Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mucha21212

Staraczki i ciężarne. Dzielimy się objawami

Polecane posty

Gość mania20parę
jej nadziejablanki i jak tam maleństwo? Pewnie przeurocze :)

Gość nadziejablanki
Nooooo :D zobaczysz ani sie obejrzysz i ty bedziesz swoje szczescie tulila mam nadzieje i trzymam kciuki zeby to byl ten cykl:) :) Co u Juliaha zamilkla mamazuzy ,kociara muamuanew i reszta dziewczyn co u was

Gość mania20parę
No też bym chciała żeby to był ten cykl :P ale sama nie wiem. Wydaje mi się że dziwny ten cykl miałam i dalej mnie zaskakuje :P dzisiaj 20dc sutki odrobinę bardziej bolą niż wczoraj i poce się jak za przeproszeniem świnia :P i mam od rana stan podgorączkowy 37.3 czasem tak miałam po owu ale ostatnie pół roku nic takiego nie było. I jak się nie staraliśmy też nie miałam stanu podgorączkowego. Brzuch narazie mnie nie boli. Wczoraj troszkę jak na okres. Eh ale czuje że znowu nic z tego

Gość Justinka2014
Mania ja tak mialam teraz ze czulam sie jakbym sie przeziebila...wkolo zimno mi bylo. Moze sie udalo:-) trzymam kciuki... Ja dzis meza opiepszylam z samego rana bo psiknal.plynem do odmrazania szyb a tak smierdzialo Ze do puki samochodu nie wywietrzyl to ja nie wsiadlam bo od razu na wymioty mi sie zbieralo:-(

Gość gość
Dzień dobry, mogę Was o coś zapytać? Doradźcie mi. W tamtym miesiącu dostałam okresu 6, fakt staramy się z mężem o dziecko, ale nie ukrywam ze mamy problemy. Nawet nie przykładalam wagi w które dni się przytulalismy. W. 31 sobotę rano pojawiła się kropka krwi, potem brązowo-kremowy śluz, w niedziele także był ale już mniej. Dziś nic, nie widać śluzu, rano bolał mnie brzuch jak na @ ale cisza,lekko kuje mnie jajnik. Miałam troszkę stresu przez ostatni tydzień, ale nie wiem jaki to ma wpływ. Na test za wcześnie chyba, zastanawiam się czy jechać jutro do lekarza. Kurcze nigdy nie miałam tak ze śluz brązowy 7 dni przed @,zdarzało się ze w ten sam dzień była @

Gość mania20parę
justinka a obserwowałas śluz? Mój jest lepki i lekko się rozciąga i rwie się. Tak jak mówiłam typowo białego śluzu nie płodnego w tym cyklu nie zaobserwowałam. Fajnie by było jak i by mnie się teraz udało ale nie chce się nakręcac. Do okresu jeszcze 4-5dni więc jeszcze sporo czasu do testowania. :)

Gość mania20parę
gość a kiedy masz dostać okres?

Gość mania20parę
Aa teraz doczytałam że za 7 dni :P Hmm nie chce cię nakręcac ale może to była implantacja . Nie wiem jak to może wygladac takie krwawienie. Ale jeśli się niepokoisz to odwiedz lekarza :) na test jest za wcześnie. Ale może beta by już wyszła. Trzymam kciuki. :)

Gość gość
Mania okres powinnam mieć ok 6-7 lutego. Myślisz ze lekarz może coś stwierdzić? dziękuję za słowa otuchy.

Gość Kitkat23
Nadałam sobie nick Kitkat. Mierzysz temperaturke?

Gość mania20parę
Hmm wiesz co wydaje mi się że na stwierdzenie ciąży przez gin też może być teraz za wcześnie. Podobno widać dopiero gdzieś tak 6 lub 7 tydzień z tego co pamiętam. Ale możesz go zapytać o te plamienia. Albo poprostu cierpliwie poczekać na termin okresu i zrobić test :) mierze temp ale nie sugeruje się nią bo pracuje na trzy zmiany i wstaje o różnych porach. Niby był teraz trzeci skok temp i mam 37. Ale tak jak mówię mierze zaraz po przebudzeniu się ale to są różne godziny :P

Gość Kitkat23
A jakim termometrem Mierzysz? Jestem umówiona na dziś,bardzo się stresuje. Od razu dam wyniki męża, bo robił badania nasienia w październiku.

