiem i ciutka oleju- lacznie 180g 4. w markecie ok. 16.20- 1 buleczka mala 5. kolacja o 19.50- salatka z 40g szynki, plastra zoltego sera-20g, pomidorow z cebula 350g, polane 60g jogurtu nat. Przygotowalam to tak, ze caly duzy talerz byl wypelniony po brzegi :) i jadlam sobie z pol godzinki Efekt, jak juz napisalam MINUS 1 KG CZYLI 100 DKG :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Październik 30, 2014 Monikamagdalena--->zycie sklada sie z sukcesow jak i porazek.Gdyby nie porazki nie cieszylyby nas sukcesy:* Nie martw sie,pocwicz troche wiecej aby odpokutowac i gitarka;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Październik 30, 2014 monika ja mialam caly miesiac taki grzech dobry dzien i tak w kolko co jakis czas od wczoraj sie zawzielam i powiedzialam koniec zarcie mna rzadzic nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Październik 30, 2014 gdasonia ladnie wygladasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Październik 30, 2014 Helena, GRATULACJE !!!!! Ja cie krece ale wynik, brawo dziewczyno Ja cala w skowronkach, jakby mi kto w kieszen narobil czy jak tam sie mowi :) a to wszystko z powodu tego nowego ubranka :) czyli zarejestrowania i stopki. Bede sie w nia wpatrywac i inspirowac jak cholera :) izulek, idzie likend, bedzie lepiej, monikamagdalena no wlasnie gdy nie wychodzi, nalezy pisac bo nie wierze, zeby tu choc jedna osoba byla swieta non stop :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Październik 30, 2014 Ja sie odmeldowuje.... Milego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Październik 30, 2014 gdasonia weekendy sa najgorsze mimo ze bedzie swieto bede musiala sprzatac prac gotowac itd dobrze ze jeszcze 2tyg i moja siostra wraca bo oszaleje i wyladuje w psychiatryku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Październik 30, 2014 Gdasoniu,dla mnie wszystko ciacialala,ale ja ze wzgledu na moje schorzenie nie moge polowy tych produktow..,hehe ale przynajmniej mam ulatwione odchudzanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rudy_kocur 0 Napisano Październik 30, 2014 Ja też muszę naszykować różne pyszności na słodko i słono bo jutro mamy gości. I jak to zrobić żeby tego nie jeść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Październik 30, 2014 rudy kocur mozna zjesc troszki ale by bylo z glowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rudy_kocur 0 Napisano Październik 30, 2014 Albo dodać takie składniki których się nie lubi np zrobić ciastka z cynamonem - wtedy ich nie tkne :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Październik 30, 2014 no w sumie tez dobry pomysl ja jak robie sernik na zimno tj malo kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojojojejku 0 Napisano Październik 30, 2014 rudy_kocur ja ciasta będę robić, a to jest najgorsze dla mnie, bo mam ogromną słabość do słodyczy. Najchętniej tylko jedno bym zrobiła, ale moja mama się może uprzeć, żeby dwa były, aj. Jeszcze ciasto capuccino przeżyje jakoś nie zjem, ale blok no proszę was moje ulubione ciasto:(... Też cynamonu nie lubię:). Najgorsze jest to, że lubie prawie każde ciasto byle słodkie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Październik 30, 2014 ojejku to wspolczuje ja juz jak robie to sernika na zimno aby bylo malo kcal duzo bialka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Październik 30, 2014 izulek 24.102014.........68,7kg.......-0,0kg............68,7kg .........60kg xxxx 11.08.2014..........89kg..........+1,3kg.......... ..86,3 ........70kg xxxx 04.08.2014..89kg.....77,7....cel 60 kg xxxx 03.08.2014 ........67,6 kg .... +0.1kg.......61,4kg.............60kg x x tak mniej wiecej wyglada tabelka na kafe :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Październik 30, 2014 Uff ja na szczescie nie mam pociagu do slodyczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Październik 30, 2014 a mnie ciagnie i to bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rudy_kocur 0 Napisano Październik 30, 2014 Mnie sezonowo ciągnie - jak jest zima jakieś kruche ciastka do herbaty - i wtedy z książką lub filmem pod kocyk, w lecie lody i zimne desery. Albo jak jestem zabiegana a przez to głodna bo zapomniałam zjeść lub nie miałam warunków na uczciwy posiłek - wtedy najłatwiej kupić coś słodkiego w kiosku ;) No i osobna kategoria - wołanie na cukier w okolicach @ :) No dobra, ja lubię słodycze. Ale takie raczej mniej słodkie. I w sumie takie robię. Nawet męża przestawiłam na mniej słodkie ciasta. Co niestety skutkuje tym że mogę zjeść ich więcej ( czymś mega słodkim bym się zamuliła po jednym kawałku a takiego mniej słodkiego można zjeść pół blachy ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilijka79 0 Napisano Październik 30, 2014 Izulek ty od sierpnia schudłas już 20 kg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Październik 30, 2014 oj kocurku nie ladnie tyle cukru pochlaniac :-) przed @ to ja wszystkie slodycze nochem wyniucham heheh przed odchudzaniem tak nie mialam tylko jak zaczelam :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilijka79 0 Napisano Październik 30, 2014 Izulek czy ty od sierpnia schudłaś 20 kg?? z 89 na 69? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rudy_kocur 0 Napisano Październik 30, 2014 A generalnie żeby było śmieszniej to ja w sumie tak trochę niejadkiem jestem. I zawsze byłam. Bo mi większość rzeczy nie smakuje. W sensie moja dieta ( nie odchudzająca tylko tak szeroko pojęta ) jest uboga. Ale jak coś lubię to mogę zjeść dużo. A lubię wysokokaloryczne produkty ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach