Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z portalu randkowego powiedział, że jestem za wysoka i że życzy

Polecane posty

Gość gość

powodzenia... mam 182 cm :O

Gość gość
ja 8 lat temu na sympatii też ciągle słyszałam pytania ile ważę, a że ważyłam prawie 70 kg to bardzo im to przeszkadzało, pomimo tego faktu znalazłam tam jednak męża, któremu to zwisało ! wrzuć na luz

Gość gość
faceci są nienormalni ogolnie mowiąc :D powiesz im ze waszych 70-75 to myslą ze jestes tłusta, a przeciez kazdy ma rozną budowe ciala, rozny wzrost, ilosc miesni i tluszczu. Ja mam 170cm, wazne 68kg i NIE JESTEM GRUBa w ogole nie mam tluszczu. Moj nastoletni mlodszy brat ma 193cm wazy 92 kg i jest szczuply, plaski wysportowany brzuch :O

Gość gość u
Ale zakompleksiony frajer... szkoda słów. Umów się za mną. Ja mam 197, dla mnie na pewno nie jesteś za wysoka;) Wysokie dziewczyny zresztą są super. Nie przejmuj się czymś takim, bo nie warto, niektórzy po prostu mają problemy sami ze sobą.

Gość inna_dziewczyna
Ja mam 170 a mój mężczyzna 165 (może nawet mniej nieco) i jesteśmy szczęśliwą parą od paru lat :) Czuję się przy nim bezpiecznie i on bardzo o mnie dba, wydaje mi się bardzo męski, jest nieco starszy :) Wzrost nie ma znaczenia :)

Gość gość
też mam tyle cm, ale brak doświadczenia z portalami, przeraża mnie to też, nie mam już kompleksów, ale dla kobiety najlepioej jest mieć 165, tak uważam, ale nic, nie zabiję się tylko dlatego, moje kompleksy umarły śmiercią naturalną, a wręcz myśle o szpilkach, by zamanifestowac, że mam to w d

Gość gość
no i dobrze :D a frajerow miej w nosie :P niech urosna,a co??! ;)

Gość gość
ja nie lubie chudych

Gość gość
No to moglaś powiedzieć, ze on ma za to za krotkiego...

Gość gość
inna_dziewczyna jesteś p*****lnięta w mózg! Jak mogłaś sobie wziąść karła faceta, mając 170 cm!! Toż to chore jakieś!! Jak facet ma poniżej 170 cm to nie powinien w ogóle mieć dziewczyny. Porządna szanująca się kobieta nigdy nie weźmie sobie karła!!

Gość gość
brunetko nie bydz taka madralina i do przodu bo 75 to nie tragedia gorzej jak by bylo 175 kg bo bywa i tak nie krytykuje sie innych bo jeszcze nie wiesz co ci moze sie zdarzyc jaki psikus od losu tak bym ci powiedziala... blondynka 73 kg.

Gość gość
pewnie byl niski

Gość gość
a mi facet na randce powiedzial, ze podoba mu sie dziewczyna obok oraz ze sa kobiety ładne i te srednie, a ja zaliczam sie do tych srednich. Pozniej jeszzc wwydzwaniał do mnie, że byby stracił cos waznego

Gość gość
Teraz kolesie to same lyse karly dziewczyno, wiec się nie dziw.... Wtf gdzie się podziali faceci powyżej 180 cm???? Małe to, chude, zakola ma i jeszcze wybrzydza. Ze juz nie wspomnę ze mieszka zazwyczaj u mamusi i jeździ autobusami.

Gość gość
facet mi powiedzial,ze mu sie inna podoba i przestal mi sie podobac.

Gość gość
ja mam 198 cm wzrostu i chcialbym miec dziewczyne ponad 180 cm, niestety nie znam takiej :-(