Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 1 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Rząd zlikwiduje niedługo całą Polskę bo się nie opłaca .Nic dziwnego skoro koszty pracy zusy srusy i podatki przekroczyly granicę absurdu . Nic nie może się opłacać przy stawce zus ponad tysiąc złotych miesięcznie .Nic x Shatyn dziś Piszesz tak mętnie i nieprecyzyjnie, że nie można ciebie zrozumieć x gość dziś Ale co w tym głupiego? Że nie w Moskwie? Czy że w meczetach? x Shatyn dziś Przede wszystkim, że nie w Moskwie... O wrogach w meczetach można dyskutować. x Zacytuj fragmenty postów w których zaprzeczam sam sobie...smiech.gif x Proszę :)

Gość gość
ale o zamachu cichosza smiech.gifzdecyduj sie facet w koncu na cos bo zwyczajnie bredziszxxNo właśnie wawciu.Zdecyduj się o jakim zamachu piszesz...

Gość gość
Proszę xxW żadnym z tych fragmentów nie zaprzeczyłem sam sobie...:D

Gość gość
A topicu to sobie nie umiałeś znaleźć i napisałeś, że został zlikiwidowany :) Taki z ciebie mądrala :D

widzisz orange z jakim kretynem masz do czynienia :D ?? to procz klotni i siania zamętu nic w zyciu innego nie potrafi robic wiec trzeba to olac cieplym strumieniem moczu niech nabija sobie strony to jest jego hobby on jest jak taka zaraza :D

Gość gość
Proszę x x W żadnym z tych fragmentów nie zaprzeczyłem sam sobie.. :D Ale z ciebie kłamczuch ;)

Gość gość
Shatyn masz żonę? :)

Gość gość
A topicu to sobie nie umiałeś znaleźć i napisałeś, że został zlikiwidowany usmiech.gif Taki z ciebie mądralaxxTak? Gdzie tak napisałem?Może potrafisz zacytować?

Gość gość
Shatyn 2014.10.23 Prosze o jasne wyjaśnienie dlaczego mój topik został zlikwidowany.

Gość gość
Widzisz datę? Czy też tego nie potrafisz zrozumieć?Wtedy zlikwidowano mój topik o nazwie "WYBORY - WYBORY - WYBORY" i ten post tego dotyczył...

Gość gość
Widzisz datę? Czy też tego nie potrafisz zrozumieć? Wtedy zlikwidowano mój topik o nazwie "WYBORY - WYBORY - WYBORY" i ten post tego dotyczył... x :D no właśnie! Sam się już w tym gubisz ;)

Gość gość
Nie mów tak o sobie wawciulu. Jesteś kretyn ale nie zwyczajny.Jesteś wyjątkowym kretynem...:D

Gość gość
no właśnie! Sam się już w tym gubiszxxW niczym się nie gubie.Post który zacytowałaś, napisałem po zlikwidowaniu przez moderacje mojego topiku: "WYBORY - WYBORY - WYBORY".Nie mogłem go odnaleźć bo nie istniał.xxx"A topicu to sobie nie umiałeś znaleźć i napisałeś, że został zlikiwidowany"xxA więc nie mogłem znaleźć czegoś co nie istnieje.Już zrozumiałaś czy jeszcze raz wytłumaczyć?

Gość gość
no właśnie! Sam się już w tym gubisz x x W niczym się nie gubie. Post który zacytowałaś, napisałem po zlikwidowaniu przez moderacje mojego topiku: "WYBORY - WYBORY - WYBORY". Nie mogłem go odnaleźć bo nie istniał. x Shatyn, ja ciebie proszę, nie musisz się tak nieudolnie bronić ;)

Gość gość
Shatyn, ja ciebie proszę, nie musisz się tak nieudolnie bronićxxNie tłumaczę się nie udolnie bo topik o nazwie "WYBORY - WYBORY - WYBORY" nie istnieje.Ale może ty go widzisz w swoim omamie.To już inna sprawa. Twoja i psychiatry...:D

Gość gość
kto, ja jestem kretyn sfiksowany? ;)

Gość gość
Tak orange...

Gość gość
Nie tłumaczę się nie udolnie bo topik o nazwie "WYBORY - WYBORY - WYBORY" nie istnieje. Ale może ty go widzisz w swoim omamie. To już inna sprawa. Twoja i psychiatry... x :D za to ty istniejesz i nakręcasz się, zupełnie niepotrzebnie ;) po co to się tak upierać? nie masz argumentów, to może lepiej zamilcz ;)

Gość gość
Rozumiem, że nie rozumiesz.Ale jak napisałem. To twoja sprawa i psychiatry twego.Wytłumaczyłem ci dokładnie i wystarczy.Jeśli czegoś nie zrozumiałeś omamisto to poproś kogoś inteligentniejszego od ciebie, np jakiegokolwiek Burka, żeby ci to wytłumaczył.

Gość gość
Sorry...Mogłeś nie zrozumieć.To co napisałem w swoim poprzednim poście oznacza, że to KONIEC dyskusji z tobą.Mogę jeśli chcesz powtórzyć to dużymi literami.

Gość gość
Ty co ty z tymi omamami omamistami ty masz z tym jakiś problem .Ty Shatyn idz z tym do lekarza .To psychoza natręctw .

Gość gość
Z czym mam isć do lekarza?Z tym, że spotykam tutaj ludzi żyjacych w swoim omamie nie mających styku z rzeczywistością i podających "fakty" ze swojego omamu, które w rzeczywistości nie istnieją?:D

Gość gość
o czym konkretnie myślisz wawcia?