Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smerf bez matury

Moich rodziców nigdy nie było stać na moje potrzeby

Polecane posty

W 2006 rozpoczęłam technikum gastronomiczne Nie przeszłam Od 2007-2011 dalej uczęszczałam do technikum, o tym profilu i gówno z tego. Nie zdałam matury i egzaminu zawodowego. W 2013 zapisałam się do szkoły policealnej. I co? Matka pretensje, nie zdałaś matury, nie zdałaś egzaminu zawodowego a opłacałam ci szkołę nieudacznico jedna.Powiedziałam jej wtedy ty szmato bo mnie zdenerwowała. Potem rozpoczęłam szkołę policealną i jak usłyszała, że ta szkoła była mi potrzebna tylko po to, by mieć zaświadczenie dla pracodawcy to było jej przykro. Nikomu nie powiedziała, że rzuciłam szkołę a dalej mówi ludziom, że do niej chodzę, w dodatku wpuszcza telewizor na cały regulator, to samo ojciec. Ona w kuchni, on w pokoju.

Matka do fizycznej roboty się nie nadaje, jest schorowana, ma lata pracy ale nie pójdzie do ZUS czy obowiązuje ją już emerytura pomostowa. Nie sprawdzi też innych rzeczy, nie pójdzie po rentę, nie wyrobi sobie grupy ani nic. Woli za darmo pracować.

Gość gość
Może nie wie gdzie co się załatwia, to idź z nią.

Gość gość
Twoja mama powinna brać rentę,ale na ciebie,szkoda mi jej:(,,ze ma takiego pustaka w domu!!!!