Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rolnik szuka zony

Polecane posty

Gość gość
A niech radny będzie sobie napalony ale u siebie w domu. To jednak publiczna funkcja i sołtys mógłby wpaść na to, że po prostu nie wypada pchać jezora do gęby

Gość gość
Mnie tez przeraża to ulgowe traktowanie mężczyzn w Polsce do kobiet wymagania - że ma była ładna, szczupła, młoda, ma gotować, skończyć studia , mieć pasje, hobby, dobrą pracę a facet wystarczy że jest , może mieć wykształcenie gimnazjalne- i tak kandydatki będa waliły drzwiami i oknami i skamlały o miłość , może być gruby i opasły, może być albinosem ważącym 50 kg kurduplem, starym chytrym zgredem a mają mnóstwo kandydatek i jeszcze walczą o nich a jak zostaną odrzucone to płacz i lament. Nie potrafie tego pojąć jakakolwiek wada u kobiety - np nadwaga albo niskie wykształcenie od razu zjeżdżasz na niską półkę jako kobieta gorszej jakości nie zasługująca na przeciętnego faceta tylko juz wtedy musisz szukać wśród żuli chyba na dworcu Ci rolnicy nawet nie byli przeciętni, no może Zbyszek po zrobieniu zębów jest przeciętny i Paweł ale reszta to dno i muł a wymagania jakie mają ? laska normalnie miss i jeszcze super praca i może przynajmniej 100 tys na koncie na poczatek wspólnego życia bo przecież oni swoją chate dają i ma im gotować i sprzatać a Adam nawet swojej chaty nie ma tylko chata rodziców to jest i kobieta ma tam iść, sprzątać, robić i gotować obierac kartofle i jeszcze miotłe se w du/pe wsadzić i zamiatać izbe u wszystkich facetów łazienka była pokazana , a u Adama nie, pewnie w misce sie myją na środku kuchni a zima muszą napalić bo im dupska przymarzną. Dno kompletne a paweł w wywiadzie powiedział , że Adam jest biedny bo wszyscy go obwiniają że nie związał się z dziewczyną i wszystko przez tą nieszczęsną kłódkę hahahahah :D debil SPŁYCA TEMAT to nie chodzi o kłódkę, kłódka została wymieniona jako jeden z wielu czynników budujących atmosferę.Nie ma to jak wyrwać coś z kontekstu i pokazywać głupotę widzów a usprawiedliwiać koleżkę.

Gość gość
dziś Smiejecie sie ze środek lata a ona w kozakach. Bylam we Włoszech temperatura 40 stopni a wiekszosc w kozakach kowbojkach. A jak slicznie tanczyli bo byla impreza. Starsi i mlodsi w jednym rytmie, nikt nikomu na noge nie depnal. Bez alkoholu tez mozna się bawić. Było super w Polsce tego bym nie zobaczyła. xxxxxx Możesz czytać ze zrozumieniem, gdyby miała kowbojki to może jeszcze by to jakoś wyglądało na tej wsi, a ona miała kozaki na wysokim obcasie, kowbojki maja inny obcas No taaa, bo we Włoszech widziałaś, ja widuję w NL laski przez cały rok w kozakach, nawet w upał, wygląda to głupawo i tyle, nie muszę się tym zachwycać, bo w Pl tego nie ma, żal :P

Gość gość
Byłam w Irlandii w środku lata - wiele kobiet chodziło w czarnych kozakach na obcasie i w grubych rajstopach.

Gość gość
No i co w związku z tym ?

Gość gość popołudniowy
gość wczoraj dobrze prawi! polac jej! 🖐️ polskie kobiety dbaja o wyglad zewnetrzny i rozwoj osobisty, inwestuja w siebie, podrozuja, a takiego dna jak polski facet nie spotkasz w zadnym kraju na tej planecie (wiem co mowie, duzo podrozuje). wystarczy sie autobusem przejechac - nawet umyc sie nie potrafia (nieraz stalam obok mlodego (!) faceta smierdzacego moczem) o ubraniu i fajnej fryzurze nie wspominajac. a glupie Polki zeby tylko nie byc same godza sie na zwiazki z tym elementem ludzkim, potem rodza sie z tego dzieci i patologia kreci sie dalej. ten program idealnie pokazuje profile polskich mezczyzn: 1. zatwardzialy stary kawaler 2. maminsynek 3. totalny przecietniak 4. domowy-kat/poganiacz bydla 5. roochacz/lanser juz o tym pisalam - dlaczego nie dali kogos przystojnego, z obyciem, inteligentnego, z fajnym poczuciem humoru i kregoslupem moralnym? czlowieka sukcesu? bo takich facetow w tym kraju praktycznie nie ma, a jak sa to zajeci (przy okazji bez skrupulow podrywani przez kolezanki z pracy itp., ktorym nie przeszkadza, ze sa w zwiazku) wybrali jakies popluczyny po prawdziwych mezczyznach, wrzucili ich do programu i znalazly sie chetne na ta padline. gdybym ja byla w programie wolalabym sie spiknac z ktoras z kobiet niz z ktorymkolwiek z tych pozal sie boze kandydatow na meza ;)

