Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy czujecie gdy ktos o Was mysli?

Polecane posty

Gość gość

Dosyc czesto mam ,,z tylu glowy´´ pewnego chlopaka o ktorym praktycznie wcale nie mysle. Wiem, ze sie we mnie kiedys kochal. Mam wraznie, ze duzo o mnie mysli przez to. Jak by ktos na mnie jakas ,,klatwe rzucil´´ :) Myslicie, ze taka telepatia istnieje i czujemy gdy ktos o nas mysli, czy jest jakies inne wytlumaczenie tego?

Gość gość
dobra widze, ze jestem tu jedyna ,,nawiedzona´´ :D

Gość gość
Kiedyś czułem i nawet odpowiedziałem na słowa, o których ta kobieta pomyślała. Było to dla mnie coś dziwnego ;)

Gość gość
a potwierdzila potem, ze o Tym myslala?

Gość gość
ja tak czasami mam,wiec wierze Ci,to potrafi byc uciazliwe.

Gość gość
Tak, czasami ma się takie uczucie, albo podobno gdy się trafi na godzinę 20:20 lub 11.11 itp to znaczy, że w tej chwili ktoś o nas myśli i rzeczywiście, nieraz miałam tak, że patrzę na zegarek jest 14:14 i zaraz telefon, albo sms :)

Gość gość
ja nie moge przestac myslec o kims

Gość gość
bardzo często,odczuwam to. bardzo.

Gość gość
Potwierdziła i była w lekkim szoku :)

Gość gość
Tak, ja czuję, że ktoś o mnie mysli (ale tylko ktoś z kim jestem emocjonalnie zżyta). Czuję nawet to, że ten ktoś przestaje o mnie myśleć i juz tego nie robi-to dopiero jest dziwactwo.

Gość Cyganeczka1
Ja mam tak, albo wyczuwam pewne zachowania,chodziaz nie zawsze,przeraża mnie to jednak poniewaz ja nie chcę wiedziec co inni myśla o mnie.

Gość gość
ja nieraz przypomne sobie o kims i potem dowiaduje sie ,ze ta osoba zmarla

Gość gość
A w jaki dokladnie sposob to odczuwacie, ze ktos o Was mysli? np. ja wlasne przez to, ze nie mysle o tej osobie ani jej nie wspominam, a mimo tego ona jakby siedzi mi z tylu glowy.

Gość gość
Nie wiem jak to wytlumaczyc, ale to się czuje, Ja czuj=łam jak ktoś z kim byłam związana emocjonalnie, myślał o mnie. A teraz czuję, że ta osoba już nie myśli. Nie wiem jak, ale to czuję. Często jak czułam, że o mnie mysli to śnił mi się, a teraz wiem, że już nie myśli. Nawet karty to potwierdziły. To jakaś empatia, telepatia czy coś.

Gość gość
a u was ,,czym´´ sie to objawia? :)

Gość gość
Kiedy była czułem ciepło z lewej strony twarzy i zawsze w ciągu chwili dzwoniła lub pisała :)

Gość gość
ja mam tak,ale po raz pierwszy tak silnie to odczulam jak praktycznie malo mi znana osoba weszla mi kilka razy na mysl i trawlo to za kazdym razem kilka dni.ja o tej osobie nie myslam wcale.az przeklinalam na glos(bylam sama w domu wiec moglam sobie poprzeklinac)bo ta osoba mi nie schodzila z mysli.moze mi to ktos wytlumaczyc?

Gość gość
Ciekawe czy On czuje, że o Nim intensywnie myślę :-)?

Gość gość
ja chce przestac myslec ale nie moge.

Gość gość
ja chce przestac myslec ale nie moge.

Od jakiegoś czasu budzę się w nocy z dzwonieniem w głowie,godzina mojej pobudki ciągle jest między 1 a 2 w nocy czasami zdarza się przed.Odruchowo wchodząc na FB widzę,że chłopak na którym mi zależy i się do mnie nie odzywa tym razem z mojej winy,którego parokrotnie przepraszałam jest aktywny lub był czy to znaczy że myśli o mnie.Słyszałam że jak dzwoni w głowie to znaczy,że ktoś myśli o tej danej osobie,chociaż właśnie to samo słyszałam o tych przebudzeniach.Jak myślicie czy faktycznie tak może być?