Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaooooi

obcisłe Legginsy i wysokie wiazane buty na koturnie na wszystkich swietych

Polecane posty

Gość aaooooi

Czy uważacie, że taki strój na 1 listopada, na groby -na msze i procesję, to przesada. Czy nie? Laska ubrała się w obcisłe na maxa legginsy czarne, czarne wysokie buty na koturnie , do kolan, takie sexi wiecie, płaszczyk miała do połowy tyłka, także było jej rozkrok widać doskonale wiadomo legginsy. Wg mnie to przegięcie, bo wszyscy patrzyli na jej tyłek. Do tego matka z dzieckiem z wozkiem, ta laska miała może z 36 lat. Uwazacie, ze taki stroj jest oki na "groby"? Wg mnie ubrała się jak do klubu by szła, albo na dyskoteke. Mój facet stwierdził, oczywiscie" nie wiem o co ci chodzi, przeciez, co miała suknie do ziemii ubrac?" Nie , ale uwazam, ze takie legginsy podkreslajace d**e i nogi, to przesada na cmentarz,rozumiem spodnie jakies eleganckie, ale takie legginsy.????????Facetom to nie przeszkadza, ja wiem..

Gość gość
moim zdaniem nigdzie nie należy nosic legginsów jak spodnie...bo to spodnie nie są...a co najdziwniejsze to najczęściej nosza się tak podstarzałe panie lub młode, mocno otyłe kobiety...

Gość Tolka1122
Po pierwsze co ciebie obchodzi jak ktoś inny się ubiera, już nie bądź zazdrosna. Po drugie odnośnie samego stroju, bo widzisz jak ktoś ma kompleksy, albo komuś czegoś zazdrości to widzi od razu taką premedytacje we wszystkim co ta "lepsza" osoba robi, masz żal że nie masz dobrej pupy, albo że nie możesz sobie pozwolić na takie leginsy bo gdzie indziej będzie się wylewało, i dlatego z takim zawzięciem opisujesz jej ubiór, a widzisz dla niej to nic złego taki ma styl i nie zamierzała nikogo obrażać i chodzi tak z reguły ubrana wyzywająco.

Gość gość
dla mnie legginsy to nie spodnie, ew spódnicę na to. beznadzieja jak te laski sie teraz ubierają....:o

Gość gość
TOLKA1222, ale po co isc wyzywająco ubranym na cmentarz? chce wyzwolic ostatnie tchnienie seksualne u nieboszczków?Mysle, ze to nie namiejscu, a nie ze jej zazdroszcze, ani ja ani moje znajome nigdy nie ubrałybysmy sie tak na gorby, ze wzgledu na szacunek dla zmarłych, pewien savoir vivre i poczucie taktu, a nie o zazdrosc, do klubu mozna se ubierac legginsy , ale nie uroczystosc wszystkich swietych!!! co zmarłym po tym, ze jakas gosciowa, poł tyłka pokazała na grobach, żenua dla mnie i laska jest niewychowana i tyle.

Gość gość
Zmarli nic nie widzą, także nie wiem skąd ta twoja troska.

Gość gość
Tylko wiesniary chodza w legginsach jak w spodniach

Gość gość
a ja tam wolę legginsy od mini . Mini noszą prostytutki , a legginsy laski z klasą

Gość gość
Tolka 1222 ta laska miałą moze 40 na karku, z dzieckie na rekach, a tu takie legginsy, rozumiem, młoda nieokrzesana dziewczyna 18, 19, ale starsza babka, a zero klasy

Gość gość
Bo pewnie masz cellulit :D

Gość prawictwo pospolite 125
ja pamiętam za czasów mojej edukacji , jak dwie dziewczyny paradowały każdego dnia w legginsach . Dobre widoki były z przodu i z tyłu

Gość gość
wszystkie osoby się krzywiły na tą divę w legginsach, lansująca sie na GROBACH!!

Gość gość
kurwa co z tego czy mam cellulit?czy ona ma cellulit? kurwa chodzi o szacunek dla zmarłych, niektorym niedawno zmarli bliscy, a taka dziunia, tylko myśli, zeby dupę i cipę pokazac na grobach..no sorry, bo było jej widac wszystko, dla mnie to niesmaczne, spotykamy sie nad grobami, by kurde miec chwile refleksji nad mijajacym czasem, nad bliskimi niezyjacymi, ale najwazniejsze dla niektorych lans na grobach...i zero szacunku dla zmarłych

Gość gość
To bylo do tej co legginsy uwaza za klase, idiotko

Gość prawictwo pospolite 125
dobra aparatka była

Gość gość
Wiesz, ja byłam na cmentarzu, ale szczerze ci powiem, że nawet nie patrzyłam kto jest w co ubrany. Nie poszłam tam na pokaz mody, ale odwiedzić groby bliskich, wspomnieć ich w zadumie i pomodlić się za ich dusze. Nie rozumiem po co w ogóle chodzą na cmentarz takie osoby, które zamiast skupić się na modlitwie oglądają i obszczekują innych, to nie wypada, nie ładnie

Gość gość
Myślę ze przesadzasz.

Gość gość
u nas pelno kobiet bylo w legginsach, nikt afery nie robil tylko szedl w swoja strone...co kogo obchodzi jak obca kobieta jest ubrana ?jeszcze tego brakowało żeby obca baba mi wybierala co mam ubrac... wiec po co patrzysz? odwroc glowe i sie modl a nie patrz na jej pupe podsumowanie : to nie twoja sprawa

Gość gość
oczywiscie że nie wypada, na cmentarz nalezy ubrac się elegancko i z szacunkiem, spodnie eleganckie lub spódniczka byc może kobita cierpi na chcice i za wszelką cene chce pokazać swoją obciśnietą bułkę i pośladki i nie kalkuluje rzeczywistości cóz nic nie zrobisz, nalezy to ignorować

Gość gość
u nas bylo pelno takich, nawet ni pomyslalam zeby je osądzać czy obgadywac, przeciez to nie jest moja sprawa.. poszlam sie modlic a nie obgadywacludzi

Gość gość
normalne, dziewczyny dorastają i zakładają legginsy

Gość To trzeba było czas spędzić
na refleksji i zadumie, a nie na oglądaniu wszystkich i obrabianiu im (nomen omen) tyłków. Kobieta ubrała się pewnie niestosownie, ale Ty lepsza nie jesteś

Gość gość
Do legginsów trzeba mieć figurę :)

Gość gość
No tak tylko,autorka pownie pdj***la sie na cmentarz jak na paradę a tymczas facec***atrzyli na babkę w leginsach. A teraz tutaj pseudo katoliczka zaklada tematy.