Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaZbp

Ciężka praca fiz psych na 3 zmiany

Polecane posty

Gość olaZbp

Od dwóch miesięcy pracuję w miejscu otwartym przez 24h/7dni/360 nieraz mamy kompletnie idiotyczne grafiki, a że nie mogę pozwolić sobie na utratę tej roboty nieraz jak mam 12-14 godzinną "nocną" zmianę muszę się wspomagać przed zaśnięciem tym bardziej, że w nocy jestem sama na zmianie. Do rzeczy co jest z biologicznego punktu widzenia gorsze dla zdrowia 2-3 energy drinki czy jedna kreska amfy na całą noc? Pytam bo mam średnią wadę serca, arytmię i anemię aplastyczną, a tak jak mówię nie moge sobie pozwolić na stratę umowy i choć szukam innej roboty to raczej nie ma lepszych perspektyw w mojej okolicy. Znam te gadkę o narkotykach i w ogóle, ale nie biorę dla przyjemności, tylko w pracy średnio 2-3 razy w tygodniu. po energy drinkach czuję się duzo gorzej niż po futrze.

Gość gość
aha zajedziesz sie dziewczyno, ale o dziwo zdrowszy jest narkotyk

Gość gość
to i to moze cie zabic wiesz o tyn nie?

Gość olaZb
noo ale ja mam problemy ze spaniem kiedys musilam łykac tabsy na spanie i musze miec idealne warunki czyli bardzo ciemno i cicho zeby zasnac a nieraz mamy tak zryte zmiany ze jestem od 5-13 a potem od 19-7 mowie ze masakra i nie daje se z tym rady w sumie to juz trzy miesiace tam robie od sierpnia i dalej nie umiem sie przestawic, a jeszcze mamy zrytego kierownika i on ma to w d***e że jestem na lekach i jedyne co ma mi do powiedzenia, ze on moze w kazdej chwili se kogoś innego znaleść

Gość gość
lepiej ci wyjdzie dawac doopy o zdrowiej

zatyczki do ucha i opaske na oczy , nie pij energy drinkow bo to dziadostwo szkoda zoladka , co do amfy sie nie wypowiem bo nigdy nie uzywalem najlepiej by bylo odpowiedziec zmien prace , ale rozumie ze ciezko ze znalezieniem innej

Gość olazb
ale co mam w pracy spac? ha! to nie przejdzie mamy zarejestrowane 4 kamery ale są też ukryte, które kazal zamontowac kierownik (totalny szajbus) i o których wszyscy wiedzą ale głośno się nie mówi.. są w socjalnym, przebieralni chyba tylko w kiblu nie ma

Gość gość
Autorko wszystko jest lepsze niż narkotyki, rzuć to świństwo precz! Już lepiej te drinki mają one przecież i witaminy i naturalne składniki, poza tym to tylko cukier, od tego się nie umiera, a od narkotyków owszem, można umrzeć i się uzależnić

Gość olazbbpp
Po pracy albo lepiej pomiędzy musze udawac choć trochę dobra matke dla synka z którym zostaj***abcia na codzień poza tym mam jeszcze inne obowiązki, czasami śpie tylko 2-3 godziny nie daje rady juz... naprawdę gdyby nie amfa juz dawno bym gdzieś padła jak wracam z roboty, nie znosze jej, tego smaku i kłócia w gardło i przełyk, coraz mniej zapachów czuje, ale poza tym jest po niej w porządku, a po tych drinach z guarana i innymi g****ami to i brzuch boli i głowa i życ sie nie chce... jestem tak zestresowana ze nawet spac nie umiem i tylko czekam az padne ze zmeczenia przed tym cholernym kompem, naszczeście jutro mam wolne, ale jak potem wytłumaczyc dziecku ze mimo tego ze jestem w domu nie mam siły sie nim zajac? jak ja nieanwidze tego zycia i tego kraju!!!!!!!!!! plakac juz nawet nie mam sily k*****a!!!!!

Gość szybkilopez
c'est la vie :) a futerek zawsze dobry, ja się bez niego do pracy nie wybieram :D

Gość olaxzd
To w takim razie albo Wojtuś albo ja. Bo pracuję głównie na jego leki. Czasami mam ochotę Go oddać jakimś bogatym udziom, którzy się nim zaopiekują a ja mogłabym w końcu odpocząć... wcześniej pracowałam w sklepie ale wypłata rzędu 800 zł plus HAHAHAHhaa 30 zł premii to nic, a tu dostaję ten 1200-1300 już coś da sie z tym pokombinować... k*******wa!!!! mam ochote sie zabic serio

Gość gość
żal mi ciebie, ale jak mozesz myslec o oddaniu dziecka? widac ze to malowiejska patologia

Gość olazbbvgh
jak się ma brata w półświatku to nie ma znaczenie ile się zarabia, bo kochany braciszek sam wszystko załatwi i ja się nie musze tym martwic, poza tym sama nie wiedziałabym nawet skąd.

Gość gość
zgiń głupia kobieto

Gość gość
szkoda dziecka patologia, ja sie pytam gdzie jest opieka społeczna w takich chwilach