Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rolnik szuka zony

Polecane posty

Gość gość
ej a do Grześka przyjechała tylko jedna kandydatka? tylko jedna do niego napisala? naprawdę? :O

Gość gość
do gość wczoraj to nie czytaj i sie nie wypowiadaj, zajmij sie swoim zyciem

Gość gość
Kasiulka moze nie jest rozrywkowa, to jest taka cicha woda, w lozku Zbysiowi napewno pokaze na co ja stac, taki dziki wyuzdany sex

Gość gość
Każdy rolnik postempowy sam zapładnia sfoje krowy. Rolniku........myj jaja!

Gość gość
podbijam ciekawy watek

Gość gość
on jest wielki i tak gruby że ledwo łazi, przeciez ile on musi żreć :O pewnie naraz 2 kg ziemniaków i 5 kotletów a ciekawe jak w kiblu siedzi to musi nawalić wiadro łajna ja pierdziu :O ale te baby sa zdesperowane , tak bardzo pragną chłopa

Gość gość
Widzisz masz dowód na to, że kobieta nie patrzy tylko na wygląd.

Gość gość
to co urzeklo Anie w Adamie? wyglad nie? charakter? golebie serce? ona biedna tak byla zdesperowana i pragnela zeby ja ktos pokochal ze miala kapki na oczach... to jest przyklad jak bardzo niektorzy ludzie sa samotni i pragna milosci, ze nie widza co dobre a co zle

Gość gość
A kto nie pragnie miłości? Tylko jednym przychodzi to łatwiej, a drugim jest ciężko spotkać prawdziwe i odwzajemnione uczucie.

Gość gość
kazdy pragnie milosci... tylko ze niestety bardzo czesto jest to slepa milosc, bolesna tak jak w tym przypadku

Gość gość
czego chcecie od tego Adama - zglosilo sie do niego pare kobiet, wybral 3, co wcale nie znaczy ,ze akurat ktoras z nich to materiał na zonę. Co, mial kit wciskac,ze sie zakochal?Malzenstwo to powazna decyzja - ma sie oswiadczyc, zeby sie widzom podobało? Ile oni sie raptem znali? co o sobie wiedzieli? a ta kłodka - no sorry, kłodka to nie sakrament, raczej srednio madra zabawa , taki ścigniety ze swiata zwyczaj, tak jak Halloween.

Gość gość
Adam jednak to trochę bajerował te swoje kandydatki, ma taki sposób bycia widocznie. Ania podobno zauroczyła się w nim już od pierwszego wejrzenia :-D. Chciała widzieć więcej ze strony Adama niż było w rzeczywistości. Dobrze, że z nim nie musi być, on nie jest wcale taki fajny nas jakiego się kreuje.

Gość gość
Kasia, ta wysoka blondynka którą odrzucił Paweł Mlekomat miała na Fb zdjecie z Warszawy ze Zbyszkiem. Czy ich coś łączy ?

Gość gość
nie, była już o tym mowa

Gość gość
gosc z 17,51 to ta co pisała tez wcześniej ,Napiszę ci desperatko od wścieku macicy , weź tabletki na uspokojenie i kup okulary.Nie jestem facetem , więc nie pisz ,że dżentelmen napisał.Albo zdejmij zaćmę wściekłości z tych zdesperowanych oczu , bo już nie widzisz co czytasz.Nasza wielbicielko knurka:d

Gość gość
uwaga ten topik nachodzi wielbicielka knurka :D która uważa że zajmujemy sie w zyciu tylko i wyłącznie życiem Adama kraśki hahahaha wielbicielka knurka

Gość gość
pisalam o 17:51 i to byla moja jedyna wypowiedz w tym temacie. Jesli uwazasz ze jestem czyjas wielbicielka to przeczytaj kolejny raz co wtedy napisalam a jesli nadal nie rozumiesz to zwroc sie do swojej polonistki bo sadzac po Twoich wypowiedziach to jestes jeszcze w "glupiutkim" wieku. Powiedz mi tak szczerze czemu tak ujadasz na nieznanego Ci czlowieka? Ok mi on tez sie nie podobal od samego poczatku programu , nie zainteresowalby mnie pod zadnym wzgledem a na koncu programu zwyczajnie zdenerwowal mnie swoim lekkomyslnym podejsciem w stosunku do cudzych uczuc. Jednak nie wpadlabym na pomysl żeby nachodzic go na jego prywanych profilach w sieci i go obrazac. Przeciez to jest chore.

