D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Październik 18, 2014 Niech ktoś mi napiszę, czy mnie lubi na kafe? czy też nie? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2014 ja cię lubię i po części rozumiem bo mam dysleksje ale czasami wydajesz się nazbyt infantylna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kral Napisano Październik 18, 2014 smierdzi ci z doopki teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Październik 18, 2014 Ja nie mam dysleksji tylko dyskalkulię, chociaż zastanawiam się, może warto polubić matematykę i postarać się jej wyuczyć??? Nie wiem, co o tym sądzisz???? Bo bardzo chciałabym mieć maturę, a potem iść na pedagogikę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Październik 18, 2014 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Październik 18, 2014 :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2014 matematyki nie da się wyuczyć ale trzeba ją zrozumieć może zamiast próbować co rok zdawać daj sobie czasu i po woli każdego dnia krok po kroku i jak się nauczysz w tedy pomyśl o maturze bo ucząc się pod nią prawie nic nie zrozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Październik 18, 2014 Ale to już jest ostatni moment, a ja chcę iść na studia. Chcę iść na pedagogikę :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Październik 18, 2014 :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2014 ja Cię nawet lubię choć czasami masz zbyt wiele pomysłów na dalszą naukę i masz chyba pretensje do Twoich rodziców żę nie są bogaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Październik 18, 2014 Na razie to tylko marzenia, gdy zdam maturę, wtedy może podejmę jakąś decyzję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach