Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaooooi

obcisłe Legginsy i wysokie wiazane buty na koturnie na wszystkich swietych

Polecane posty

Gość gość
nie jestem pseudokatoliczką, nie wiesz kim jestem, ta laska to dziewczyna mojego brata, dlatego mnie tak zbulwersowała, pół tyłka pokazała i taka prawda, bułeczke pokazała i cipkę tez było widac przez legginsy, takie wystające fuj c****o, wg was to jest fajne, ze moja bratowa na cmentarzu tak się koniecznie chciała seksualnie i erotycznie pokazac, bo dla mnie to jest niesmaczne

Gość gość
To jus wszystko wiadomo. Zazdrościsz bratowej jędrnej pupy i ładnej figury. Przez legginsy nie widać cipki pseudokatolicka szmato :D a już napewno nie można ocenić czy ma bułeczkę. Szmato.

Gość gość
A co cię to obchodzi. Ubrała się w to co miała i pewnie dobrze wyglądała....ba! lepiej od ciebie, więc żal dupę ściska, co? Tą sflaczałą i obwisłą :-D autorko, tak się pisze ze zazdrości!!!!

Gość gość
akurat jej było widac, bo ma takie chude nogi, ze miedzy nogami takie cos ,wzgórek było widac, jak odstaje, jakby jej wargi sromowe było widac, wiec jednak było widac i to akurat było mało sexowne, a brat niech sobie laski jakie chce przyprowadza, ale akurat mi bylo za nią wstyd, ze sie w nasza rodzine wcisneła, a zero godnosci jak przystało na kobiete, nie widziałam, sorry, nigdzie i nigdy w kosciele tak wyzywajaco ubranej laski, do tego miała wysokie na 9 cm obcsie, wiazane ,fetyszowe takie do kolan, tak sie człowiek ubiera na dyskoteke, a nie cmentarz

Gość gość
Ty za to wygladalas pewnie jak stróż w boże cialo. Wspolczuje twojemu bratu ze ma taka zj****a siostre. Poza tym tylko ty widzisz problem w jej ubiorze,twój facet nie zauwazyl niczego niewlasciwego,tylko ty zazdrosna jestes malpo i tobie podobne .

Gość gość
jeśli ktoś chce wyglądac, smiesznie, tanio i żałośnie to jego sprawa...daj sobie spokój

Gość gość
Głupkowata dziewucha z ciebie autorko

Gość reniaddd
gościówa, miała na bank stringi, albo nie miała gaci i na to legginsy, to ma byc moja bratowa?wstyd mi za nią! Czy tak trudno ubrać tunikę lub inną dłuższą bluzkę i przykryć tyłek? Odpowiedź jest prosta, a wielu ludziom można zaoszczędzić przykrych widoków jak z taniego p****la. Mam takie samo zdanie co do nastolatek, dwudziestolatek i innych starszych egzemplarzy. U nikogo nie wygląda to dobrze; oczywiście panowie z wyżej wymienionych powodów uwielbiają legginsy i błogosławią ich wynalazcę, osobiście przeklinam ten dzień. Twoj brat to chyba mało wyrafinowymy gust ma. Bo nie okłamujmy się fajny facet raczej nie będzie się oglądał za laską co całemu miastu świeci tyłkiem. ;)

Gość gość
Pewnie sama byś się tak ubrała, gdybyś miała odpowiednią figurę:-)

Gość gość
widok dziewczyny/kobiety z dupą na wierzchu odrzuca i kierują wzrok w drugą stronę i uważają te kobiety za wulgarne i łatwe niestetyty oceniamy po pozorach, moze twoja bratowa chce byc brana za łatwą

Gość gość
A ty zamiast sie modlic na cmentarzu ogladalas jak kto sie ubral ze widzialas ze nikt tak nie byl ubrany?! Dlatego tez jakby nie byla ubrana to ty jestes bardziej zalosna.

