Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

umówiłam się kilka razy z grubszym chłopakiem i takgo potraktowałam

Polecane posty

Gość gość

na początku on mnie zagadał i było całkiem miło, ale potem już gadał identycznie cały czas robił do nas dziwne porównania z literatury, gadał ciągle to samo w kółko o sztuce i stwierdziłam, że rozmawianie w ten sposób to dla mnie zbyt psychodeliczne i monotonne. potem mieliśmy intymna sytuację oczywiście nie seks ale "poszliśmy" trochę intymnie no i zobaczyłam go w negliżu to stwierdziłam, że wygląda dla mnie całkowicie aseksualnie, potem jeszcze kilka razy próbował mnie zagadać do dałam mu do zrozumienia, że szukam kogoś całkowicie innego nie jestem w stanie strawić jego poczucia humory, sposobu rozmawiania, zachowania w intymności itp. nie szkoda mi go a napisałam to bo ludzie często twierdzą, że grubszy fajniejszy charakter itp. wcale nie

liczyłam na jakieś bluzgi, potraktowałaś go całkiem spoko, nie obraziłaś ani nic, tylko nie wiem jak mogłaś się zadawać z obleśnym grubasem, mam nadzieję,że po prostu dla kasy

Gość gość
myślałam , że skoro gruby to ma forse bo stać go na to by dużo żreć a żarcie drogie. pomyliłam się. to golas . nawet na kawę w dobrym hotelu nie było go stać.

>>>napisałam to bo ludzie często twierdzą, że grubszy fajniejszy charakter itp. wcale nie<<< No wiesz: niektórzy ludzie (nawet na Kafe uważają, że picie własnego moczu jest smakowite :(. Charakter człowieka nie zależy wyłącznie od jego kilogramów. To, że Tobie nie przypasował ten chłoptaś, nie oznacza, że nie spasuje innej :D. A Ty znajdź sobie takiego, który spełni Twoje oczekiwania i nie zanudzi Cię rozmowami o kulturze i sztuce :D. x >>>tylko nie wiem jak mogłaś się zadawać z obleśnym grubasem, mam nadzieję,że po prostu dla kasy<<< To, że Ty dla kasy o b c i ą g n i e s z nawet trędowatemu, nie oznacza, że wszystkie dziewczyny postępują tak samo :D. Miłej pracy na kolanach panno pitopanterko :D :D :D.