Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię się stroić i malować tak jak Wy. Nie ubieram się kobieco...

Polecane posty

Gość gość
Pokaż raszplo swój wielce miejski ryj , pośmiejemy się :D

Gość Kasśka
Ja się postroić czasem lubię, ale maluję rzadko, kremu z reguły nie używam i wyglądam z 2 - 3 lata młodziej bo mam zdrową cerę i naturalne zdrowe włosy (nie suszę ich itp) Dobrze się czuję w swojej skórze :) Aha, maluję paznokcie i czasem używam różu na policzki - to tyle

Gość ta od czarnej oprawy oczu
Po za tym nie jestem ślepa tez i widzę jak reagują na mnie inni faceci i co mówią na mój temat. Także opinia kafeterii to pikuś :) Po za tym coś mi mówi, że dużo tutaj podszywów ;) I dlaczego żadna nie pokaże swojego zdjęcia? :) To o czymś świadczy :) Pisać to sobie można :)

Po za tym nie jestem ślepa tez i widzę jak reagują na mnie inni faceci i co mówią na mój temat. Także opinia kafeterii to pikuś :) Po za tym coś mi mówi, że dużo tutaj podszywów ;) I dlaczego żadna nie pokaże swojego zdjęcia? :) To o czymś świadczy :) Pisać to sobie można :)

Gość gość
Ja jestem od autorki ładniejsza. I nie żadna płaska, ani w piersiach ani w pupie, ja w takich nie gustuję :D

pokaż zdjęcie bez makijażu tak jak ja :) Nie jestem autorką tematu :)

Gość gość
ta od czarnej oprawy oczu, jesteś ładna :) a laski od szamponów za 150 zł - kupa śmiechu z was :D poczytajcie blogi włosomaniaczek, używają najtańszych kosmetyków do włosów a mają je piękne :)

Gość gość
Gdzie to zdjecie , bo nie widze i nie moge sie wypowiedziec :-o

Gość gość
Gdzieś na 3 stronie jest to zdjęcie z "super" fryzura :D

Bo jeśli ktoś umiejętnie zajmuje się swoimi włosami, nie niszczy ich lakierami, farbami, suszeniem, układaniem prostownicami to potem nie musi wydawać na szampony i odżywki i maski żeby jakiś efekt minimalnych zdrowych włosów osiągnąć:) I dla niego taki szampon dla dzieci za 3 zł to abstrakcja, ponieważ ten szampon nie odciąży tych włosów, nie zmyje tych kosmetyków do modelowania, jest za delikatny. Potrzebny jest szampon silniejszy, a potem maski na włosy. Wtedy też trzeba włosy ścinać często bo się kruszą, są matowe, siepią się.

I jeszcze mycie w bardzo ciepłej wodzie jest szkodliwe

Gość Kasśka
Ja też poproszę o linka do zdjęcia bo nie mogę znaleźć

Gość Kasśka
Dzięki. Włosy ładne, ale o twarzy nic nie można powiedzieć z tego zdjęcia

Gość gość
bo twarzy tam nie miało byc nas tym zdjęciu, dyskusja była o tym czy są blondynki o czarnych brwiach i rzęsach. Niby na tym zdjęciu dobrze tego nie widać, może i tak. Potem zaczęto jeździć po autorce że nie jest ładna, że jest przeciętna że wygląda jak wieśniara ma włosy jak zebra tandetne pasemka robione rozpuszczalnikiem. czy cos w tym rodzaju i ze uzywa szamponu za 3 zł o tak 6 stron od wiochy wyzwiska

Gość gość
Wcale nie paskudna i widac ciemna oprawe .Wlosy raczej ciemny blond wpadajacy w szatyn ,ale oprawa oczu ma ciemna .Nie znacie sie piszac ,ze ma jasne brwi .To sa ciemne brwi i widac , ze naturalne.

Gość gość
Paskuda broń się :D

Gość gość
Ale nie są czarne tak jak się kłóciła.

Gość gość
Oczywiscie ,ze sa blondynki o ciemnych brwiach i rzesach .Genetyka sie klania !!! Dziecko moze przejac karnacje , oprawe ,po ciemniejszym rodzicu ,a wlosy po jasniejszym .Sama znam bardzo jasna blondyneczke z bardzo ciemna oprawa , bardzo ladna zreszta.Spotkalam tez kilka razy mulatka z niebieskimi oczami i jasnymi wlosami i z rudymi wlosami , gdzie bardzo bylo widac , ze ojciec jest rasy czarnej .To ,ze ktos ma jasne wlosy nie znaczy , ze brwi musi tez muec jasne .Bzdury klepiecie i zamiast sie uczyc to sie chyba wagarowalo i siedzialo na kafe.

Gość gość
Ale kogos tu zazdrosc zzera :-p

Gość gość
Bardzo jasne blondynki mają z reguły mysie brwi i jasne rzęsy, ale tu oczywiście siedzą te wyjatki ;) jak ze zdjęcia z resztą widać

Gość gość
Nie zazdrosc , bo to brzydka cecha .Jeszcze sie wiele musisz nauczyc o genetyce .Do dziewczyny ze zdjecia - prxypominasz mi moja kolezanke .Czy masz imie na litere M ?

Gość gość
Gdyby tak bylo jak sie wyklocaja te tutaj osoby to brunevi nie rodziliby sie z niebieskimi i zielonymi oczami i nie bylo by blondynow / nek z brazowymi . A takie rzeczy sie zdarzaja , nader czesto .Malo tego rodza sie ludzie z dwiema roznymi teczowkami braz i zielen lub blekit .

Gość gość
Nie zazdrosc , bo to brzydka cecha .Jeszcze sie wiele musisz nauczyc o genetyce . Nie mam czego :D jestem od niej dużo ładniejsza.

Gość gość
Tak może być, ale większość jasnych blondynek ma jednak jasna oprawę oczu i mysie rzęsy itp.

Gość gość
Pokaz fote :-D albo przynajmniej takie zdjecie jak ta dziewczyna i porownamy .Przypomina mi moja kolezanke ,jesli to ona to bardzo ladna dziewczyna .To co pokazala to za malo zeby stwierdzic , ze jest brzydka lub ze ty jestes ladniejsza . Zrob takie samo ujecie , bez make up-u i porownamy :-) czy jestes ladniejsza.

gość wczoraj Mam imię na literą M ale tak samo to imię można mówić w wersji na literę G :)Ale myślisz, że to możliwe, że się znamy? dzisiaj spróbuję zrobić sobie zdjęcie w dziennym świetle, może będzie lepiej widać. Ale całej buzi na pewno tutaj nie wrzucę na pożarcie tych ludzi. hahahaha