Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tatuaże u kobiet to moda czy coś innego

Polecane posty

Gość gość
czytałam linki w jakimś temacie gdzie facet dużo badań wklejał, jak znajdę to podam :) a zwierzęta mają nawet swój udział w produkcji bibułek do nanoszenia szkicu :P Jak jest z tym indywidualizmem to nie wiem, ja się indywidualistką przez tatuaże nie czuję.

Bo zwierzęta i ludzie najlepiej gdy w symbiozie, ale nie takiej, że człowiek może robić co chce ze zwierzętami, bo jaka to symbioza.Chyba, że robi co chce, ale oparte na pewnej moralności. Ale jakby nie było, tatuaż w widocznym miejscu wyróżnia spośród tłumu niewytatuowanych, jak dla mnie w negatywnym znaczeniu.:P O, następne, Ci co się tatuują mają częściej od reszty skłonności masochistyczne.:P

Gość gość
po latach nie zwracam już na to uwagi :P I z tego co wiem masochiści lubią ból...a chyba nikt nie lubi bólu tatuowania :D

Gość gość
wystarczy obejrzeć parę zdjęć by wyrobić sobie zdanie w sprawie tatuaży https://www.google.pl/search?q=tatua%C5%BCe+u+kobiet&rlz=1C1AVNG_enPL621PL621&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CCAQsARqFQoTCKmt-dP38MYCFWTDcgodIvcG5g&biw=1242&bih=606 żaden mi sie nie podoba

Ładne ciała oszpecone tatuażami, stracony seksapil, tak to widzę.

Gość Kultura mam na pierwsze
Deviant, nie znasz się. Dzięki tatuażowi można się wyróżnić, dodać sobie pewności siebie. Na przykład taka dziewczyna przyjeżdżająca z pipidówy do szkoły w dużym mieście z tatuażem będzie bardziej zauważalna. Wiadomo, że im większe miasto, tym trudniej być widoczną. A męża trzeba znaleźć. Jeśli tatuaż zwiększa szansę poderwania przyszłego małżonka, to trzeba go sobie zrobić choćby na czole.

Gość gość
Kultura - tatuują się raczej ludzie z dużych miast, nie ze wsi.

Gość gość
Wulgarnie wypinające się, obsceniczne baby. Faktycznie, klasa sama w sobie.

Kultura. :P Zależy, bo mnie tatuaż trochę jednak odrzucałbym od dziewczyny, więc zależy na jakiego faceta polowanie. Jak widać, nie tylko mnie odrzuca od tatuaży. ;) x Gość, zdziwiłabyś się co podnieca niektórych. A skaryfikacje? Modyfikacje ciała? :P Owszem, ciała ładne, ale bez tatuażu( polegam na wyobraźni). Z tymi tatuażami bez wyrazu, nawalone tych motywów bez ładu i składu. Po prostu brzydkie. Nie zwróciłbym uwagi na taką kobietę jeśli chodzi o samą fizyczność. Oczywiście bez urazy, to tylko jeden głos z dziesięciu . x Do widzenia, idę.🖐️

Gość gość
to modelki, takie same pozy masz w każdym magazynie z modą. Najwyraźniej nie ma czegoś takiego jak moda z klasą.

Gość Kultura mam na pierwsze
" gość dziś Kultura - tatuują się raczej ludzie z dużych miast, nie ze wsi. " X A to już nie można się przeprowadzić z zadupia do dużego miasta? :D Sprawdzasz mieszczuchom w dowodzie, gdzie się urodzili? :P

Gość gość
Deviant - co kto lubi. Z dwojga złego lepsza taka skaryfikacja niż sztuczny biust (moim zdaniem), a nikt dla samej "przyjemności" tego nie robi. Wielu facetom tatuaże są obojętne, np. mojemu narzeczonemu w ogóle nie robią różnicy. Nie sądzę też, żeby był konretny "typ" który pociągają tatuaże.

Gość gość
" gość dziś to modelki, takie same pozy masz w każdym magazynie z modą. Najwyraźniej nie ma czegoś takiego jak moda z klasą. " X To że czytasz taki chłam, dużo o tobie mówi.

Gość gość
Kultura - na zadupiach ludzie są bardziej zaściankowi. To tylko moja obserwacja, ale ci których znam i którzy mają dużo tatuaży raczej wychowali się w dużych miastach.

Gość gość
Nie muszę chłamu czytać, na każdym bilbordzie są pół-nagie modelki promujące wszystko, nawet MediaMarkt miał swego czasu spot reklamowy z kobietą owiniętą żółtą taśmą... Zobacz sobie byle sesję Victoria Secret. Zdjęcia wkleiłam jako przykład tego co uważam za seksowne ciało.

Gość gość
są normalniejsi:D

Gość gość
zależy ja definiujesz normnalność. Mam wrażenie, że niektórzy za bardzo skupiają się na wyglądzie i za mało na osobowości ;)

Gość gość
dlatego siedzą w salonach tatuażu i robią dziary

Gość gość
a inni siedzą w salonach fryzjerkich bo nie potrafią się uczesać, co z tego?

Gość gość
skoro mowa o modyfiacjach to co myslicie o operacjach, botoksie itd?

Gość gość
Up

Gość gość
up

Gość gość
Up

Gość Deviant
Gość 2015.07.23 to przecież najważniejsze że Twój facet nie ma nic przeciwko dziarom. Mnie od dziewczyn z tatuażami odrzuca. Nienormalnym jest szpecić się świadomie, albo oszpecenie typu tatuaż uważać za coś co dodaje uroku.

Gość gość
Najładniejsze tatuaże mają kobiety na waginie

Gość gość
A kto ustala co jest normalne, ty?