Gość gość
i jaki "dzentelmen"? O czym Ty w ogole piszesz? Nic takiego nie bylo w mojej wypowiedzi? Zaburzenia schizotypowe jak nic

Gość gość popołudniowy
gość dziś przeciez ludzie (w tym ja) wypowiadaja sie w tym topiku dla zgrywu i zabicia czasu, nikt sie tak na serio uczestnikami nie przejmuje. rolnicy wystapili w reality, wiec musieli sie liczyc z tym, ze zyskaja fanow i antyfanow. ja wprawdzie czekam na ten ostatni (rzekomo) odcinek z ich udzialem zeby zobaczyc co porabiaja, ale z drugiej strony uwazam, ze za duzo jest szumu wokol ludzi, ktorzy tak na dobra sprawe sa normalni i zadnymi sukcesami poszczycic sie nie moga (znak naszych czasow to celebryctwo :O ) ten artykul o kobiecie, ktora odnalazla w programie odwage to jakis idiotyzm - ile jeszcze? juz widze jak Natalia zaklada bloga lifestylowego, a albinos wystepuje w charakterze eksperta od wykorzystania srodkow z unii. powtorka z pierwszej edycji BB. co do wypowiedzi knura na jego fejsie - czy to sa naprawde jego wypowiedzi???? czy nikt sie pod niego nie podszywa? nie wierze, ze on moze sobie tak strzelac w piete. skoro chce robic kariere (:D) to jak daleko zajedzie zrazajac ludzi do siebie? (wprawdzie knur wyglada jak oblech, ale myslalam, ze nieszkodliwy. nie spodziewalam sie po nim takiej wulgarnosci i prostactwa)

Gość gość
gość dziś wrzuc na luz, tak jak juz ktos tu pisal wiekszac osob zaglada tu z nudow dla za bicia czasu, nikogo swymi wpisami moralizujacymi raczaj nie sprowadzisz na dobra droge, Twoje wypisy niczego tutaj nie zmienia, ludzie i tak beda Go oczerniac

Gość gość
a ja czekam na kolejna edycje:) swietny program ;)

Gość gość
a ty nasza wielbicielo knurka i w dodatku jak widać kreatorko profili psychologicznych, już się tak nie napinaj, bo psychologię kliniczną to każdy może przeczytać.Może w dodatku pokuś się o stworzenie portretów pamięciowych gości tu piszących.No jeżeli ja jestem młodziutka , to ty sięgasz epoki karbonu.Piszę do ciebie krótko i dosadnie, bo twoje kwieciste elaboraty , tak naprawdę , mają jedyny cel.Podnieść twoje ego.A to że robisz projekcje? HM poczytaj ępińskiego ,może dojdziesz do tego dlaczego ten topik ma tworzyć tło dla ciebie , aby pokazać , jaka jesteś niesamowita.W życiu realnym nie masz do tego okazji?.Sorry za off top , ale nasza pani psycholog vel wielbicielka knurka nie umie po prostu się zamknąć.

Gość gość
gość 2014.11.29 Po wypowiedzi widzę, że dżentelmen się odezwał smiech.gif a tu masz ślepoto wpis o dżentelmenie , pod tym jak napisałam jestem Polką .Idąc twoim tokiem myślenia i pseudo sarkazmu na jaki się silisz , pozwól ,że spytam.Gimnazjum skończyłaś chociaż?.Rodzaj żeński , to nie męski.

Gość gość
Gość z 13.31 Oj, kultura osobistą to ty nie grzeszysz... A jesli juz tak "diagnozujesz" ludzi, to może pomyśl o sobie, czy czasem to ty sobie tu ego nie łechczesz? I czy opisując inną osobę, czasem nie projektujesz na nią własnych wad? PS. Nie, nie ja broniłam olbrzyma. Ale drażni mnie twoj agresywny stosunek do innych.

Gość gość
to nie byla moja wypowiedz o jakims tam gentelmenie wiec nie wiem do czego pijesz :) ale zeby to wiedziec to trzeba bylo przeczytac to co napisalam. Swoja droga smiesznie sie to czyta - agresja z Ciebie az kipi

Gość gość
Topik chyba sie zapchał..?