Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są foteliki samochodowe za ponad 1000 zł?

Polecane posty

Gość gość

Znajomy męża z pracy mówił, że on ma jakiś fotelik za 1800 zł, że to jakiś niby specjalny fotelik, bo dziecko jest bezpieczne. Szczerze to wydaje mi się, że on zmyśla i chce się tylko pochwalić, bo jak kupowaliśmy fotelik naszemu dziecku najdroższy kosztował 600 zł.

Gość gość
Z jakiej Ty sie planety urwalas? Sa foteliki i za 3 tys

Gość gość
no, ale nawet jeśli są, to przecież w takim za 100 zł dzicko też pojedzie.

Za 1800 zl pewnie kupił fotelik rwf tyłem do kierunku jazdy i rzeczywiście dziecko jest w nim bezpieczniejsze niż w takim za 600 zl przodem do kierunku jazdy.

Gość gość
Ale jak ma dziecko tyłem jeździć? Ich dziecko ma już pótora roku? Nasza córunia jeździ od siódmego miesiąca przodem, bo w tym małym foteliku już się nie mieściła. Przecież to niebezpieczne, a jak dziecko uleje albo zadławi?

Moja córka ma prawie 2 lata i tez jeździ tyłem do kierunku jazdy. A jak się zadławi to i tak sie trzeba zatrzymac.

Gość gość
Boże, moja córka jeździła przodem od 9 miesiąca i żyje! Do dwóch lat wozić tyłem? Chore. Sami bez fotelików byliśmy wsadzani do aut i żyjemy!

Gość gość
1800 to moja wypłata:D fajnie macie ze was stac na takie bajery:D

Gość gość
akurat miałaś szczescie ,male dziecko do 3 roku zycia ma jeszcze mało stabilne kości karku i nawet mała stłuczka moze doprowadzic do nieszczescia jezeli dziecko siedzi przodem ps. ja tez zarabiam 1800 zł ale na fotelik nie załowałam kupiłam za pieniadze z chrzcin britax multi tech II

Gość gość
do gościa z dziś To nie tak, że neguję posiadania porządnego fotelika, bo też uważam że w tej kwestii nie mozna oszczędzać, tylko że mnie by zwyczajnie nie było stać na taki fotelik. Na szczęście przy swojej pensyjce nie stać mnie nawet na samochód;D