Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DOSZLAM tylko pieszczac zewnatrzna czesc cipki,nic nie wkladajac mmm cudnie bylo

Polecane posty

Gość gość

Doszkam bawiac sie tylko zewnatrzna czescia cipki,cudowne uczucie,,

Gość gość
ja potrafie dojść dotykając pipki przez ubranie - to jest dopieo sztuka.

Gość gość
Ja mam 28 lat i jeszcze nigdy nie doszlam,nawet sama,jak soe masuje po cipce to chce mi sie sikać.

Gość gość
A jakie to uczucie dojść? Ja mam takie niekontrolowane skurcze ciała przez chwile , robi mi sie przyjemnie i tyle, ale przyjemnie jest już wcześniej... Muszę dalej ćwiczyć? ;) Pytam poważnie

Gość gość
I jak to robić by nie chcialo sie sikać przy masowaniu,ja nawet jak sie wysikam i zaczne to zaraz mi sie znowu chce.

Gość gość
Kobiety a moze pojdziecie do seksuologa z waszymi problemami?

Gość poruszenie_W_bokserkach
kto ten temat zakładał jakiś gimbus k****a? :classic_cool:

Gość gość
Dlaczego od razu do seksuologa? Moze nie każdy miał niewiadomo ile partnerów? A seksuolog powie mi jak to sie robi? Nie jestem gimbusową, dawno po studiach i wiem, ze jest dużo takich dziewczyn, orgazm to nie hop siup ;)

Gość gość
Co ma do tego ilość partnerów? Jak to nie wiesz jak siebie dotykac????? Normalnie smyrasz swoją skórę, piersi....porem niżej.... przecież to rzecz naturalna siebie dotykać...jak można tego nie potrafić?????

Gość gość
Ja nie pytam, jak siebie dotykać, tylko jakie to uczucie mieć orgazm. Wyżej napisałam, co czuje, ale nie wydaje mi sie, ze to to. Dotykać...to każdy musi sam wiedzieć co lubi

Gość gość
Ludzka to rzecz, ale czy musicie tak publicznie, na Polskę i swiat? No trochę prywatnosci i klasy, drogie panie! Urszak

Gość gość
Wcześniej byłam 00:34

Gość poruszenie_W_bokserkach
haha co do orgazmów ost był tutaj artykuł o tym trzeba było czytać a nie popieprzone tematy zakładac :classic_cool:

Gość gość
Powiem ci tak, jakbys miala orgazm to bys nie miala watpliwosci co do tego. Jesli je masz, to nie mialas go tak naprawde. Ja sama mam oegazm taki, ze fizycznie go mam. Mam skurcze pochwy, ale nic nie czuje. Czuje ze dochodze, jest to jako tako przyjemne, ale samego orgazmu absolutnie nie. Orgazm mialam raz w zyciu. Nie wiem, w czym mam problem. Wlasnie sie do seksuologa wybieram. Ale ja go mialam, wiec mam porownanie. Mogl byc bardziej intensywniejszy. I moze taki masz problem, ze nie odczuwasz rego az w takim stopniu.