elle5 1 Napisano Listopad 29, 2014 witam kawkowo i weekendowo :D moje śniadanko to otręby żurawinowe, morele, migdały zalane kefirem dodam może jeszcze trochę płatków z błonnikiem, drugie śniadanie to może jabłko albo zjem grejpfruta, obiadek gotowana goloneczka z indyka z surówką, kolacja trochę twarożku - waga constans :( nie spodziewam się żeby w tym tygodniu spadało :( Miłego, relaksacyjnego weekendu życzę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 29, 2014 witam, ja już po kawce na śniadanie owsianki ciąg dalszy,bo wczoraj na kolacje zjadłam połowę porcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 29, 2014 Elle czemu nie spodziewasz sie spadku wagi? X Ja juz po sniadanku dzis 2kromki 2 jajka pomidor ogorek salata i 2mandarynki X Cos ostatnio te mandarynki za mna chodza hehhe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 29, 2014 Znowu zmiana strony i zawiecha masakra z ta kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 29, 2014 .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 29, 2014 a ja mam takie pytanko: czy powinno się ćwiczyć codziennie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 29, 2014 Mozna cwiczyc codziennie ale 2dni w tygodniu powinna byc przerwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 29, 2014 ja już po śniadanku :) izulek tak czytałam, że w drugim tygodniu gacy , zazwyczaj nie ma spadków, waga ma się ustabilizować a mięśnie mają być odżywione w glikogen żeby efektywnie ćwiczyć :) mam plan żeby w tym tygodniu odwiedzić 3 razy ( co najmniej) siłownię i dwa razy zrobić trening siłowy i areobowy a raz 1,5 godz cardio ( chociaż nie wiem jak ja to wytrzymam) - ale jestem nakręcona :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elle5 1 Napisano Listopad 29, 2014 ehh ta kafe :( czemu mnie wylogowało to nie wiem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 29, 2014 Mysle ze tak zle nie bedzie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 29, 2014 a ja mam pytanie z innej beczki, kupowałyście może pościel w JYSK? Teraz jest promocja i jest w dobrej cenie. Mam ochotę na tą w serduszka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 29, 2014 A po ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 29, 2014 http://jysk.pl/sypialnia/komplety-poscieli/flanela/basic/posciel-dana-160x200cm-serca-night-dream Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 29, 2014 Calkiem fajna ta posciel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 29, 2014 nie znam pościeli z JYSK, nie wiem czy jest dobra gatunkowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 29, 2014 Musisz sie wybrac i podotykac :-D wtedy bedziesz wiedziala Nie doradze nic bo w jysk nie kupowalam poscieli jedynie to krzesła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rudy_kocur 0 Napisano Listopad 29, 2014 Wszystko co kupiłam w jysku okazało się mega szajsem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Listopad 29, 2014 Witam. Nie mam nastroju, a wlasciwie mam ale placzliwy, izulek, chodzilo mi tylko o to czy w ogole robisz grzeszki, oczywiscie zywieniowe bo ja robie i tego nie ukrywam. Maz dzwoni, zeby przyjezdzac, ze juz w domu rozpalil i ze na dzialce mi przejdzie ale ja sie boje, ze mi dupa przymarznie do siodelka, jeszcze nigdy nie jezdzilam w taki mroz a z kolei jak pomysle, ze mam jechac autobusem to mnie odrzuca. A ja jaj, dobra, ide robic posilki matuli i sie zbieram. Wam zycze milego likendu. Aha, wysokobialkowej poki co nie stosuje i nie wiem na co sie zdecyduje od poniedzialku. Dobra, juz nie nudze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 29, 2014 Gdasonia glowa do gory zaloz rekawiczki i bedzie ok Myslalam ze grzeszki tez chcesz sciagac hehehhe X Macie jakis ciekawy przepis na salatke z kurczakiem bo lazi za mna od wczoraj X Ja juz po drugim sniadanku dzis tost z mozzarella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 29, 2014 moja ulubiona sałatka z kurczakiem: ryż filet z kurczaka pokrojony w kosteczkę i obsmażony w przyprawach kukurydza ananas z puszki pokrojony drobniutko w kosteczkę ser żółty starkowany na grubych oczkach biała część z pora majonez ja ryżu daje różnie, raz 2 torebki, raz 3 ... jak tam mi się chce jak dasz wszystkie krążki z ananasa to będzie słodsza generalnie robie na "oko" i jest ok doprawiam do smaku wedle uznania :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 29, 2014 Troche kaloryczna ale moze jutro na sniadanie zrobie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 29, 2014 Jestem przed @ i mam mega zachciewajki X Na obiad kurczak z makaronem z pszenicy durum i 100ml sosu 4sery zaprawionego jogurtem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 29, 2014 Chetna ktoras na kawke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 29, 2014 jakaś cisza i pustka hula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Listopad 29, 2014 hej Kochane waga wskazuje77.30 nie mam wogole apetytu:( jestem przeziebiona i kaszel mnie meczy okropnie i martwie sie po czarnych ciazowych scenariuszach czytanych w necie:( Izula,monikamagdalena,basia,elle,rudy kocurze,gdasonia moje szczypiorki.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 29, 2014 Heleno, nie czytamy w necie o powikłaniach!! Nie wolno!! Ty masz sie teraz nastrajać pozytywnie. mówie Ci to ja: mama 2 chłopaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MalaGonia34 Napisano Listopad 29, 2014 U mnie problem pojawił się po urodzeniu pierwszego dziecka, czyli 6 lat temu. Drastycznie przybywało mi wagi i byłam załamana. Próbowałam różnych preparatów ziołowych w połączeniu z ćwiczeniami takimi jak basen, fitness i rower. Nie dawało to efektu jaki chciałam osiągnąć, ale do czasu. Wertowałam różne fora w poszukiwaniu cudownego środka i znalazłam. Nazywa się Therma Cuts i kupiłam go na stronie http://chudne-szybko.pl/ postanowiłam zaryzykować i spróbowałam. Schudłam 18 kilo i teraz moja waga mnie satysfakcjonuje. Teraz już trzymam wagę i nie dopuszczę się do takiego stanu jak kiedyś :) Polecam wszystkim ten suplement, tylko uważajcie na podróbki bo w internecie takich pełno. Podaję Wam sprawdzony sposób przeze mnie. Aha i możecie produkt przetestować przez miesiąc jednak ja polecam kupić na 3 miesiące, wyjdzie taniej a ja niestety przepłaciłam. Jednak i tak jestem zadowolona że schudłam. Pozdrawiam Małgosia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elle5 1 Napisano Listopad 29, 2014 helena :D nawet jak powiedzmy 12 kilo na dzidziusia będzie więcej to ja jeszcze muszę się długo odchudzać do tej wagi :D trzymam kciuki i bądź dobrej myśli :D :D :D a nie czytasz o jakiś bzdurach w internecie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adelllll 0 Napisano Listopad 29, 2014 pamiętaj przede wszystkim o mądrym i zdrowym odchudzaniu, jedz rozsądnie podejdź do diety indywidualnie i nie patrz na to jak odchudzają się inni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 29, 2014 Helcia nie czytaj jakis bzdet a kolezanka niech nie reklamuje jakiegos swinstwa Wystarczy sprawdzic ze taki lekarz nie istnieje wrrr az mi cisnienie sie podnosi jak widze takie naciagajace wpisy X Dzieuszki jak obchodzicie andrzejki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach