Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Rolnik szuka zony

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
karina12321 dzi艣 tak ten program bije rekordy ogladalnosci

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
a ja juz sie nie moge doczekac kolejnego sezonu, super program ! w koncu cos normalnego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zbyszek powinien od tej Kaski trzymac sie z daleka , to bardzo dziwny typ totalnie ignoruje rodzicow , ten tekst o 12 apostolach - zawialo fanatyzmem zamiast swoich znajomych wziela ludzi z pracy z ktorymi nawet dobrze sie nie zna tylko tyle co w pracy, ewidentnie nie ma w ogole znajomych , zreszta ci ludzie powiedzieli ze Kaska z nikim sie nie trzyma tylko na pielgrzymki chodzi :o ZBYSZKU UCIEKAJ!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 renata86
Grzesiek jak przyjechal do Ewy to mogl jej jakiegos kwiatka kupic tak jak to inni zrobili

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
faktycznie dziwna ta kaska. a bylam na poczatku za nimi jako para

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kaska tp pewnie jeszcze dziewica :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kasia ma swoj swiat i swoje zabawki, do klasztoru jej blizej i bardziej po drodze niz do malzenstwa, jest tak skryta, wyciszona, zamknieta w sobie ze idealnie tam pasuje... jak mogla nie powiedziec rodzicom ze jedzie do faceta ktorego nie zna na pare dni ?jej wyraz twarzy, te oczy takie nawiedzone to nie kobieta dla Zbyszka, on potrzebuj***aby z krwi i kosci, robotnej, energicznej, ktora potrafi krzyknac, tupnac noga a nie takiej cichutkiej potulnej Kasie艅ki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kazdy przyjecha艂 do swojej Pani i jej mamy z kwitakiem tylko ten Grze艣 zapomnial, zadumany, myslami gdzie indziej... na kombajnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Adam z Ank膮 dzi艣 w moim mie艣cie na wycieczce :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szkoda Zbyszka. Postaral sie tak bardzo z tym 艣niadaniem. Ot, przeno艣nia mu nawet wyszla ;) a Kaska skoro nie wyobrazala sobie zycia na wsi, po choler臋 pcha艂a sie do programu???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
...i szkoda Anki :-( Czy Adam sie boi zaanga偶owania? Przecie偶 nie ma ustala膰 terminu 艣lubu, tylko zacisn膮膰 ich znajomo艣膰?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Grzesiek odpada. Az dziw, ze ta jego wybranka tyle dala rade z nim wytrzyma膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Grzesiek nie jest zlym czlowiekiem, widac ze nie glupi chlopak, ze ma dobre serce, tylko to pracocholik, gospodarka na pierwszym miejscu i tego nie ukrywal od poczatku!!! z tego zyje, z tego sie utrzymuja wiec musi o nia dbac, mysle ze bylby dobrym mezem i glowa rodziny tylko calymi dniami po za domem szczegolnie w sezonie wiosenno-letnim. Nie ma sie co dziwic ze dziewczyna z miasta mu nie zpasowala. Niby Ewka twierdzi ze lubi wies bla bla ze sie wszystkiego nauczy itp ale na dluzsza mete nic z tego by nie bylo bo poprostu nie wytrzymalaby . Mysle ze Grzes zle wybral, juz predzej z ta Ulka by cos wyszlo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi tez Ani szkoda, moze nie jest zjawiskowo piekna ale przebojowa, zaradna,"do tanca i do 贸偶anca" dobry material na zone. Adam po co sie zglaszal do tego programu? helo? skoro boi sie zaangazowania? tylko zeby sie kims zabawic...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Adam poszed艂 si臋 wylansowa膰, pokaza膰 , mo偶e go us艂ysz膮 i zrobi karier臋 w disco polo:P:D , na pocz膮tku udawa艂 fajnego a to zwyk艂a szuja. Ani szkoda , ale pokaza艂a si臋 z najlepszej strony i na pewno faceta znajdzie bo SUUUUUUPER BABKA!