Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy można nakarmić piersią szczeniaczka

Polecane posty

Gość gość

mam 7 miesieczne niemowlę w domu, już śpi, przuytułał się do płotu mały szczeniaczek, około miesiąca wg mnie ma, czy mogę go też nakarmić piersią?

Gość gość
mozna, tylko sie potem nie zdziw, ze sutek bedzie jakis dziwny i pies zacznie gadac

Gość gość
Oczywiście, to bardzo piękne co chcesz zrobić. Kotka też można, słysząłam taką piosenkę o tym jak Margot kotka karmiła. Tylko dobrze odkaź pierś po piesku.

Gość gość
A staremu do kawki też dolewasz mleczka z cycka?

Gość gość
Jesli to nie prowokacja to odpowiem ze nie mozna. Pies nie toleruje mleka innego niz od suki- dostanie rozwolnienie odwodni się i zakonczy zywot.

Gość gość
tylko, że karmi się np osierocone kociaki czy pieski i czasem wyżyją. albo zdarza się, że zwierzaki przygarniają i karmią mioty innych gatunków, więc raczej da się. Chociaz jak nie ma takiej potrzeby, to dla kaprysu nie polecam.

Gość gość
dobre:D calkiem swieza prowokacja, szacun. a tak swoja droga to kiedys ogladalam program o jakim plemieniu gdzies chyba w Ameryce Poludniowej i tamtejsze kobiety karmia piersia prosieta, wiec pewnie sie da i psa wykarmic, w koncu wszyscy jestesmy ssakami.

Gość gość
Ciekawe czy Sulimira dala by rade Może odciagnij laktatorem i wlej do miseczki :)