Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Brunet90

DEPILACJA PENISA,MIEJSC INTYMNYCH

Polecane posty

Witam Drogie Panie mam bardzo powazny problem .Być może dla kogoś innego a nawet zapewne jest to błachostka i w dodatku smieszne. Otóż jestem bruntem i odziedziczyłem po tatusiu bardzo bujne owłosienie .Mam 24 lata , poziom testosterony mam prawie 3 krotnie podwyższony . Jako nastolatek nieakceptowałem owłosienie na swoim ciele ,a tymbardziej w okolicach jak i na penisie . Zaczałem się depilować zwykłą maszynka jednorazową do golenia . Efekt tgo jest teraz taki ,że te włosy mam wszędzie ,moje jądra, nad penisem ,uda -pachwiny,pośladki są mega obrośnięte. Mm nawet taki defekt ,że 1-1,5 cm penisa u podstawy jest obrosniete włoskami. Bardzo mi to przeszkadza,mam duzy łojotok ,krostki spowodowane tstosteronem i w cieniu tego owłosienia wygląda to strasznie i sprawia mi dyskomfort . Skóra jest lepka i bardzo brzydko to wygląda. Prosze o pomoc co mam zrobić,co wydepilować i czym ? Mma dośc już zyletek jednorazowych bo one powoduja ze włoski rosna szybko i jest ich coraz więcej . Zakupiłem sobie krem do depilacji jednak on nie nadaje się do jąder i pachwin bo strasznie piecze i podraznia skore .Moszna jest bardzo delikatna . Czym moge wydepilowac bezbolesnie i na jak najdłuzszy okres trzon penisa ,jądra. Myslałem,zeby wukonac depilacje laserem .Raz na zawsze . Najchetniej bym zrobił tzw bokserki ,tzn wydepilował penisa,okolice penisa,uda ,pośladki . Nogi pzoostawił owłosione , tylko czy to nie bedzie wygladac idiotycznie . Czy kobiety akceptuja wygolone całkowicie penisy i okolice intymne ???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować