Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tatuaże u kobiet to moda czy coś innego

Polecane posty

Gość gość
podyskutować można, szoda, że niektórym w tej dyskusji brakuje kultury.

Gość gość
o moją kulturę się nie martw ostatni wpis który zdecydowanie by cię obraził wykasowałam a zdania nie zmienię że tylko blachary i td. chcesz nią być wydziergaj pol nogi i obie ręce a i nie zapomnij o seksownym wężyku na pośladku lub jaszczurce na ramieniu, żegnam

Gość gość
To ją poproś, żeby dołączyła :)

Gość gość
twój brak kultury mnie nie martwi, ciebie powinien. Jak to wygląda kiedy kobieta wyzywa obcą osobę od blachary i mówi, ze ta nadstawia się karkowi? Z jakiej patologii trzeba wyjść, żeby się w ten sposób odnosić?

Gość gość
jak sie gada z taka patologia jak ty to inaczej nie mozna.z jakiej patologii ty wyszlas?

Gość gość
wyszłam z normalnej rodziny, w życiu nie pomyślałabym żeby się do kogoś odezwać w tak ordynarny sposób.

Gość gość
o zabolało? takie jest moje wyobrażenie o kobietach noszących tatuaże, wzięło się ono z obserwacji i mam prawo do takiej opinii, skoro się z nią nie zgadzasz, trudno twoja strata., a patologią póki co jesteś ty ze swoim oszpeceniem:D Każdy ma swoją estetykę twoja jest na poziomie blachary i to twój problem

Gość gość
to na drugi raz pomysl zanim sie ordynarnie odezwiesz bo potem ktos moze tak samo do ciebie.

Gość gość
zgorszyło, bo nie przywykłam do takiego chamstwa. Możesz odwracać kota ogonem ile chcesz, ale to ty pokazałaś swoje prostactwo i brak kultury. Jakoś Deviant potrafił normalnie wyrazić swoje zdanie, ty zaczęłaś obrażać. I tak, wierzę ci, że masz patologiczne znajome z wężami na pośladkach robionymi w domu kolegi. Jestem pewna, że nawet ci te węże pokazywały.

Gość gość
ja patologia:D czy Ty to słyszysz:D

Gość gość
Wytatulowana wywloka przyszla morde pruc. Won wywloko.

Gość gość
Dewiant zostawiam ci blacharę:D:D:D dziękuję ze mnie rozśmieszyłaś 🖐️

Gość gość
myślę, że każdy kto czyta tę rozmowę sam dojdzie do wniosku, że ta niewychowana pani jest jedynym przykładem patologii w tym temacie.

Gość gość
gość dziś ja patologiasmiech.gif czy Ty to słyszysz Ty z garem masz cos nie tak kretynko? Tu sie czyta a nie slucha tumanie. Zwidy masz. Zmien leki

Gość gość
" Możesz odwracać kota ogonem ile chcesz, ale to ty pokazałaś swoje prostactwo i brak kultury. " X Staramy się dostosować do poziomu dyskutantki :) Wiesz, elastyczność i te sprawy.

Gość gość
szkoda tylko, że od kiedy to chamskie dziewczątko weszło na temat poziom tej dyskusji spadł na łeb.

Gość gość
tu nigdy nie bylo poziomu. jaki poziom moga miec wytatulowane bezmozgi.;)

Gość Kultura  mam na pierwsze
Prosiłabym o puknięcie się w czółko. Ja w swoje już puknęłam, echo usłyszałam. Who's next?

Gość gość
najwyraźniej taki którego ty nie dosięgasz :)

Gość gość
Dewiant masz dwie blachary, bye

Gość gość
jeszcze się z 10 razy pożegna wyzywając od "blachar". Pewnie sama jest taką blacharą która myśli, że ma klasę po czyta blogi fashionistek (tzn. ogląda zdjęcia).

Gość gość
skoro mowa o opaleniźnie to lepiej jej unikać jeżeli jest się wytatuowanym. Słońce niszczy tatuaże, sprawia, że bledną i "rozmywają się". Poza tym tatuaże, zwłaszcza kolorowe, najlepiej wyglądają na jasnej skórze.

Koleżanko od tatuaży, przepraszam, ale chwilowy problem miałem. Wracając, ludzie otwarci i żądni wrażeń mogą mieć tatuaże, to się nie wyklucza, ale nie jest to regułą, poza tym jak to stwierdzono? Stereotyp. Tylko oceniam tatuaż po wyglądzie i już. A że nie podoba mi się na ciele, to oceniam negatywnie. U mnie dziewczyna zawsze traci( tylko o wygląd chodzi) gdy ma tatuaż, nie widziałem do tej pory dziewczyny, która dzięki tatuażowi podkreśliłaby urodę. Swoją drogą, sporo dziewczyn które są wytatuowane( tak bardziej), nie je zwierząt i wszystkiego co ze zwierzętami związane. :D Poza oszpeconym wyglądem na nic innego nie wpływa ten tatuaż w postrzeganiu danej dziewczyny.

Gość gość
Deviant - były akurat badania na ten temat. Podobno ludzie mający tatuaże częściej są gotowi podejmować wyzwanie i szukać nowych wrażeń :) Też zauważyłam ten trend...co jest ciekawe, bo tatuaże wcale nie są wegańskie. Tzn. mogą być, ale w większości studiów tatuażu używa się produktów które mają składniki pochodzenia zwierzęcego.

O,mam, tatuaże wykonywane dobrowolnie są znakiem naszych czasów, skutkiem ubocznym.:D No tak😴jako że człowiek jest istotą indywidualną, ale potrafiącą żyć w grupie, to na znak protestu (albo reakcja obronna podświadoma😴) chce się wyróżniać czymś, w tym przypadku tatuażem. Wiadomo, że w demokracji następuje ujednolicenie, uśrednienie. Dzięki tatuażowi, choć trochę można poczuć się indywidualistą.😴...dobra żartowałem:D Co do badań, to co, już takie badania uznajesz za obiektywne źródło?:P Na ilu badanych przeprowadzono, czy przypadkowi czy z danej subkultury? Itd. Każde tego typu badanie można ustawić pod dany wynik, czyli pod to co się chce usłyszeć.;)

Gość gość
nieładnie Dewiant:D

Niektórzy weganie pewnie nie zdają sobie sprawy. Ale widzisz, skoro Ty też to zauważyłaś, to może w trosce o wegan w każdym studiu tatuażu powinna być informacja na tem produktów pochodzenia zwierzęcego 😴. Gdybym był urzędnikiem... 😴

Gość gość
jdobrze wiesz:D

Dobrze wiedzieć że wiem, ale powiedz Gość co wiem, bo nie wiem czy dobrze wiem.:P