Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania20parę

muamuanew, przy nadzieji i reszta dziewczyn, co się stało z naszym tematem?

Polecane posty

Gość mania20parę

hej weszłam na forum i okazało się że nie ma naszego tematu :( fajnie było by zrobić kontynuację. Dziewczyny odezwijcie się :)

Hej dziewczyny :) ja też od wczoraj szukam naszego forum :( szkoda jakbyśmy miały przestać pisać :( Mam nadzieje że dziewczyny nas znajdą

Gość mania20parę
kurczę dziewczyny jak fajnie że ktoś się odezwał :) liczę że reszta dziewczyn nas odnajdzie :)

Gość mania20parę
kociara No ja też dzisiaj mam jakiś gorszy Dzień. Zresztą od ostatniej @ niezbyt dobrze się czuje. Już bym chciała piątek bo mam wizytę u gin niech mi coś zrobi z ta moja torbiela bo naprawdę mnie już męczy.

No mnie dalej mdłości i wymioty męczą a to już prawie połowa... Coś nie chca puścić te dolegliwości... Mania a może ty fasolke nosisz i dlatego tak źle się czujesz:)

Gość mania20parę
kociara na mdłości w ciąży podobno pomaga imbir. Najlepiej zrób sobie herbatę imbirową :) nie sądzę że to fasolka raczej ta moja torbiel nieszczęsna :( torbiel może dać podobne oznaki jak wczesna ciąża ale ją jestem pewna że to nie fasolka. Poprostu kobieca intuicja :P

Mania na mnie nie działa ani imbir ani migdaly ani nic... Po prostu tak mAm. Lekarz powiedział ze są kobiety które mają mdłości do końca i widocznie ja jestem w tej grupie. A ty musisz w takim razie coś zrobić z ta torbiela...

Gość mucha21212
Spróbuje założyć temat o podobnej nazwie do tamtego. Tamten też był kontynuacją bo ponoć do iluś stron może być. Tylko wtedy dziewczyny wiedziały że lada moment temat zostanie zamknięty i zdążyły założyć ten który znacie. Spróbuję i wkleje link

Gość MamaZuzy i Aniołka Olivierka
Hej dziewczyny dobrze ze muamua mnie znalazła na drugim forum bo nie miałam pojęcia jak Was znaleźć.juz wczoraj chciałam do Muchy pisać czy też jej znikło forum.Tak wiec jestem jestem.

Gość MamaZuzy i Aniołka Olivierka
No i nie dodało posta ehh...jestem juz ;)