Gość gość
10.35- hahaha najlepsze to : "wybrali jakies popluczyny po prawdziwych mezczyznach, wrzucili ich do programu i znalazly sie chetne na ta padline" i zgadzam się z tym stwierdzeniem również że : ja nigdy nie chciałabym żadnego z nich i szczerze mówiąc wolałabym tak samo przespać się z kobietą i zabawić niż zainteresować którymś z nich, a nie jestem lesbijką.Ale gdybym musiała to wolałabym z kobietą niż z nimi , jaką trzeba być zdesperowaną i samotną , bożee nie mieści mi się w głowie

Gość gość
niestety,ale to smutna prawda. panowie ponizej przecietnej pod kazdym wzgledem (oprocz pawla),a wymagania smiechu warte.

Gość gość
na podstawie tego programu zaczynam rozumieć na czym polega starokawalerstwo oni po prostu celują wyżej niż mogą, nie zwiąże się z kobietą normalną jak on tylko chyba za dużo naoglądali się teledysków disco-polo i chcą taką niunię jak tam pokazują

Gość gość
Paweł to taki cwaniaczek-prostaczek, można jego zamiary na odległość wyczuć. Zrobiłby z tą strzecha na głowie coś, bo wygląda jakby sobie snopek na głowie hodował.

Gość gość
Mam takiego kolegę, który ma prawie 40 lat i dalej sam. Niby w miarę z wyglądu ok, pracę ma, dom ma, ale baby nie. Po wielu latach obserwacji wywnioskowałam, że on szuka ideału, którego nie ma! Im jest starszy, tym by chciał młodszą :D Śmiech mnie ogarnia, jak z nim czasami rozmawiam.

Gość gość popołudniowy
' panowie ponizej przecietnej pod kazdym wzgledem (oprocz pawla)' no tak, w programie bulwa to Adonis i Rockefeller w jednym :D niestety prawdziwe zycie weryfikuje jego przymioty i wywoluje pusty smiech. ani to przystojne ani madre, a mniemanie ma o sobie jak niejaki Kanye West. 'Zrobiłby z tą strzecha na głowie coś' np. ufarbowal, bo 30-ki nie ma, a juz siwieje. ' Po wielu latach obserwacji wywnioskowałam, że on szuka ideału' faceci szukaja idealu i wymieniaja na mlodsze, a kobiety im starsze tym mniej wybredne i bardziej zdesperowane. stad takie zainteresowanie knurem. nawet Anka - kobieta przed 30-ka - skusila sie na tego grzyba.

Gość gość
"a kobiety im starsze tym mniej wybredne i bardziej zdesperowane." Nie wszystkie, ja mam wręcz odwrotnie ;)

Gość gość
no im starsze tym mniej wybredne, mozna by rzec ze madrzejsze maja bagaz doswiadczen za soba i wiedza ze wyglad to nie wszystko, a facet z wiekiem staje sie glupszy, oglada sie za mlodszymi siksami, to nic ze taka mlodka ma pusto w glowie byle byla ladna i zgrabna i zebu koledzy zazdroscili

Gość gość
Im starsze, tym bardziej wybredne, chciałaś rzec ;)

Gość gość popołudniowy
'Nie wszystkie, ja mam wręcz odwrotnie' no to mozemy sobie przybic piatke, bo ja tez tak mam, ale takich jak my jest odsetek. teraz czekam na atak jaka to jestem sfrustrowana brakiem chlopa i dlatego tak jade po naszych kochanych rolnikach - kwiecie polskich kawalerow do wziecia :D np. taka Izka (37-o letnia babcia :O) dlugo bedzie sama, bo raz, ze juz nie najmlodsza, dwa 'obciazona' rodzinnie, trzy - zapuszczona (i mowie to z pelna odpowiedzialnoscia jako kobieta. poza tym wiem jaki jest punkt widzenia facetow). ja mam 30 lat i czuje sie mlodo, ale dla spoleczenstwa jestem starym worem. dla porownania - w Brazylii kobiety w moim wieku uwazane sa za mlode i zyja na luzie (z drugiej strony to kraj no. 1 pod wzgledem operacji plastycznych i wiek tu nie gra zadnej roli. doopska juz nawet 20-ki maja zrobione)

Gość gość
to jedz do brazylii jak w Polsce wszystko jest be

Gość gość
porzadnych chlopow nie ma, w telewizii tez nic fajnego nie ma wszystko wyrezyserowane, pokazuja samych wiesniakow, do tego wszyscy sie smieja ze stara torba jestes to co Cie tu trzyma jeszcze sie pytam? spadaj do brazylii i badz szczesliwa gosc popoludniowy

