Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tatuaże u kobiet to moda czy coś innego

Polecane posty

Gość gość
taa jesteś normalna ale tylko w swoim wyimaginowanym świecie

Gość gość
to było do tej co ją tatuaże obrzydzają, nie do Ciebie :P

Gość mam tattoo
aha,to ty pisałaś...myślałam,że to ta ktorą obrzydzają tatuaże..sorki ;)

Gość gość
No cóż, nie reaguję pianą na to, że ktoś wygląda w sposób który mi się nie podoba - to już mnie czyni normalniejszą od Ciebie ;)

Gość gość
to ja gość 19:50--> moja wypowiedz też była do tej co ją obrzydza,

Gość gość
gość 19:52---> powtórzę się: jesteś normalniejsza tylko w swoim wyimaginowanym świecie :)

Gość gość
powiedziała osoba która "ślepnie na widok tatuaży".

Gość gość
Z tego co mi wiadomo wytatuowani ludzie nie mogą być krwiodawcami, bo zachodzi obawa, że są nosicielami wirusa żółtaczki lub hiv.

Gość gość
to źle ci wiadomo, kilkukrotnie oddawałam krew.

Gość gość
Od "takich" lepiej trzymać się na odległość.

Gość gość
lepiej unikaj wypadków, jeszcze moją krew ci przetoczą ;)

Gość mam tattoo
mogą byc krwiodawcami jeśli w ciągu 6 miesięcy nie wykonano u nich tatuażu,akupunktury,przebicia uszu...poza tym wszystkich badają na żółtaczkę i hiv...teraz takie są wymogi w studio tatuażu że nie sposób się czymś zarazić...nowe igły są otwierane przy kliencie

Gość gość
Twoje trzymanie się ode mnie na odległość jest wręcz wskazane, ostatnie czego potrzebuję to TAKIE osoby w moim towarzystwie. Płakać nie będę ;)

Gość mam tattoo
o tak trzymaj się ode mnie z daleka,nie potrzebne mi osoby z problemami w moim otoczeniu

Gość gość
tattoos sa jak narkotyki i fajki - po pierwszym jest sie uzaleznionym :) fajna sprawa, choc kosztowna :)

Gość gość
A ja własnym zdrowiem ryzykować nie będę. Nie jestem zainteresowana idiotycznym tłumaczeniem powodów do, dla których ludzie się tatuują

Gość gość
no więc uważaj na moją krew :) Tak naprawdę niczym się nie ryzykuje. Swoją drogą to zabawne jak operacje plastyczne są uważane za normalne jak tylko kogoś stać, chociaż są DUŻO bardziej ryzykowne niż tatuaż A ryzyko zarażenia się czymś w studiu tatuażu jest takie samo jak u dentysty.

Gość gość
Ile lat można patrzeć na ten sam tatuaż, to Waszym zdaniem dzieło sztuki ?

Gość gość
ja na to patrzę jak na ozdobę i z czasem po prostu tak się przyzwyczaiłam, że nie wiem jak wyglądałabym bez tatuaży.

Gość mam tattoo
ja już patrzę kilka lat i napatrzeć się nie mogę tak mi się podobają :)...i tak uważam moje tatuaże za dzieło sztuki,są idealne :)

Gość gość
Po latach tatuaż wygląda jak stary, wypłowiały ciuch.

Gość gość
No i wygnieciony, cha cha cha

Gość gość
tatuaż wygląda tak jak twoja skóra, jak nie dbasz...to no cóż

Gość mam tattoo
tatuaż zawsze można odnowić...ale jak się dobrze o niego dba to będzie ładny przez kilkadziesiąt lat

Gość gość
dokładnie, ale trzeba wiedzieć jak dbac - nie opalać się, nawilżać skórę, zdrowo się odżywiać.

Gość gość
no i dalej nikt się nie wypowiedział co by zrobił gdyby żona wróciła z kwiatkiem na kostce :D

Gość gość
no i właśnie wyłazi jak prości i płytcy są wytatuowani ludzie. tyu jej mów, że obrzydza, a ona ma innych gdzieś. anarachia i wyzwolenie, ma innych w d***e, bo ona jest panią świata. to ty masz się odwrócic, ty masz zejsc z drogi i sie odwalic, bo ONA jest jedyna w swoim rodzaju z motylkiem na cycku czy na d***e (buahahaha, zenada), czy innym badziewiem, które uwaza za dzieło szutki. A ty masz sie odwalic. hehehe, egocentryzm ludzi wytatuowanych az bije w tym temacie. macie problemy ze soba, macie. muscie sie wyrazac i wszyscy maja to widziec. moze lajki sobie lapcie na fejsuniu, niunie z kolczykami i dziarami? dzieki lajeczkom jestescie bardziej cool i bardziej wartosciowe.

Gość gość
Tak, twoja wypowiedź w ogóle nie była płytka. Założmy, że ta kobieta nie wiedziałaby, że jej partnera obrzydzają tatuaże. Poza tym nawet jakby miał ją zostawić bo już patrzeć na nią nie będzie mógł to może też ja wyzwać tak jak ludzie w tym temacie? Albo nie wiem...siostrę, koleżankę, matkę, też tak potraktuje? Tekstu o facebooku nie skomentuję, tylko ktoś kto sam zbiera "lajki" wymyśliłby taki argument.

Gość mam tattoo
ale z jakiej racji ja mam schodzić z drogi a nie ten ktos kogo to obrzydza....jak mnie coś obrzydza np.sikający żul to przechodę na drugą stronę ulicy bo mnie to obrzydza....to jak ja kogoś obrzydzam to niech on tez przejdzie na drugą stronę...poza tym nie znam wszystkim ludzi,nie wiem kogo obrzydzam..to co mam wszystkich ludzi na swiecie unikać?....zastanów się pustaku jeszcze raz nad swoją wypowiedzią i zastanów sie nad tym co napisałam bo właśnie wyszło jacy jesteście głupi i puści