Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zosienka109090

Czekanie, czekanie...moze beda dwie kreski

Polecane posty

Gość Zosienka109090

Hmm najgorsze jest to czekanie. W sumie tydzien po owulacji zrobila test i wyszdl negatywny, ale to moze za wczesnie. Wczoraj czulam okrepne klucie jajnikow. Staramy sie z mezem o dzidziusia od jakiegos czasu, kochamy sie codziennie, ale slyszalam, ze to nie dobrze bo plemniki sa oslabione. Chyba zwariuje, termin najblizszej miesiaczki za 4 dni.

Gość gość
Wez nie swiruj a zajdziesz w ciaze. Mialam kolezanke. W jednej kieszeni miala test owulacyjny w drugiej ciazowy, z mezem bzykali sie co drugi dzien bo gdzies wyczytala ze tak najlepiej. Rok nic. W koncu odpuscila jak ja zaszlam w ciaze.ja zaszlam po trzech cyklach - takich bez spinki, kochamy sie wtedy kiedy mamy ochote. Jak sie zapytala ile sie staralismy to jej powiedzialam to co napisalam wyzej. Laska wziela to do siebie, wyluzowala i za dwa miesiace wiesza mi sie na szyje, bo jest w ciazy:-) moja zasluga w tym zadna, a ona jest szczesliwa i to jest najwazniejsze.

Gość gość
No wlasnie, moja przyjaciolka jedne cykl i zaszl w ciaze, bez spinania się, na relaksie. Spokojnie :)

Gość gość
dokladnie, nie nakręcaj się. też staralismy sie z męzem kilka miesięcy i nic. odpuściłam, nie liczyłam dni, seks kiedy mielismy ochotę, nawet kwas foliowy przestalam brac i zaraz w tym miesiącu zaciążyłam.

Gość gość
nie ma nic dziwnego w negatywnym teście tydzień po owulacji i to nie "może" za wcześnie, a na pewno za wcześnie

Gość gość
Odpuszczenie - oczywiście, ale jak nie wychodzi ponad 6 mcy - podstawowe badania, w tym oczywiście badanie nasienia. Może być psychika, ale może też być dziesiątki stanów obniżających płodność czy nawet ją uniemożliwiających.

Gość gość
Wg nowszych badań, codzienny seks przy prawidłowych parametrach nasienia nie zmniejsza szans na poczęcie, wręcz przeciwnie.

Gość gość
bez spiny, to nie wyścig o puchar. chłop się w końcu wkurzy i powie ci że ma to wszystko głęboko gdzieś. przecież nie jest jakimś bykiem rozplodowym. wyluzujcie, bawcie się i cieszcie sobą.

Gość gość
bez spiny, to nie wyścig o puchar. chłop się w końcu wkurzy i powie ci że ma to wszystko głęboko gdzieś. przecież nie jest jakimś bykiem rozplodowym. wyluzujcie, bawcie się i cieszcie sobą.