Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy poszłybyście do łóżka z żonatym?

Polecane posty

Gość gość
Po 10-ciu latach bzykania dla samego bzykania koke zmądrzał?:-D

gość dziś Moje doświadczenie faceta, który przeżył już 33 lata podpowiada mi aby puszczać lajtowo takie opinie jak Twoja, i robić swoje. Jesteś facetem, sądząc po charakterze wypowiedzi bardzo prawdopodobne, że występuje w niej ogniwo rywalizacji, zazdrości, wiesz jak to na solo dwóch samców się leje :D Zapytasz skąd to wiem? Spotkałem na drodze życia dziesiątki takich facetów jak Ty, którzy mówili mi dokładnie to samo co Ty, znam te akcje ;) Mówiłem wyraźnie, że nie szukałem miłości, priorytetem był seks, a zatem moje zachowanie było podporządkowane tego typu akcjom, i tyle. Reszta Twojego wywodu jest w tej sytuacji bezprzedmiotowa. X gość dziś Podobają mi się kobiety po trzydziestce, lubię odkrywać ich wnętrze, to najlepsza rozrywka na świecie, więc powiem szczerze, że na gorące spojrzenie w oczy, w asyście aromatu dobrej kawy, piszę się bez namysłu ;)

Gość gość
gość dziś ooo, specjalista/specjalistka od rachunku prawdopodobienstwa sie znalazl/znalazla, jako typ podobny do koke powiem Ci, jak to dziala. jest sobie wrazliwy facet, ktory sie zakochuje, zostaje skrzywdzony, przez nastepne 5 lat moze zaliczyc 20 zwiazkow wylacznie dla seksu nie czujac zadnej mocniejszej wiezi emocjonalnej z kobieta, nie zakoc***ac sie, a od telefonow, sms i e-mail rozsadza mu telefon oraz wszystkie skrzynki pocztowe, czy mi rowniez pojedziesz od kiepskich kochankow lub/i mikrusow?

Gość gość
Panowie, nawet przyjmując, że jesteście świetnymi kochankami i macie te minimum 16 centymetrów nie zmienia to faktu, że brak wam jeszcze jednej cechy, która działa na kobiety, tzn. dowcipu. ;)

Gość gość
A że koke to wilk czy raczej, że wilk to klon użytkownika koke jest jasne nie od dzisiaj. Na miejscu Szanownych Użytkowniczek, kobiecego w końcu forum, poprosiłbym delikwenta o fotę przyrodzenia na tle bieszczadzkich pagórków. ;)

Gość gość
ja się właśnie zastanawiam czy nadstawić cipkę do wylizania żonatemu. Ciekawa jestem czy lizanie cipki innej niż żony go będzie kręcić

Gość olga333
najlepiej byłoby sprawdzić i przekonać się czy dobry kochanek czy tylko pisać potrafi :) ale czytając wypowiedzi w roznych postach można sadzic ze może być niezły :)

Gość gość
"Natomiast w miłości, trzeba się dobrze, umiejętnie dobrać, trzeba do tego dorosnąć, zważać na szerokie spektrum zagadnień, włącznie z charakterem człowieka". Jak czytam takie farmazony to się uśmiecham pod nosem - lubię wchodzić na kafe bo można się tu dobrze bawić :) A co do tematu - masa kobiet wolnych decyduje się na seks z żonatymi i odwrotnie. Żonaci podobnie. Taki jest świat i tyle. Jedno będą bronić, inni skazywać na stos. Czy to coś zmieni? NIC

Oj oj oj poczucie humoru to jeden z moich głównych oręży, gdy inni wymiękają przytłoczeni prozą życia, ja się śmieję, "cierpię" z tego powodu na zajady, jest dobrze, jak przy całowaniu ;) X Z pewnoscią nie jestem Wilkiem, co najwyżej ktoś może być moim klonem ;) Przy focie twarzy, to jak w pokerze wszystko wychodzi ;)

gość dziś Doprawdy farmazony? Znam ludzi którzy tym sposobem, sposobem dobierania się, przeżyli całe życie, niekrótkie życie ;)

