Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

to co mi się dzisiaj przytrafiło

Polecane posty

nie musisz mnie wysłuchiwać :( ale napiszę bo chcę żeby mi ulżyło a więc poszłam z synkiem do toalety i coś mnie podkorciło zamknąć drzwi no i stało się zatrzasnęły się :( nie mogłam otworzyć szarpałam się z nimi ale nic to nie dało potem zaczełam kopać i walić rozwaliłam kratkę wętylacyjną na dole w drzwiach przyszła mi na pomoc jakaś dziewczyna długo się szarpała ale nic to nie dało :( zawołała jakiegoś faceta no i on wzią jakiś śrubokręt i zaczą szarpać (syn oczywiście już płakał) zadzwoniłam do mojego "faceta" który wybuchł śmiechem czy ma dzwonić na policje... żenada... wracając temu facetowi udało się otworzyć ale gdy już wyszłam dostałam ochrzan od kobiety że zniszczyłam mienie i że tak się nie postępuje nie niszczy się cudzych rzeczy... to się działo koło 12 ale nadal jestem skołowana :(

Gość gość
noi costego walisz do nich i sie pytasz gdzie jest klop bo maly chce lac

Gość gość
he he bywa zdarza sie moglas odrazu zajsc i wezwać goscia od napraw i tyle , a nie kopac do drzwi kapke bejsens choc sie zdaza etam niema sie czym przejmowac

Gość gość
Man on the moon, jesteś skończonym chamem. Czemu jesteś taki wredny wobec autorki postu? Sprawia Ci przyjemność znęcanie psychiczne nad innymi? Naprawdę, straciłeś w moich oczach. A Ty, autorko sie nie przejmuj. Zareagowałaś w emocjach ale stało się. Głowa do góry!:)

Gość gość
Man w*********j i sie odjeb od autorki :)

Gość gość
ja pitolę, ależ ta autorka jest nie do rzeczy, czasem czytam te jej dołujące tematy, wszystko takie pesymistyczne, że tylko się powiesić...