Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e lena25

Zdradziłam męża i boję się konsekwencji

Polecane posty

Gość gość
Najlepsza jest ta co dała d**y kochankowi, zaszła z nim, wmówiła mężowi że to jego a teraz chodzi dumna jak paw bo jak twierdzi "podarowałam ojcowi dar ojcostwa". No normalnie matka Teresa, twoja łaska nie ma granic

Gość gość
Takie kobiety jak autorka powinny być zabijane

Gość gość
S Z M A T A

Gość gość
Mogła bys szczerze odpowiedzieć na kilka pytań? Jestem facetem i po prostu chciał bym wiedzieć co skłania kobiety do seksu poza małżeńskiego... 1) Czy mąż podniecał Cie seksualnie tak mocno jak na początku zwiazku( zakładając, że w ogole Cię pociągał :P) 2)W jakich okolicznościach doszło do zbliżenia z kochankiem? 3) Czy skok w bok był planowany czy spontaniczny ? Z góry dziEkuje za odpowiedz ;) Pozdrawiam

Gość e lena25
gość 18:06 witaj. Co do Twojego 1 pytania to TAK !Mąż mnie podnieca do dzisiejszego dnia.Zawsze mielismy udany seks... 2.Byłam na pewnej imprezie firmowej i zamiast do domu pojechałam z nim do hotelu :( Nie pytaj dlaczego bo nie potrafię odpowiedziec na to pytanie. 3.Nie planowałam jej!

Gość gość
Ś C I E R W O

Gość gość
skoro maz cie podnieca to jestes zwykla d******** skoro rozlozyłas nogi przed obcym facetem :)

Gość gość
Czyli nazwać ją k****om nie można bo będzie zadowolona.......ale można ją nazwać góównem

Gość gość
a jak teraz wyglądają relacje między tobą a kochankiem? Pracujecie razem i zachowujecie sie tak jakby nic nigdy sie nie wydarzyło miedzy wami ?:D To chyba dość trudne dla Cb teraz ;) Anie boisz się ze facet pochwali się twojemu mężowi że cię puknął :D :D :D ?

Gość gość
gość 9.39 - no chyba nikt by nie chciał po mordzie dostać :D i wyrabiać sobie opinie, że rozbija małżeństwa wyrywając mężatki

Gość gość
Uwazam, ze powinno sie mówić prawdę, ale nie wszystko jest czarno biale. Jak powiesz to nawet jak wybaczy to juz nie będzie nigdy to samo. Jak nie powiesz to musisz z tym żyć sama. Przez zdradę cos zniszczylas w tym zwiazku bezpowrotnie. Mozesz wybrać mniejsze zlo. Pozdrawiam

Gość gość
Do autorki: 1. Nigdy przenigdy nie mów o tym mężowi. 2. Nigdy przenigdy nie mów o tym nikomu innemu. 3. Jeśli komuś powiesz wcale nie będzie ci lżej - będziesz się dodatkowo obawiać, że informacja wypłynie. 4. Postaraj się dokonać efektu "wyparcia" tego zdarzenia ze swojej pamięci. 5. Nie przypominaj sobie, nie analizuj - po prostu zapomnij. To jedyne wyjście, jeśli chcesz utrzymać małżeństwo.

Gość e lena25
tak, nadal pracujemy razem i zachowujemy sie tak jakby nic się między nami nie wydarzyło.Jestem pewna też, ze nie powie nic mojemu mężowi bo stracił by reputacje i dobre imię.

Gość gość
10:12 radzi kur/wa kur/wie :D

Gość gość
Błogosławiony będzie dzień, w którym w Polsce zostanie wprowadzony szariat, a zdrady małżonków karane będą zabójstwem honorowym. Głęboko wierzę, że islam opanuje Europę, a qrwy, które "obdarowały ojców ojcostwem" będą musiały spierdalać na Arktykę

Gość gość
"radzi kur/wa kur/wie smiech.gif" x to znowu ty tępa ździro?

Gość gość
Autorko! Nie mów o tym męzowi... Te ktore tutaj Ciebie obrażają i krytykują pewnie nie raz same zdradzały ... nie słuchaj ich... Staraj się być dobrą żoną - z czasem zapomnisz o tym...