Gość nami20parę
mierze elektronicznym. To daj znać po wizycie :)

Gość Kitkat23
Dam znać :-)musze kupić elektroniczny koniecznie,jak byłam młodsza to tez mierzyalam. Maniaka a jak U Ciebie sprawa wygląda?

Gość Kitkat23
U lekarza dostałam @,przepisał duphaston i wit e a mężowi undestor chyba, nie wyraźnie napisał i tez wit e. Badanie prolaktyny kazał zrobić i na wizytę w połowie cyklu

Gość Kitkat23
Jednak to nie @a badanie się nie odbyło

Gość Justinka2014
Mania ja d tej pory i przed @ mialam sluz wodny taki przezroczysty i troche bialych jakby grudek...sorry za ta szczegolowo...Mania pamietasz jak ja narzekalam jeszcze z tydzien temu ze zmeczona i ze zimno mi ze chyba sie przeziebilam.bo tak sie czulam,moze cos u Ciebie tez??:-) fajnie by bylo. Ja bylam dzis na wizycie dostalam luteine dopochwowo na dwa tygodnie zwolnienie tez na dwa tygodnie i jednak ciaza....:-) ale kazal sie oszczedzac i dmuchac na zimne bo po ostatnich sytuacjach jestem zagrozona...

Gość mania20parę
pamiętam justinka :) ale jakoś mi się wydaje że to wszystko na okres jednak. Brzuch momentami tak zaboli jak bym miała właśnie okres dostać. Brzucha wzdetego nie mam piersi też prawie nie czuje. A jutro ide na badanie krwi mam zrobić ob i morfologię przed badaniem drożności jajowodów. A ty justinka oszczędzaj się a wszystko będzie dobrze :)

Gość Justinka2014
Na zwolnieniu juz wiec bede sie oszczedzac:-) aby bylo dobrze. Za dwa tyg kolejna wizyta i usg pierwsze. Do tego poziom bety mam zrobic. Powiem Wam ze ciesze sie ale mam tyle obaw ze soe boj***ardzo.... Mania mimo wszystko czekam na Ciebie teraz i trzymam kciuki.

Gość mania20parę
sama też bym się pewnie bała na twoim miejscu :) ale czuje że będzie dobrze z twoim maleństwem. Eh mnie się nie raz wydaje że się chyba niedoczekam dziecka. Ale będę walczyć :P bo jak odpuszcze to będę żałować że nic nie zrobiłam w tym kierunku.

Gość Justinka2014
Mania bedze dobrze... zobacz ja myslalam ze sie nie doczekam,a popatrz:-)

Gość mania20parę
he he No wiem :P ale jak się już te dwa lata próbuje to ciężko czasem uwierzyć że będzie dobrze :)

Gość mania20parę
ja dzisiaj 21dc i odliczam do @ :P za 3 lub 4 dni powinnam dostać. Brzuch mnie ta chwilę nie boli. Ale czuje tam wilgotno tak jakby w środku :P i ciągle mi strasznie gorąco tak że aż się leje ze mnie. Czuje że ten okres jednak będzie. Chociaż zawsze przed okresem czułam takie ciepłe jajniki a teraz to chyba nie czuje czegoś takiego sama nie wiem.

Gość Justinka2014
Mania ja tez tak mialam,badzmy dobrej mysli....a ja wlasnie wracam od kolezanki...dzis chyba powiem swojej mamie bo nic nie wie jeszcze:-)

Gość mania20parę
No zobaczymy ale nie chce się nakręcac :P pewnie się ucieszy jak jej powiesz :)

Gość Justinka2014
Generalnie planuje jej powiedziec za dwa tygodnie tak sam tesciom ale nie wiem co wymyslec ze czemu siedze w domu i nie pracuje???

Gość mania20parę
No ciężko jest ukryć dwa tyg urlopu :P Aa mnie coś głowa dzisiaj boli i bardzo śpiąca się zrobiłam. Brzuch też mnie jakoś bardziej boli. No nic trzeba czekać na ten okres zrobić to hsg i próbować dalej :)

Gość Justinka2014
Hahah nom... Mania za ile @ powinna byc??

Gość mania20parę
okres mam dostać tak w piątek najpóźniej niedziela. I pewnie dostanę.