Gość cichy on
jako żonaty mam wrażenie, że dla kobiet "sprawdzony" facet jest swego rodzaju wabikiem :D

Gość gość
Koke jest po prostu chodzacym idealem, tylko ze nikt oprocz niego tego nie zauwazyl hahahaha :D

Gość gość
@koke/wilk Z pewnoscią nie jestem Wilkiem, co najwyżej ktoś może być moim klonem oczko.gif Przy focie twarzy, to jak w pokerze wszystko wychodzi oczko.gif x A ktoś cię prosił o fotę twarzy? Pokaż fiuta i wszystko będzie jasne. ;)

gość dziś Pomarańczo jestem zbyt doświadczonym graczem aby łapać się na takie prowokacje słowne, szczególnie w weekend ;) X gość dziś Wolę twarz, jakoś jest bardziej fotogeniczna ;)

Gość gość
Myślałeś, że kafeteria to partyjka pokera? Nie, tu się grywa w wista cwaniaczku. ;)

Gość gość
Skoncz juz zgrywac tego casanove. Taki z ciebie "gracz" ze siedzisz calymi dniami na forum erotycznym. Te wszystkie panienki to zaliczyles pewnie wirtualnie :D

Gość gość
,,Wolę twarz, jakoś jest bardziej fotogeniczna oczko.gif'' x Mówisz o twarzy Wikinga z jakiegoś g*******ego serialu czy o swojej?

Gość gość sobotni
zgadzam się z jednym z przedmówców - żonaty facet czasem kusi kobiety, które szukają przygody. I to jest dla niech atut - bo często ma spore łóżkowe doświadczenie, i nie będzie balastem bo grzecznie wróci do żony. Kłopot pojawia się gdy kobieta jest zauroczona tym żonatym i pojawiają się emocje. A nad nimi jej trudno panować.

Gość gość
Moja żona chodzi z żonatym do łóżka czyli ze mną myślę że nie jest ta źle

Gość gość
tak poszłabym a nawet poszłam :) Nie dość że żonaty to jeszcze mój szef. Fantastyczne bzykanko trwało rok i żona o niczym się nie dowiedziała

Gość gość
ja poszłam z żonatym dwadzieścia lat temu i do dzisiaj to trwa, nikt nic nie wie, trochę się domyślają, że bardziej się lubimy, ale staramy się nikogo nie skrzywdzić, on ma już dorosłe dzieci, ja też. seks jest fantastyczny, z mężem prawie wcale, bo on nie ma ochoty,nigdy nie doprowadził mnie do orgazmu, a kochanek... no cóż coś pięknego, chociaż nigdy bym nie chciała być z nim w związku.

Gość gość
każdy żyje jak chce, ja bym nie poszła do łóżka z żonatym facetem jakbym ewentualnie miała ochotę,to na tyle jest wolnych,napalonych facetów,że nie trza żonatego się czepiać.

Gość gość
trza 😍 dymałbym Cię za to słowo do rana 😘

Gość olga333
to Koke miedzy nami jest rok roznicy jak masz 33 wiosny ;p

Rok to jak jedna chwila, jesteśmy mega zakręconymi rówieśnikami, preferuję kobiety w tym wieku, zakręcone, świadome i mega odlotowe ;)

Gość cichy on
to ja starszy ;)

Gość gość
a ja czterdziestka, bardzo zadbana i seksowna, teraz to ja wiem jak naprawdę seks smakuje.

Tak, z wiekiem człowiek jest bardziej świadomy, od zawsze wyznawałem zasadę, że pragnienia trzeba spełniać, nie mam w seksie tabu, to dla mnie nie istnieje, liczy się fun, teraz fun połączony z uczuciem.

Gość olga333
to fakt , z biegiem lat nabieramy doświadczenia , a co za tym idzie wiemy co nas podnieca, kręci , a co nie , mozna bez skrępowania rozmawiac na temat seksu . nie ma tabu

Gość gość
koke gardzi czterdziestkami a liże trzydziechy