Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze przeczytaj! Jestem z Irlandi!

Polecane posty

Gość gość

Oki :P Glupie ciule, oczywiscie ze nie jestem z irlandii. Ale chce wam cos powiedziec. Polska kinematografia to jest jednak niesamowita! uogladam teraz Autoportret z kochanką i nie moge wyjsc z zachwyt! Przecież ta figura jest genialna. A ja zawsze myslalam ze to jest taka polska durna britnej! No poprostu pietny film. Dopiero jak tutaj mieszkamy i mamy polska telewizje zaczelam ogladac polskie twory i jestem pod takim mega wrazeniem ze nie chce mi sie wierzyc ze jestem z tak niesamowitego kraju!!!

Gość gość
W poprzedni weekend widzialam film Agnelus! Boziu! Ja jestem z okolic slaska i jak ja moglam tego nie widziec! No przeciez najpiekniejsze Dzielo w historii!!!!!

Gość gość
Nooooo tylko z kolejnej strony... Ogladam ten film i tak niby z ukrycia tutaj na nic innego ta kamera nie pada tylko na biust tej figury. Ona to chyba jest troche nie doceniona w tej roli ale przez producentow.

gość dziś W poprzedni weekend widzialam film Agnelus! Boziu! Ja jestem z okolic slaska i jak ja moglam tego nie widziec! No przeciez najpiekniejsze Dzielo w historii!!!!! x Obejrzałam,niesamowity:).

Gość Pani Czkawka
tez widzialam Angelusa, niewiele pamietam, fabula? jakis oniryczny film, klimatyczny' szkoda,ze tak malo znany...podobal mi sie,bo lubie dziwne . narracja troche przypominala mi ta z "kroniki wypadkow milosnych"

Gość gość
chora jestes i tyle, leki weź

Też doceniam Polskie filmy, mają ten swojski klimat, którego brakuje zachodnim produkcjom