Gość gość
jak byłam w Ameryce to tam gruba baba siedzi przy stole i żre jak świnia a facet wpatrzony w nią i zakochany, podaje soki , kupuje prezenty pomyślałam sobie że taka kobieta w Polsce nie miałaby szans nawet u bezdomnego narkomana bez nogi. Tam kobiety się cenią a jak im coś nie pasuje to potrafią faceta w gębę zdzielić, u nas w Polsce kobieta bałaby sie podnieść ręke na faceta , mówie o normalnym społeczeństwie a nie jakiś wyjątkach. W Polsce facet to świętość , wystarczy że ma hektary i przebiera w kobietach jak w ulęgałkach.Mały siwy drobny albinos o budowie 14 letniego chłopca , nawet mężczyzny w nim nie widzę, nogi chudsze od Marty Manowskiej która waży 48 kg. Taka kultura i tradycja w Polsce jest że najważniejszą rzeczą w życiu kobiety to ślub, biała suknia , dzieci i ciepły dom. Kobiety dadzą się pociąć za to a nawet zrezygnują z własnej godności w imię tradycji i zwyczajów w jakim zostały wychowane.

Gość gość popołudniowy
nagonka sie zaczela :D oczywiscie, ze wyjade, ale za kilka lat, bo poki co obowiazki mnie tu trzymaja.

Gość gość
e tam mi sie do slubu nie spieszy

Gość gość
gość popołudniowy dziś odbieraj to jak chcesz... juz sobie tak nie schlebiaj ze to nagonka

Gość gość
Ależ Wy wredne jesteście... Wygląd nie jest najważniejszy... Skończcie już przeżywać program, który dawno zniknął z anteny i weźcie się za siebie zamiast marudzić to może spotkacie wymarzonego księcia z bajki o odpowiednim wyglądzie, wadze, wzroście, kolorze włosów, wykształceniu, hobby itd.

Gość gość
"Taka kultura i tradycja w Polsce jest że najważniejszą rzeczą w życiu kobiety to ślub, biała suknia , dzieci i ciepły dom. Kobiety dadzą się pociąć za to a nawet zrezygnują z własnej godności w imię tradycji i zwyczajów w jakim zostały wychowane" xxxxxxx Jak to dobrze, że jestem wychowana w normalnym domu bez takich patologicznych tradycji i zwyczajów, współczuję tym, które tak wychowano jak opisujesz :)

Gość gość
ja czekam na kolejna edycjie bo polubilam ten program, zagladam tu jak sie w pracy nudze... jestem przed 30-staka, do slubu mi sie nie spieszy chociaz jestem w szczesliwym 6-letnim zwiazku ha spotkalam swojego ksiecia ale nie koniecznie musi mnie zabierac juz teraz do oltarza

Gość gość popołudniowy
poczytajcie sobie chociazby posty na tym forum. kobiety w nerwach, ze facet zamoczyl i sie nie odzywa, ze najpierw bylo 1000 smsow dziennie, a od tygodnia cisza, ze flirtuje na fejsie z kolezanka itp. itd. i siedza z takim olewajacym je knypkiem, bo wstyd przed rodzina i znajomymi nie miec nikogo. gdzie jest wasza godnosc osobista i jakies standardy? jak mozna zebrac o wzgledy kogos takiego jak knur? to tylko w polszy mozliwe. wpis o USA - cala prawda. na serio - kobiety na swiecie maja wymagania i sa szanowane. polscy mezczyzni na obczyznie to posmiewisko (niestety od jakiegos czasu latwe polki tez nam psuja opinie :O)

Gość gość
Kochana, zwracam się tu do gościa popołudniowego, to jak nas traktują mężczyźni nie zależy od kraju w jakim mieszkamy tylko od nas samych!!!! USA czy Polska co to ma do rzeczy? Będziemy się same szanowały to i mężczyźni będą szanować nas. Brzmi to jak truizm ale taka jest prawda.

Gość gość
Myślę, że wszyscy, którzy Polski i tego co polskie nienawidzą powinni z "Polszy" wyjechać. na przykład mogą jechać do Brazylii, USA i Rosji oczywiście.

Gość gość
w Polsce kobiety to są jak pieski które szukają Pana typu "kto przygarnie pieska" dają "pieskowi" dom gdzie mają sprzątać , gotować i być wdzięczne swojemu Panu a w nocy dogadzać Panu jak chce. I może taki Pan Dobroczyńca łaskawie zechce się ożenić z nią ale ona musi czekać i być grzeczna. masakra :O

Gość gość
Nie rozumiem skąd takie zaskoczenie, że do programu zgłosili się przeciętni faceci, a nie jakieś Adonisy. Oczywiste jest, że jak ktoś jest zaradny, mądry i nieco ładniejszy od diabła, to nie potrzebuje szukać żony w telewizyjnym show.