Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy krempowało by was jeżdżenie drogim autem

Polecane posty

Gość gość

za 400 tys. np bmw 6, mercedes c , audi a8 Ja powiem tak zawsze jak pomyśle że mogła bym kupic take auto nówka i nim jezdzic to zaraz ogarnia mnie myśl ze ludzie by mnie znienawidzili

Gość juzef95
Oczywiście że bym się nie krępował, bo niby czym? Ludzie będą zawsze gadać, jak jeździsz złomem to będą gadać, jak masz luksusowe auto też będą gadać.

Pewnie, ze nie tutaj to normalne, nie wiem jak w Polsce pewnie zaraz na drugi dzień napis ch/uj na masce i spuszczone powietrze z opon

Gość Joanna pierwsza
Po pierwsze dołożył Ci ktoś na to auto? Nie, więc miej daleko w tyłku komentarze ludzi.

Gość juzef95
"Noblesa" Co to znaczy "tutaj" jesteś za granicą? nie wszyscy wiedzą o co chodzi i gdzie mieszkasz i co masz na myśli.

Gość gość
Zanim wsiądziesz do auta z klasą, zadbaj o swój język, proszę.

Gość gość
czyli olać innych albo mazda 6

Gość gość
takie auto kupiłabym gdybym miała na koncie gotówke minimum 5 milionów, jeśli bym nie miała to szkoda forsy wydawać na cos co tak szybko traci wartość, ja lubię pomnażać swój kapitał i nie mam potrzeby imponowania, nie mam potrzeby dowartościowywania się , podnoszenia statusu społecznego , wzbudzać zazdrość mnie to nie jara , nie jestem gadżeciarzem są ludzie którzy to kochaja i biorą kredyty żeby sie pokazać a ja nie wolę mieć na koncie kilkaset tysięcy i jeździć na rowerze w dżinsach i polarze

Gość prawictwo pospolite 125
nie , bo BMW to obciachowy burakowóz dla wiesniaków i pajaców .. Wolałbym kupić sobie volvo s60 albo inne auto Poza tym auto za 400 tys swiadczy o głupocie , szkoda byloby mi kasy wydawać na cos co po wjezdzie z salonu bedzie warte 300 tys zł , a po 10 latach 50 tys zł ..

Gość gość
to dla czego bmw to najlepsza sprzedajaca się marka samochodów w polsce wszyscy chca miec bmw a kogo nie stac na nowe to kupuje 16 letne za 10 tys tylko po to zeby miec bmw

Gość gość
u mnie w środowisku bmw uchodzi za buractwo , to że widzisz takie zjawisko wokół siebie na wsi nie oznacza że wszędzie tak jest a 16 letnie bmw to szczyt buractwa

Gość KingaStefankaFanka
Nie krępowałoby mnie, chyba że auto byłoby od kogoś pożyczone, wtedy na pewno :)

Gość gość
A czy ciebie nie krepuje fakt, ze totalnie nie umiesz pisac w jezyku ojczystym i popelnilas dwa bledy w jednym wyrazie?

Gość gość
nie, dlaczego? Bylabym dumna z tego;) a na plebs mam wylane , niech nienawidza :)

Gość gość
Zastaw sie a postaw sie :-) jesli zarabiasz min. 40 tys to nie bedzie dla znajomych zdziwienie. Ale jak masz sie pózniej szarpac, bo naprawa czy wymiana czegos to koszt 12 tys. to odpusc. I naucz sie pisac bez błedow.

Gość gość
Nie :D

Gość gość
lepiej mieć nowego flagowca mniej prestiżowej marki np. opel insignia czy mazda 6 niż stare aut marki premium np. bmw czy mercedes

Gość gość
Insignia jest piekna. Jak kiesya bede dfj bogata to moim marzenism jest Q7.