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale ten Grze艣 ani jednego s艂owa nie powiedzia艂 na inny temat ni偶 gospodarka :o jakby reszta swiata nie istnia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja od pierwszego odcinka uwazalam ze Adam jest nie szczery, zle mu z oczu patrzy mowil osobie ze jest taki wrazliwy, ostrozny, boi sie anagazowac a tak naprawde jakby chcial miec babe to by juz dawno mial ... moze nawet i gromadke dzieci,mysle ze nie jednej zlamala serce, dziwny typ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko ANI szkoda ale poradzi sobie, dlatego wlasnie wybral ja , Sylwia pierwsza odpadla bo jakby doszla do tego etapu co Ania to by sie zalamala psychicznie, jakby sie dowiedziala ze moze jej tylko przyjazn zaoferowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zbyszek te偶 si臋 zaanga偶owa艂, ale Kasia nie chce przeprowadzi膰 si臋 na wie艣.Pytam po co zg艂osi艂a si臋 do programu . Pawe艂 z Natali膮 s膮 na dobrej drodze.Stanis艂aw i Adam to zatwardziali kawalerowie , okopali si臋 w swoich domach i nic nie zamierzaj膮 zmienia膰.Szkoda mi Anki i Gra偶yny bo fajne babki , gotowe na to by p贸j艣膰 dalej , stworzy膰 zwi膮zek .Ich partnerzy to zwykli tch贸rze , nie dziwi臋 si臋 , 偶e szukaj膮 偶ony a tak szukaj膮 , 偶eby nie znale藕膰. Grzegorz by艂 na pocz膮tku fajny , pouk艂adany, teraz jaki艣 dziwny popapraniec , kt贸ry nie wie czego chce.Nie dziwi臋 si臋 , 偶e jego by艂a go zostawi艂a a Ewy mi szkoda bo robi艂 jej nadziej臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam nadzieje ze Ania znajdzie tego jedynego ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja uwa偶a艂am Grze艣ka i Zbyszka za najfajniejszych facet贸w w programie, pomijam wygl膮d, bo nie on najwa偶niejszy,ale faktycznie Grzesiek tylko gospodarka i gospodarka, ja rozumiem obowi膮zki,ale dajcie spok贸j, nie na tym si臋 偶ycie ko艅czy,Ewa niech nie rozpacza,bo pewnie i tak by za wiele szcz臋艣cia z nim nie zazna艂a... A o Zbyszku zdania nie zmieni艂am - pozytywny go艣膰, powinien znale藕膰 kobiet臋 z werw膮 a nie tak膮 ciap臋 jak ta Kasia... Ani te偶 mi szkoda, bo r贸wnie偶 sympatyczna, prostolinijna dziewczyna szukaj膮ca ciep艂a i mi艂o艣ci, Gra偶ynki te偶 偶al, bo trafi艂a na prawdziwe dziwad艂o, a ona babka atrakcyjna i sympatyczna, z pasj膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zbyszek te偶 si臋 zaanga偶owa艂, ale Kasia nie chce przeprowadzi膰 si臋 na wie艣.Pytam po co zg艂osi艂a si臋 do programu . Pawe艂 z Natali膮 s膮 na dobrej drodze.Stanis艂aw i Adam to zatwardziali kawalerowie , okopali si臋 w swoich domach i nic nie zamierzaj膮 zmienia膰.Szkoda mi Anki i Gra偶yny bo fajne babki , gotowe na to by p贸j艣膰 dalej , stworzy膰 zwi膮zek .Ich partnerzy to zwykli tch贸rze , nie dziwi臋 si臋 , 偶e szukaj膮 偶ony a tak szukaj膮 , 偶eby nie znale藕膰. Grzegorz by艂 na pocz膮tku fajny , pouk艂adany, teraz jaki艣 dziwny popapraniec , kt贸ry nie wie czego chce.Nie dziwi臋 si臋 , 偶e jego by艂a go zostawi艂a a Ewy mi szkoda bo robi艂 jej nadziej臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ania ma z艂amane serce! Adam zachowa艂 si臋 bardzo, ale to bardzo 藕le! Tuli艂 Ani臋, zabra艂 j膮 na most zakochanych (nawet mia艂 k艂贸dk臋), komplementowa艂, a na koniec zaoferowa艂 przyja藕艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kasia to wogole z innej planety jest...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla Zbyszka odpowiednia kandydatka bylaby Ania ;) on takiej kobiety potrebuje... z Kasia to sie zanudzi na smierc, tylko na pielgrzymki beda chodzic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Och sorry , drugi raz mi wesz艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no wlsnie jak ta Kaska TERAZ moze mowic ze sie NIE CHCE przeprowadzic na Wies??? teraz sie przebudzila???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kasia chyba dostala patelnia po lebie od kogos i sie ocknela ze jest w programie "Rolnik szuka zony"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chyba nie czekaj膮.Oni boj膮 si臋 blisko艣ci, boj膮 si臋 wej艣膰 w zwi膮zek.Zawsze my艣la艂am , 偶e to kobiety s膮 ostro偶ne, nie艣mia艂e, teraz widz臋 , 偶e to w艂a艣nie one s膮 odwa偶ne , przedsi臋biorcze i zdecydowane.A m臋偶czy藕ni ...no c贸偶 mali ch艂opcy trzymaj膮cy si臋 kurczowo maminej sp贸dnicy.Mo偶e to i dobrze , 偶e m贸wi膮 otwarcie o tym swoim partnerkom bo inaczej ich partnerki ca艂e 偶ycie musia艂yby opiekowa膰 si臋 '' du偶ymi dzie膰mi '' nieporadnymi 偶yciowo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 pomy艣la艂am 偶e Anka by do Zbyszka pasowa艂a charakterem:)

Udost臋pnij ten post