Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mucha21212

Staraczki i ciężarne. Dzielimy się objawami

Polecane posty

Gość mania20parę
i justinka dawał szybko znać po wizycie :)

Gość Justinka2014
Dopiero mam pod wieczor ale juz mysle co powie...:-/ tylr czasu i nic... ale dla kazdej z nas widoczbie jest zapisany inny moment. Wiec tylko czekam na @ znowo staranka:-) bo pewnie teraz nic z tego....odezwe sie po wizycie.

Gość mania20parę
Aa myślałam że troche wcześniej masz wizytę :P No ja też od okresu do okresu czekam liczę ...przychodzi okres płacz po okresie znów nadzieja i tak w kółko :)

Gość Justinka2014
Nieee wlasnie caly dzien przede mna...:-)

Gość nadziejablanki
Uda wam sie dziewczyny moze tylko potrzebujecie wiecej czasu niz inne ja tez czekalam poltorej roku a jak odpuscilam wiedzialam ze sie nie uda bo mam torbiele i poszlam na usg to sie okazalo ze fasolka jest a po torbielach ani sladu i teraz juz przytulam moje malenstwo i wierze ze niebawem i wam bedzie to dane :)

Gość Justinka2014
U mnie pekl pecherzyc wiec jestem po owulacji i dzis kazal jeszcze sie przytulac:-) zlecil mi badania hormonow tarczycy i jeszcze cos jakis test ale nie moge rozczytac a ja z teg wszystkiego zapomnialam sie zapytac w trakcie okresu. I przyjsv z wynikami zeby dobrac tabletki i jednak stymulacja. Ale mowi ze moze sie postaram i nie bedzie trzeba:-) wiec podbudowal mnie troche. Lubie wizyty u niego bo wychodze naladowana energia ze sie uda:-) moze cos wyjdzie. Teraz wlasnie czekam na gosci bo male posiedzenie ma byc...

Gość mania20parę
justinka No to trzymam kciuki żeby się udało :) a wszystko jest na dobrej drodze.

Gość mania20parę
dziewczyny czy któraś z was miała badana drożnośc jajowodów? Bo tak się zastanawiam czy iść do szpitala na NFZ i mieć badanie z użyciem kontrastu i rentgen czy prywatnie zapłacić 500zł i mieć badane z użyciem jakieś soli fizjologicznej czy jakoś tak i usg. Nie wiem co lepiej wybrać.

Gość MLIB
Kochane staraczki na pewno niedługo i Wam się uda! dużo znam historii, że dziewczyny się starały i zbliżenia były z zegarkiem w ręku, przestały być przyjemnością .. a potem sobie odpuściły, zaczęły nowe prace, coś innego nagle zajmowało ich głowę i po niedługim czasie się udawało. Wiem, że ciężko jest nie myśleć.. ale trzeba spróbować! Wierzę , że i Wam się uda! A jak się czują ciężarne? u mnie ok, pojawiła się zgaga i inne uciążliwości ale ogólnie jest dobrze :)

Gość gość
Cześć,moze ktos mial podoby przypadek.Ostatni okres mialam 27.11. Przed samymi swieta.j zrobilam test,byl negatywny.zaraz po swietach wyszly juz dwa pozytywne.zrobilam tez bete-3160.we wtorek 13 stycznia bylam na usg.wtedy wg OM byl 7 tydzien.lekarka widziala sam pęcherzyk.zarodka w nim nie bylo widac.powiedziala ze albo puste jajo albo ciąza duzo mlodsza,na jej oko 4 tygodniowa.moje pytanie jak to mozliwe,ze 3 tygodnie roznicy.dodam ze okres mam regularny co 26-28 dni.we wtorek mam zrobic powtorne usg.ale juz wariuje..

Gość przy nadziei
Gosciu nie pozostaje Ci nic innego jak czekac na wizyte... Ja zdalam dzis egzamin teoretyczny na prawko, na praktyke zapisze sie dopiero w lutym po sesji na studiach. Teraz chwila odpoczynku i zabieram sie za pisanie magisterki :(a jak sie czuja ciezarne? Boli mnie kregoslup i czesto brzuch przez ulozenie malej no i ostatnio doszly jeszcze skurcze w nogach najczesciej w nocy. Do tego tradycyjnie zgaga i humory ojjj humory, biedny maz musi to znosic:p

Gość mania20parę
przy nadziei gratuluje zdania teorii :) mi się już okres ciągnie 6 Dzień jak nigdy jeszcze gardło mnie boli. Mam jakiegoś dola ciągle. Niby powinnam się cieszyć że badania mamy ok ale jakoś nie umiem.

Gość Justinka2014
Przy nadzieji gratuluje zdania. Mania ja czekam na @ zeby te badani porobic. U mnie kolejna kolezanka w ciazy...gdzie nie spojrze to ta w ciazy nastepna... ale na nas tez pryjdzie pora. Moze rzeczywiscie trzeba porobic badania sobie odpuscic i sie uda...

Gość mania20parę
justinka przyjdzie przyjdzie :) mam nadzieję że predzej niż później :D u mnie tak samo gdzie nie spojrzę tam matka z dzieckiem ale ciężarna. Ale staram się trzmac :)

Gość MLIB
Dziewczyny a może to jakiś dobry znak, że wszędzie widzicie kobiety ciężarne. Podobno takim wirusem można się zarazić. przy nadziei to gratulacje zdania teorii! U mnie też powoli pojawiają się skurcze a zgagę miałam wczoraj taką że zapijałam rennie mlekiem zagryzając to wszystko bananami ;) Ja już przytyłam z 8 kg a to dopiero połowa. Chodzę jeszcze na Zumbę i babki po wielkości brzuch myślą, że to już końcówka albo że noszę bliźniaki ;).. a jeszcze tyle przede mną... będę wielorybem ;)

Gość Justinka2014
Ni moze moze...:-) ja teraz czekam na @ ...zrobie badania i od razu lece do lekarza.

Gość mania20parę
dziewczyny mam 9dc i od dwóch czy trzech dni mam brunatny śluz taki brudny wilgotny i lekko pobolewa mnie podbrzusze co to może być?

Gość Justinka2014
A kiedy Ci sie @ skonczyla????

Gość mania20parę
skończyła mi się 18 stycznia i od tamtej pory mam taki śluz ale dzisiaj jak by mniej go było. Może już przestanie lecieć chociaż podbrzusze troche pobolewa ale tak naprawdę delikatnie

Gość Justinka2014
Wiesz co ja tak mialam ze dwa trzy miesiace tenu ze @mi sie skonczyla a po dwuch dniach dostalam malego plamienia i na nastepny dzien sluz taki brazowy jakby na koniec okresu ale ja w tedy podejrzewam.ze po przytulaniach:-)

Gość mania20parę
Hmm u mnie napewno nie po przytulaniu :) gdzieś wyczytałam że to poprostu resztki @ mogą być.

Gość Justinka2014
Mi si wydaje Mania ze to te resztki. Bo zaraz po okresie wystapilo..

Gość mania20parę
No też tak myślę ale pierwszy raz tak mi się stało.

Gość Justinka2014
Nasz organizm cal czas nas zaskakuje. Ja bylam sie zapytac ile wyniosa mnie te badania uslyszalam ze jakies 240 zl. Bo i od razu z wynikami do swojego lekarza ide...w pracy u mnie coraz gorzej zmiany wprowadzaja non stop...nir wiem czy nie szukac sobie czegos innego bo nawet atmosfera staje sie coraz bardzej nie do zniesienia. Za tydzuen @ ale chyba przyjdze bo juz mbie piersi bola...

Gość Agataaa29
Czesc dziewczny! Mozecie napisac w ktorym dniu mialyscie inseminacje? Bo ja jestem przed... Wczoraj bylam na usg i mialam 19mm, lekarz kazal mi jeszcze czekac, mowil cos o sr-pt....czy to nie za pozno?

Gość mania20parę
justinka ją też jakoś tak płaciłam za same badania krwi a sporo tego miałam. Albo i nawet więcej było już nie pamiętam :P może to piersi na fasolke bolą :) trzymam mimo wszystko kciuki :)

Gość mania20parę
agata ją ci niestety nie pomogę. Mi dopiero niedawno lekarz zaproponował inseminacje jeśli przez najbliższe pół roku się nie uda.

Gość Justinka2014
Mania fajnie by bylo...chodz stracilam nadzieje ze sie uda bez wspomagaczy.ale zobaczymy 7dni mi do @ zostalo.

Gość tranmannahyd1984srkiq
Mama zuzy bedzie na pewno ok zawsze wszystkie ty podtrzymujesz nas na duchu to siebie sprobuj zobaczysz ze te dwa tygodnie zleca szybko i bedziesz chodzic przeszczesliwa bo z malym jest i bedzie ok. Mucha gratuluje dziewczynki Kociara 25 ty masz wisyte 17 lis.a ja termin porodu to mozemy razem dni odliczac Jasne http://min.do/n