Gość gość
…ale jak chce się być łatwym i komunikować weź mnie, jestem łatwa…współczuje im :D

Gość gość
głupkowata jestem bo razi mnie, ze na grób moich bliskich ta laska obrała się jak do klubu go go? no sorry, ale przegieła, sa jakies zasady dobrego smaku i gustu, ale ona zawsze była łatwa wiec musi to jeszcze pokazywac

Gość gość
Wstrzyknij sobie pawulon lepiej,

Gość gość
Pozory mylą:-) przeważnie łatwiejsza jest ta w sukmanie do kostek, niż ta co w leginsach śmiga:-D

Gość gość
Taka jestes tu madra to czemu jej tego nie powiesz?

Gość gość
Jakby zalozyla spodnie obcisle to tez byś pisala ze dupa swiecila,ten zgorzknialy typ tak ma. Stara dewota

Gość gość
Tego dnia na groby chodzi się w innym celu, nie komuś dupę rąbać!! Katoliczka :-D

Gość gość
Piszesz o ubiorze z klasa.. Ale klasa zaczyna sie w glowie a ty jej ewidentnie nie masz,chociażbyś zalozyla tiare i futro. Obgadujac dziewczyne brata idealnie to podkreślasz.

Gość gość
Nie rozumiecie, nie wiedziałam, nikogo nigdy, tak na groby , żeby się ubrał, tak ona mnie zbulwersowała, mam bulwersa nic na to nie poradze, wg mnie przegięła, bo to było niesmaczne ale oczywiscie wszycy faceci się podniecali, bo tacy są mezczyzni, oni tylko mysla, o ******iu nawet na cmentarzu, a dla mnie to moment, w ktorym ubior powinien odzwierciedlac nastroj

Gość gość
To jej to powiedz i skoncz szczekac, raszplo

Gość gość
ak, bo gdy ktoś jest święty, to wid******ościele tylko Chrystusa, a wszystko inne jakby znika, w Jego światłości. A nawet złe uczynki wydają mu się miłe Bogu, i nie odróżnia ich od dobrych, traci również zmysły albowiem prawdziwa wiara to wiara jedynie zmysłowa aż do zatracenia się. Tak więc nawet jeśli niewiasta, w obcisłych leginsach, z pupą na wierzchu stoi przede nim, tenże nie zauważy, takoż wpatrzony jest w Pana

Gość gość
no nie wiem, ja lubiłam nosić np. latem czarne legginsy 1/2 jako spodnie do latania na luzie, ale jak zobaczyłam potem zdjęcia z wakacji tego typu http://i.ytimg.com/vi/EdmcPM406EI/0.jpg to mnie trochę zniechęciły ;P. Dobra, tyłek mam fajny, ale to nie znaczy ża każdy ma widzieć dokladnie moje pośladki, włączając wyraźnie zaznaczony rowek między nimi ;P

Gość gość
a ja nie rozumiem tego demotywatora gdzie jest pokazana laska w leginsach i napisane że denerwuje go że facec***atrza na tyłek jego kobiety ja jestem kobieta i jesli widzę laskę praktycznie gołą w leginsach gdzie odznaczają sie pośladki z rowem, z przodu widać odznaczająca się bułkę to ja tez patrzę patrzę nie dlatego że chce ru/chac tylko dlatego że laska sie wyróznia i jej wszystko widać dlaczego mam odracać głowę ? mam oczy to patrzę, jesli facec***atrza to niekoniecznie oznacza że chce ją ru/chać - po prostu widać jej rowa tyłkowego i bułkę ,pokazuje to i zapewne chce żeby inni widzieli i to oglądali , dla mnie to jest śmieszne i się wtedy śmieję że dziewczynie widać rowa- srakę pokazuje którędy jej kupa wyłazi i wiadać bułkę z przodu , taką piśdziochę odciśniętą , nieapetyczne to jest

Gość gość
Hahahah pisdzioche i srake to ty masze pewnie tlusta jak wieprz i zal ci ja sciska, ze nigdy sie w takie legginsy nie wbijesz :D

Gość gość
ja ważę 54 kg i nie uważam się za grubą , za to ty pewnie 43 hahahahahahahaaa z reguły w leginsach widzę grubsze ode mnie i w dodatku tyłki nieumięsnione

Gość gość
Jassne 👄 szczek szczek

Gość gość
nie wiem dlaczego wiejskie wsiury myslą że jak cos sie krytykuje to jedyne wytłumaczenie - "zazdrościsz" wsiuro ze wsi załóz te swoje leginsy i idź do kościoła, wisi mi to